maraki
Δραστήριο μέλος
να ρωτήσω κάτι άσχετο;;;πόσα μαθήματα γράφουμε στην Α' Λυκείου;;;
11.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
έχει και βιολογία;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki
Δραστήριο μέλος
έχει και βιολογία;;;
Όχι,δεν υπάρχει βιολογία στην Α Λυκείου.
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Και 12 αν διαλέξεις μάθημα επιλογής που εξετάζεται.
Βetty
Δραστήριο μέλος
οταν λες κατευθυνση?α'λυκειου δεν εισαι?κειμενα και ιστορια καμια σχεση με αυτα της κατευθυνσης στην γ' λυκειου..Ρε παιδια εγω που εγραψα καλα στην κατευθυνση(18 εκθεση,19 κειμενα, 19,1 αρχαια κ 20 ιστορια) κ στην αλγεβρα και την φυσικη χαλια τι πρεπει να κανω??? να χαιρομαι ή να λυπαμαι???ειμαι σε συγχυση:s:s.......επισης εγραψα καλα κ σε ολα τα υπολοιπα μαθηματα, αλλα δεν μπορω να χωνεψω με τιποτα την φυσικη και την αλγεβρα!!!!!χμμ:what:...τι λετε???
οσον αφορα αλγεβρα,φυσικη δεν τιθεται θεμα να στεναχωριεσαι..δεν εχουμε ολοι τις ιδιες κλισεις...
Βetty
Δραστήριο μέλος
οταν λες κατευθυνση?α'λυκειου δεν εισαι?κειμενα και ιστορια καμια σχεση με αυτα της κατευθυνσης στην γ' λυκειου..
οσον αφορα αλγεβρα,φυσικη δεν τιθεται θεμα να στεναχωριεσαι..δεν εχουμε ολοι τις ιδιες κλισεις...
Λεγοντας κατευθυνση,εννοω αυτην που προκειται να παρω.Κ ακομη κ αν δεν εχουν σχεση με την κατευθυνση με την Γ΄σου δειχνουν σε τι επιπεδο βρισκεσαι και κατα ποσο μπορεις να ανταπεξελθεις σε αυτα τα μαθηματα... Αλλα παλι δεν ξερω,ημουν Α΄φετος οποτε παω πασο,εσυ θα τα ξερεις καλυτερα...
αν και δεν πηγαινα θεωρητικη ξερω οτι αυτα τα δυο που σου ανεφερα δεν εχουν καμια σχεση...Λεγοντας κατευθυνση,εννοω αυτην που προκειται να παρω.Κ ακομη κ αν δεν εχουν σχεση με την κατευθυνση με την Γ΄σου δειχνουν σε τι επιπεδο βρισκεσαι και κατα ποσο μπορεις να ανταπεξελθεις σε αυτα τα μαθηματα... Αλλα παλι δεν ξερω,ημουν Α΄φετος οποτε παω πασο,εσυ θα τα ξερεις καλυτερα...
whatwhat.......
Νεοφερμένος
μαλλον εχεις λαθος ιδιοτητα τοτε...:no1:perfect .................τελεια τ πηγα στους βαθμουσ
whatwhat.......
Νεοφερμένος
whatwhat.......
Νεοφερμένος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
σορρυ.....λεσ γ τ οτι δν εχω ιδιοτητα τεσπα αστο confused......
Στην Ηλικία έχεις 17 και στην Ιδιότητα έχεις Φοιτητής .
Πήγαινε στο Προφίλ σου , άν θες , για να τα διορθώσεις .
Alkinoos
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
violence7
Νεοφερμένος
Ας πουμε εχω 20 στο πρωτο και 19 στο δευτερο..παει συνολικα 39..μετα 39/2=19.5
Και η εργασια που κανεις στην τεχνολογια μετραει στις εξετασεις?δηλαδη αμα η εργασια μου που του εδωσα αξιζει για 20 τοτε μου βαζει 20 και ειναι σαν να εχω γραψει εξετασεις στην τεχνολογια 20?
και μετα παει δηλαδη 19.5+20=39.5/2=19.75 γενικος σε αυτο το μαθημα?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υ.Γ. νομιζω οτι ειναι εμφανες οτι ειμαι της θετικης....
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Αφού να φανταστείτε έβαλε ο πανέξυπνος ο μαθηματικός μας τόσο δύσκολο 4 θέμα στη Γεωμετρία που είπε ότι εάν το γράψουμε θα πάμε στη NASA! Δηλαδή Άλγεβρα μου είπε ότι πήρα 100/100 αλλά Γεωμετρία κάνα 90 και με τα χίλια ζόρια....
Και για όσους λένε και επιμένουν ότι η Γεωμετρία της πρώτης είναι εύκολη αν έβλεπαν το 4ο θέμα μας θα τους ερχόταν κόλπος!Να φανταστείτε ότι ήταν σαν τις Γενικές Ασκήσεις του βιβλίου......
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Τώρα θα δούμε!
_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.