Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Για εξήγησε το αυτό. Τι έπρεπε να πούμε δηλαδή;
και εγω αυτο τον ρωτησα αλλα δεν απαντησε λογικα δεν θα ξερει τι να πει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΤηλέμαχοςΚ
Νεοφερμένος
1ο: 19 10/12
2ο: 20 σε ολα
3ο: 20 σε ολα
Εξετασεις:
θρησκευτικα: 20
ιστορια: 20
γερμανικα: 20
αγγλικα: 20
αρχαια: 20
ιλιαδα: 20
γλωσσα: 20
κειμενα: 20
φυσικη: 20
χημεια: 20
γεωγραφια: 20
μαθηματικα: 20
ειμαι στον εβδομο ουρανο
α και γμο ολα 20...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
socially excluded
Δραστήριο μέλος
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Τόσο στην Α' γυμνασίου όσο και στη Β΄, 20 είχα κι εγώ.πώς γίνεται γλώσσα 20 ??????????????
ΤηλέμαχοςΚ
Νεοφερμένος
πώς γίνεται γλώσσα 20 ??????????????
Οπως εγινε και περσι, εγινε και φετος. Απο τη στιγμη που ολες τις ασκησεις τις ειχα λυσει σωστα και η εκθεση μου ήταν πληρης και ΠΟΛΥ προσεγμενη, δεν υπηρχε λογος για να μην γραψω 19-20. Υπενθυμιζω εδω πως η εκθεση παιρνει 10 μοναδες αρα αν ειναι εκθεση του 19 και παλι γινεται του 20. Στην ταξη εχω γραψει εκθεσεις απο 16.5 μεχρι 19 και ηταν ολες πολυ προσεγμενες. Περσι εγραφα συνεχως 19-19.5 καθως φετος η φιλολογος μας ηταν πολυ αυστηρη.
Το αστειο ηταν οτι μου ειχε πει μεγαλυτερος μαθητης, του 20 παλι πως αποκλειεται με αυτη στις εξετασεις να γραψω 20 . Πεισμωσα ομως και το καταφερα με πολλη προσπαθεια
cha0s
Περιβόητο μέλος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
ΤηλέμαχοςΚ
Νεοφερμένος
ΤηλέμαχοςΚ, πως μπορούμε να διαβάσουμε μια έκθεση σου; Scanner έχεις;;
σκαννερ δεν εχω αλλα θα δω αν εχω μια καλη εκθεση μου αποθηκευμενη στο pc.. αν και δεν υπαρχει λογος να σας δωσω να διαβασετε γιατι ειναι προσωπικο! απο τη στιγμη που ετσι κριθηκα στο σχολειο δεν χρειαζομαι και αλλη επιβεβαιωση
Οσο για το γλυψιμο, προςωπικα το θεωρω αισχρο και δεν γλυφω ποτε μου, ισα ισα που παιρνω και στο ψιλο μερικους καθηγητες ...Τωρα αυτα που λετε για τα 20αρια στο γυμνασιο και τα γλυψιματα, και η μητερα μου πριν απο πολλα χρονια που πηγαινε στο γυμνασιο εβγαζε σχεδον 20 και στις πανελληνιες μπηκε απο τους πρωτους στην ιατρικη αθηνων! υπαρχουν και εξαιρεσεις!!! ευχομαι να της μοιασω και να μην πεσω στις πανελληνιες... εβγαζε τα 20αρια και αριστευσε στις πανελληνιες χωρις να πηγαινει σε ιδιωτικα και να της δινουν τα θεματα οπως γινεται σημερα που οι μισοι αριστουχοι ειναι κολλεγιοπαιδα!
ΤΖΟΥΚΟΣ
Νεοφερμένος
ΓΜΟ : 20
Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος
ΤηλέμαχοςΚ
Νεοφερμένος
elli-anna
Νεοφερμένος
δεν ειναι απιθανο να γραψεις γλωσσα 20 και γω παω β γυμνασιου και εγραψα γλωσσα 20 αλλα και η αδερφη μου που παει 2 λυκειου εγραψε 19,6πώς γίνεται γλώσσα 20 ??????????????
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
πώς γίνεται γλώσσα 20 ??????????????
γιατι; αν το θεμα ειναι ευκολο, εχεις λιγο φαντασια, ξερεις να διατυπωνεις καλα τις ιδεες σου και ξερεις καλη ορθογραφια no problem! Εγω φετος ολη την χρονια εγραφα καταπληκτικες εκθεσεις η καθηγητρια μου το ελεγε συνεχεια στην μαμα μου καλα να σαι να εχεις φαντασια και ολα θα γινουν!!! εξαλλου οπως ειπε και ο ΤηλεμαχοςΚ αν εχεις λυσει σωστα ολες τις ασκησεις και προσεξεις απο αρκετα μεχρι ακι πολυ την εκθεση σου το 20 το εχεις σιγουρα!
Υ.Γ: αν θες σου γραφω μια εκθεση μου
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Και αυτό δεν είναι θέμα κακίας ή υποτίμησης σ' αυτό που κάνετε, άλλωστε σας μιλάει μία που στο Γυμνάσιο είχε ΓΜΟ από 19 και 10/12 και πάνω και που στην Γ' γυμνασίου έγραψε έκθεση 20. Τους βαθμούς αυτούς τους είχαν και άλλοι 10, και τελικά στο Λύκειο αρκετοί απ' αυτούς..."εξαφανίστηκαν".
Loreley
Περιβόητο μέλος
ΤηλέμαχοςΚ
Νεοφερμένος
fretoe
Δραστήριο μέλος
Στο γυμνάσιο γενικά μπαίνουν εύκολα βαθμοί γιατί υπάρχει μεγαλύτερη ελαστικότητα. Μπράβο σε όσους χτύπησαν τόσα 19ρια και 20ρια, απλά μη ζείτε με την ψευδαίσθηση ότι σώνει και καλά θα συνεχίσετε να τα χτυπάτε στο Λύκειο, εκεί θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια.
Και αυτό δεν είναι θέμα κακίας ή υποτίμησης σ' αυτό που κάνετε, άλλωστε σας μιλάει μία που στο Γυμνάσιο είχε ΓΜΟ από 19 και 10/12 και πάνω και που στην Γ' γυμνασίου έγραψε έκθεση 20. Τους βαθμούς αυτούς τους είχαν και άλλοι 10, και τελικά στο Λύκειο αρκετοί απ' αυτούς..."εξαφανίστηκαν".
Εχει δικιο η evangeline,
γιατι στο λυκειο δεν αρκει μονο το διαβασμα. Ασε που οι περισσοτεροι θα υποβαθμισετε τα δευτερευοντα μαθηματα και θα πηγαινετε τουριστες. Και ειδικοτερα στην γ λυκειου, το διαβασμα απο μονο του, δεν σου κανει τιποτα.! θα πρεπει να εχεις κριτικη ικανοτητα, δηλαδη να σου κοβει, αλλιως δεν σε σωνει τιποτα.!
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
εξαρταται απο το ποσες λεξεις ζητουσε, μπορει ν ηταν και 2 παραγραφοι μονο αν και απο την εκφωνηση κειμενο βλεπω οτι ζηταει για να πεισεις τους συνανθρωπους σου. μπορει να ειναι μικρουλα ακομα αλλα ουτε επικοινωνιακο πλαισιο βλεπω (''αγαπητοι συμπολιτες,,,ευχαριστω για το ενδιαφερον....'',) ουτε προλογο-επιλογο...εγω σαν εκκολαπτομενη φιλολογος παντως δε θα εβαζα 20. αν και δε θυμαμαι σχεδον 10 χρονια πριν τι εκθεσεις μας ζητουσαν στο σχολειο
έχετε βγει εντελώς off ή μου φαίνεται;
Vicky13
Δραστήριο μέλος
σκαννερ δεν εχω αλλα θα δω αν εχω μια καλη εκθεση μου αποθηκευμενη στο pc.. αν και δεν υπαρχει λογος να σας δωσω να διαβασετε γιατι ειναι προσωπικο! απο τη στιγμη που ετσι κριθηκα στο σχολειο δεν χρειαζομαι και αλλη επιβεβαιωση
Οσο για το γλυψιμο, προςωπικα το θεωρω αισχρο και δεν γλυφω ποτε μου, ισα ισα που παιρνω και στο ψιλο μερικους καθηγητες ...Τωρα αυτα που λετε για τα 20αρια στο γυμνασιο και τα γλυψιματα, και η μητερα μου πριν απο πολλα χρονια που πηγαινε στο γυμνασιο εβγαζε σχεδον 20 και στις πανελληνιες μπηκε απο τους πρωτους στην ιατρικη αθηνων! υπαρχουν και εξαιρεσεις!!! ευχομαι να της μοιασω και να μην πεσω στις πανελληνιες... εβγαζε τα 20αρια και αριστευσε στις πανελληνιες χωρις να πηγαινει σε ιδιωτικα και να της δινουν τα θεματα οπως γινεται σημερα που οι μισοι αριστουχοι ειναι κολλεγιοπαιδα!
Ρε ειλικρινά σταμάτα να μιλάς για τον εαυτό σου και την οικογένεια σου μας έπρηξες.Είπαμε είσαι ο καλύτερος μαθητής ( ο Θεός να σε κάνει) πάψε να μιλάς .....
Loreley
Περιβόητο μέλος
Και τώρα ερώτηση(είναι οφφ αλλά θα ρωτήσω)
Καλά ρε παιδιά, μόνο τόσο σας λένε να γράφετε; Στο σχολείο μου όλη η έκθεση σας, είναι σχεδόν μια παράγραφος..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.