gregory nub
Διάσημο μέλος
Καμιά έκθεση δεν αξίζει ποτέ για 20. Κάτι πάντα θα λείπει, θα είναι λάθος κλπ, είναι και λίγο υποκειμενικά αυτά. Δλδ και ολόσωστη να είναι, σωστά δομημένη ένας καλός καθηγητής ΔΕΝ βάζει 20!
Μην βλέπετε που παίρνετε 20αρια στο γυμνάσιο και νομίζετε ότι είστε συγγραφείς, χαριστικά τα βάζουν.
Μόλις πάτε λύκειο, το 17 που θα σας βάζουν και πολύ θα είναι.
Δυστυχώς μερικοί φιλόλογοι ακόμα και στο λύκειο βάζουν 20αρια στην έκθεση. Θα μείνουν μ---κες μόλις πάρουν τους βαθμούς στις πανελλήνιες τα παιδιά
Βέβαια χαριστικούς βαθμούς βάζουν από όλα τα μαθήματα οι καθηγητές, δεν είναι αποκλειστικότητα των φιλόλογων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Καλά ηρέμησε με την μαθηματική εταιρία και τα λοιπά. Γιατί ξέρω ποιος βγήκε πρώτος στα Χανιά.Ψάξε στο διαδίκτυο.Σταματήστε τα ψέματα δεν αντέχεται άλλο...
δηλαδη ελεγε ψεματα;;;; και η χαζη τον πιστεψα! αχ! μερικοι ειναι τοσο καλοι στο να λενε ψεματα τελικα! i love the way you lie!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
socially excluded
Δραστήριο μέλος
Για να πω κατι εδω, δεν ειναι ολοι που βγαζουν 20 κουτσουρα. Εχουμε παιδια στο σχολειο τα οποια το αξιζουν και με το παραπανω.
Εννοείται ρε φίλε πως υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά ελάχιστες.
Προσωπικα, δεν διαβαζω πολυ, δεν ειμαι φυτο.
Όποιος διαβάζει πολύ, δεν είναι απαραίτητα φυτό.
Το σχολειο μας εχει κακοβαθμολογους. Ομως το πρωτο τριμηνο εβγαλα 19 10/12 και στο 2ο 20 και στο τριτο το ιδιο. Εχω ρωτησει ολους τους καθηγητες μου και μου ειπαν ολοι πως εγραψα 20 στα τελικα, σε ολα τα μαθηματα ανεξαιρετως. Ειμαι ενας απο τα κουτσουρα? Μην ισοπεδωνετε τα παντα.
Έβγαλες 20 και καλά. Ζητάς αυτοεπιβεβαίωση μέσα από ένα φόρουμ? Δεν ξέρω αν είσαι καλός μαθητής ή όχι, δεν είμαι εγώ που θα σε κρίνω. Τι θες να σου πούμε μπράβο?? Μπράβο τότε!
Πάω β' γυμνασίου και έχω βγει πρώτος στη μαθηματική εταιρεία στα Χανιά. Δεν αξίζω εγώ δηλαδή; Ξέρετε κάτι; Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Για εμένα το 20 είναι ένας τρόπος αυτοαντάμειψης και χαρίζει τη σπουδαία αίσθηση πως οι κόποι μου ανταμείβονται.
Και τι μας λες ότι έχεις βγει πρώτος στη μαθηματική εταιρεία?? Για να σου πούμε πως αξίζεις? Δεν μου λέει τίποτα αυτό.
Και να σου πω και εγώ έχω πολύ καλούς βαθμούς, αλλά δεν βγαίνω να το λέω.
AntziWin
Διάσημο μέλος
Παιζει Φυσικη γενικης κανενα 19 και στα άλλα 20....
Αντε καλο καλοκαίρι να εχουμε τωρα και υπομονη στα παιδια που δινουν πανελλαδικες..!!
ΤηλέμαχοςΚ
Νεοφερμένος
*ΕCCE λάθος Και φυσικά το λέω γιατί κάποιοι βγάζουν το άχτι τους εδώ μέσα λέγοντας πως τους βαθμούς που παίρνουν τα πεδιά τη σημερινή εποχή δεν τους αξίζουν και καλά! Τι να κάνουμε, οι εποχές είναι άλλες αλλά δεν θέλουμε κανένα να υποτιμά τις προσπάθειές μας, όπως γίνεται σε αυτό το thread, λέγοντας πως εύκολα βάζουν τα εικοσάρια. Προσωπικά έχω αγανακτίσει με αυτό το φαινόμενο.
Και όχι δεν ψωνίζομαι γιατί δεν είμαι ο μόνος μαθητής στο σχολείο μας που βγάζει 20. Ίσως από τη δευτέρα ναι, αλλά δεν ισχυρίζομαι πως είμαι ο μόνος .
https://www.dipechan.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=423:11-3-&catid=36:-2-&Itemid=11 ... Και μάθετε να πιστεύετε κάτι μερικές φορές χωρίς να κατακρίνετε τον άλλο.
Τέλος, τα ψέματα και καλά να τα αφήσετε για αυτούς που μας κυβερνούν! Γιατί εγώ μια χαρά αλήθεια λέω αλλά ορισμένοι εδώ μέσα ψάχνονται να βάλουν ταμπελίτσες >.< ^^
Vicky13
Δραστήριο μέλος
*ΕCCE λάθος Και φυσικά το λέω γιατί κάποιοι βγάζουν το άχτι τους εδώ μέσα λέγοντας πως τους βαθμούς που παίρνουν τα πεδιά τη σημερινή εποχή δεν τους αξίζουν και καλά! Τι να κάνουμε, οι εποχές είναι άλλες αλλά δεν θέλουμε κανένα να υποτιμά τις προσπάθειές μας, όπως γίνεται σε αυτό το thread, λέγοντας πως εύκολα βάζουν τα εικοσάρια. Προσωπικά έχω αγανακτίσει με αυτό το φαινόμενο.
Μάθε πως γράφετε η λέξη παιδιά.Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολη..
Τελικά είστε καταπληκτικοί μαθητές ..
Guest 106952
Επισκέπτης
Γλυκιά ειρωνείαΜάθε πως γράφετε η λέξη παιδιά.Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολη..
ΤηλέμαχοςΚ
Νεοφερμένος
*την... Συγνωμη, γραφω απο κινητο. Για αυτο και το ορθογραφικο με τα παιδια...
Και το αν ειμαι καταπληκτικος μαθητης ή σκραπας δεν θα το κρινεις εσυ φυσικα! Και σταματα να ψαχνεις για λαθη στους αλλους μηπως και τους φτασεις στο επιπεδο σου, καρφωνεσαι αγαπητη. Φυσικα και δεν θα μπω και εγω στη φθηνη διαδικασια του να ψαχνω για ορθογραφικα στους αλλους. Αλλιως φαινεται η αξια.
vicky13 αυτο ειναι thread γυμνασιου. Αν εχεις ορεξη για καβγαδες πηγαινε στην κατηγορια οπου στεγαζονται συζητησεις λυκειου. Παρεπιμπτοντως, εδινες πανελληνιες φετος;
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Τώρα εγώ να σχολιάσω το δικό σου ορθογραφικό; Επειδή σε συμπαθώ λέω να μην το κάνω...Μάθε πως γράφετε η λέξη παιδιά.Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολη..
Τελικά είστε καταπληκτικοί μαθητές ..
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
WOW ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΑΤΟΣ, ΠΗΡΑ 20 ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ!!!!!!!!!
Και βασικά ο βαθμός σε μικρό βαθμό αντιπροσωπεύει την εξυπνάδα κάποιου, κυρίως με την επιμέλεια έχει να κάνει...
Όσο για τη μαθηματική εταιρία, είναι σίγουρα ένα δείγμα, αλλά βασικά εγώ πίστευα ότι εκεί πάει κανείς επειδή του αρέσουν τα μαθηματικά.. όχι για να πάρει μία διάκριση και να το φωνάζει.
Φιλικά πάντα
ΤηλέμαχοςΚ
Νεοφερμένος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
ON TOPIC:
Τελειώσαμε, έμαθα μερικούς βαθμούς, πολύ ικανοποιητικοί, μάλλον τις βαθμολογίες θα τις πάρουμε σε καμιά βδομάδα
ΤηλέμαχοςΚ
Νεοφερμένος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Τα 3/4 του γυμνασίου μας με 20 το τελείωσε. Οι περισσότεροι δε το άξιζαν. Οτι και να βγάζετε τώρα, στις πανελλήνιες θα κριθείτε, που ούτε γλυψίματα χωράνε, ούτε τίποτα άλλο. Εκεί θα φανεί ποιοι πραγματικά άξιζαν όλα τα 20 που έπαιρναν τις προηγούμενες χρονιές.
Οι βαθμοί του γυμνασίου είναι ψεύτικοι. Χαρίζουν τα 20 σαν καραμέλες. Μέχρι και στην έκθεση 20 βάζουν. Δεν είναι τραγικό; Η έκθεση δεν είναι μαθηματικά (ή την λύνεις την άσκηση, ή όχι). Και φιλόλογος να είσαι, 20 δεν γράφεις.
Παιδιά που απο το δημοτικό έγλυφαν απο το πρωί ως το βράδυ καθηγητές και δασκάλους μέχρι το τέλος οτυ λυκείου και είχαν σε όλα 20, στις πανελλαδικές έπιασαν 14-15. Γιατί απλά δεν ήταν του 20. Αλλοι μαθητές που απο το πρωί ως το βράδυ διάβαζαν και ποτέ δεν επιχείρησαν να γλύψουν, επειδή έπαιρναν με την αξία τους 20, έσκισαν στις πανελλαδικές.
Αφήστε τις χαζομάρες σας και όλη την επίδειξη γνώσεων σχετικά με μαθηματικές εταιρίες και μη ψάχνετε να βρείτε ο ένας λάθος στον άλλο (για τα ορθογραφικά μιλάω). Απο ταχύτητα όλοι κάνουμε λάθη.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Mr.Brainiac
Νεοφερμένος
Επισης,ρε φιλε Τηλεμαχε,μας δουλευεις?1ος σε τοπικο διαγωνισμο βγηκες,οχι πανελληνιο.Ελεος δηλαδη...
Loreley
Περιβόητο μέλος
Φιλικά.
ΤηλέμαχοςΚ
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.