ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
Νεοφερμένος
το σκέφτεσαι!αρκέτο ζόρι έχει η κατευθυνση από ότι ξέρω!μάλλον ή μαθηματικά γενικής ή βιολογία και μάλλον βιολογία ! τα μαθηματικά γενικής δεν έχουν ούτε μεγάλη ύλη ούτε δύσκολη αλλά αφού είσαι θεωρητική μάλλον η βιολογία είναι καλύτερη επιλογή!!!!είναι ένα μάθημα πιο στάνταρ ή το ξέρεις ή όχι ηοι ασκήσεις είναι τετριμμένες !!!ε στα μαθηματικά θέλουν μερικά μια πείρα βιολογία κατά την γνώμη μου εκτός αν ενδιαφέρεσαι για το πέμπτο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπον η βιολογια γενικης ειναι πολυ πολυ απλη αν μπορεις να παπαγαλισεις...(περισσοτερο εγραψα στης κατευθυνσης παρα στης γενικης 4 μορια μου κοψανε οι ασχετοι αλλα βεβαια που να καταλαβουν ενα μυαλο σαν το δικο μου)
Παρε βιολογια κανε και 1 ωρα τη βδομαδα μαθημα και το 19+ εισαι στανταρ...Σου μιλαω εκ προσωπικης πειρας...
Κατι αναφερθηκε και για μια ασαφεια στο βιβλιο της θετικης μου φαινετα...? Απλα αυτο που γραφουνε εκει μπορει ανετα να παρερμηνευθει...Οταν μιλαει για γονιδιακη θεραπεια για το AIDS το αναφερει σαν γενετικη ασθενια...Κατι που δεν ισχυει διοτι η ανεπαρκεια αυτη ειναι επικτητη...Τωρα μπορει και να εννοουν να τροποποιουν τα ειδη μολυσμενα απο τον ιο hiv κυταροτοξικα και βοηθητικα τ λεμφοκυτταρα ετσι ωστε να λειτουργουν και παλι κανονικα...Αβυσσος η ψυχη της μοριακης και κυτταρικης βιολογιας...Τεσπα...Τωρα που θα παω στη σχολη θα τους ανοιξω τα ματια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maryactr
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rock_Sugar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχει 7 μέρη με ασκήσεις, κενά, πολλαπλής επιλογής (3 μέρη για το 1ο κεφάλαιο, 3 για το 2ο και ένα για γενική επανάληψη), ένα παράρτημα με ορισμούς, ένα με τα θέματα των πανελλαδικών (2001-2004) και τις απαντήσεις των ασκήσεων που είναι αρκετά αναλυτικά γραμμένες.
Βέβαια, προτείνω να ρωτήσεις κάποιον καθηγητή ή ακόμα κι εδώ όποια απορία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maryactr
Νεοφερμένος
κουνελι
Νεοφερμένος
maryactr
Νεοφερμένος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Filomathhs
Νεοφερμένος
Θα παω θετικη του χρονου και στοχος μου ειναι να περασω βιολογικο.Σκεφτομαι λοιπον να δωσω τη βιολογια για μαθημα γενικης.Οσοι θα τη δωσετε φετος η την εχετε δωσει σε προηγουμενη χρονια τι πιστευεται?Ειναι ευκολο μαθημα η ειναι απλως μια βαρετη παπαγαλια?
Είναι ένα μάθημα καθαρά θεωρητικό και είναι καλό για όσους έχουν πολύ καλό θυμητικό. Έχει πολλές ορολογίες και θέλει να γράφεις πολλά για να πιάσεις όλα τα μόρια... Με καλό και συστηματικό διάβασμα πιστεύω χτυπάς άνετα από >16!
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Hristos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Anastasia G
Νεοφερμένος
efi_11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξερω να τα πω αλλα οχι παπαγαλια.
Λετε να εχω προβλημα???????????????????????????????????
Rock_Sugar
Εκκολαπτόμενο μέλος
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
eleni999
Νεοφερμένος
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
Inferno29278
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
xman
Νεοφερμένος
19,5 και πανω;
ναι.Μην το σκεφτεσαι...:no1:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.