stavrouli_to
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_rouli
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Mamaguena
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βασικά ποτέ δεν μου άρεσε η Ιστορία αλλά της Β' είναι χάλια.Ποτέ δεν κατάλαβα τίποτα.
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
superman
Δραστήριο μέλος
πω πω πως αντεξες?εγω θα χα αυτοκτονησει!Εμμμ...καλα τωρα το βιβλιο δεν ειναι και οτι καλυτερο...σε ορισμενα ειναι καλο, σε μερικα αλλα ομως οχι....η καθηγητρια μας ειναι σχετικα καλη παντως,οποτε κατι γινεται....(αν και στο διαγωνισμα πηρα 18.5!)
ξυπνηστε ρε!η ζωη ειναι αλλου
ilint_ntara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευτυχώς που έχω τον αδερφό μου που πάει 5η τάξη Δημοτικού (μαθαίνουμε σχεδόν τα ίδια) και μου μένουν
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
ΈλεοςΠρος το παρόν εύκολη...
Ευτυχώς που έχω τον αδερφό μου που πάει 5η τάξη Δημοτικού (μαθαίνουμε σχεδόν τα ίδια) και μου μένουν
M@r@ki
Δραστήριο μέλος
Προς το παρόν εύκολη...
Αχ ναι, και εμένα η αδερφή μου μαθαίνει αυτά που είχε η πεσρινή μας ιστορία.
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Η μόνη λύση για την ιστορία της β είναι, δυστυχώς, παπαγαλία
Ακριβως. Εχει τόσο δυσκολο και προχωρημένο λεξιλογιο που η μονη λυση ειναι παπαγαλια! Και μετα σε ρωτανε και ''μα γιατι δεν τα καταλαβαινεις, είναι τόσο ευκολα''... Ευτυχως η καθηγητρια μας μας δινει δικια της φωτοτυπια και διαβαζω απο εκει.. Αλλιως παπαγαλία όλα! Είναι απαραδεκτο αυτο κατα την γνωμη μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Ακριβως. Εχει τόσο δυσκολο και προχωρημένο λεξιλογιο που η μονη λυση ειναι παπαγαλια! Και μετα σε ρωτανε και ''μα γιατι δεν τα καταλαβαινεις, είναι τόσο ευκολα''... Ευτυχως η καθηγητρια μας μας δινει δικια της φωτοτυπια και διαβαζω απο εκει.. Αλλιως παπαγαλία όλα! Είναι απαραδεκτο αυτο κατα την γνωμη μου
Δεν διαβαζετε μια μια την παραγραφο και αναλυεται τις αγνωστες λεξεις μετα υπογραμμιζετε τα βασικα; εμμ... εμεις ετσι κανουμε και τα απλοποιουμε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.