Italian dream...
Διάσημο μέλος
Λοιπόν, έχει κανείς να μου προτείνει μία καλή θεματογραφία για το άγνωστο; Έριξα χθες μία ματιά στο βιβλιοπωλείο αλλά δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο, τα πιο πολλά ήταν γενικά βοηθήματα ενώ άλλες θεματογραφίες δεν είχαν την μετάφραση, που φυσικά την θέλω για να ελέγχω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν είσαι Β λυκείου, εγώ έκανα της γιαγκοπούλου, εκδόσεις ζήτη
Καλά Χριστούγεννα και καλές (διαβαστερές) γιορτές και καλή χρονιά με υγεία ευτυχία και επιτυχίες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Καλημέρα τί τάξη είσαι;
Αν είσαι Β λυκείου, εγώ έκανα της γιαγκοπούλου, εκδόσεις ζήτη
Καλά Χριστούγεννα και καλές (διαβαστερές) γιορτές και καλή χρονιά με υγεία ευτυχία και επιτυχίες...
Πολύ καλό είναι και της Γιαγκοπούλου. Εγώ βέβαια θα πρότεινα ένα καινούργιο βοήθημα του Κωνσταντίνου Βασιλάτου. Περιλαμβάνει άγνωστα κείμενα και για β΄αλλά και για γ΄ λυκείου. Το κρατάς δηλαδή για δύο χρονιές.
Είμαι Α' λυκείου όμως δεν το θέλω για συνεχή μελέτη, απλά μου αρέσουν τα αρχαία και κυρίως η μετάφραση -μαζί με τις αντικαταστάσεις είναι το χόμπι μου-, και η φιλόλογός μου μου πρότεινε να πάρω μία θεματολογία για εξάσκηση και κυρίως για να ελέγξω τα κενά μου -που υποψιαζομαι οτι είναι πολλααα-, μιας που δεν θα έχω πολλά περιθώρια για κενά από του χρόνου... Εξάλλου σκοπεύω να το κρατήσω και για τις τρεις χρονιές, αφού δεν ξέρω πόση επιτυχία θα έχω τώρα στο ξεκίνημα
Της Γιαγκοπούλου είναι μόνο για β' λυκείου;
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο πάντως, επίσης καλές γιορτές!!
Jims αυτό εννοείς, ε;
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι Α' λυκείου όμως δεν το θέλω για συνεχή μελέτη, απλά μου αρέσουν τα αρχαία και κυρίως η μετάφραση -μαζί με τις αντικαταστάσεις είναι το χόμπι μου-, και η φιλόλογός μου μου πρότεινε να πάρω μία θεματολογία για εξάσκηση και κυρίως για να ελέγξω τα κενά μου -που υποψιαζομαι οτι είναι πολλααα-, μιας που δεν θα έχω πολλά περιθώρια για κενά από του χρόνου... Εξάλλου σκοπεύω να το κρατήσω και για τις τρεις χρονιές, αφού δεν ξέρω πόση επιτυχία θα έχω τώρα στο ξεκίνημα
Της Γιαγκοπούλου είναι μόνο για β' λυκείου;
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο πάντως, επίσης καλές γιορτές!!
Jims αυτό εννοείς, ε;
Ναι αυτό. Συνοδεύεται με ένα ακόμη βιβλίο το οποίο έχει και τις μεταφράσεις.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Ναι αυτό. Συνοδεύεται με ένα ακόμη βιβλίο το οποίο έχει και τις μεταφράσεις.
Πολύ καλό φαίνεται από την περιγραφή, θα τα ψάξω και τα δύο στο βιβλιοπωλείο και θα διαλέξω.. Ευχαριστώ πολύ!!!!!!
Α και καλωσήρθες στο φόρουμ!!
Iliana in sky
Νεοφερμένος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Επίσης,ένα καλό βοήθημα είναι και του Σαχπεκίδη,εκδόσεις ελληνοεκδοτική! Έχει αναλυτική σύνταξη κειμένου,απαντήσεις στις ασκήσεις,μετάφραση αλλά και κάποια κείμενα ''σκέτα''! Είναι 2 βιβλία! Στο ένα έχει και ασκήσεις πάνω σε θεωρία του συντακτικού! Νομίζω είναι για όλο το λυκείο! Μπορείς να πας να ρίξεις μια ματιά σε κάποιο βιβλιοπωλείο !
Θα το ψάξω! Αν και θέλω κυρίως κείμενα με μεταφράσεις και σχόλια/παρατηρήσεις πάνω σε αυτά (για εξασκηση στη μετάφραση), και όχι θεωρίες και ασκήσεις γραμματικής/συντακτικού σκέτες, γιατί έχω ήδη βοηθήματα αρχαίων. Θα μου κάνει, λες;
Iliana in sky
Νεοφερμένος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Iliana in sky
Νεοφερμένος
ο πεταλουδας
Νεοφερμένος
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος
ο πεταλουδας
Νεοφερμένος
ο πεταλουδας
Νεοφερμένος
nikossss
Νεοφερμένος
valantis21
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.