Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
ως μεγας λατρης των μαθηματικων να πω κι εγω....φετος λογικα μαθαινετε εξισωσεις-ανισωσεις, ριζες,συναρτησεις, γραφικες παραστασεις.....παιδια αυτα ειναι οτι πιο γελοιο υπαρχει!!!! του χρονου τα μαθηματικα σας θα ειναι πραγματικα δυσκολα σε σχεση με φετος και στο λυκειο θα τρεχετε και δεν θα φτανετε!!! αν θελετε βοηθεια σε κατι ή καμια απορια στειλτε μου πμ....
λατρευω τα μαθηματικα γιατι ειναι το απολυτο λογικο εργαλειο σκεψης και συλλογισμου...διαβαζα παντα μαθηματικα μεγαλυτερων ταξεων και οταν ημουν β'γυμνασιου διαβαζα υλη β'λυκειου( δεν καταλαβαινα τα παντα αλλα με πολυ διαβασμα κατι εβγαζα...εξαλλου δεν με εννοιαζε τι καταλαβαινα, τα λατρευα!!!!!!
Ξερεις καμια ιστοσελιδα που μπορω να βρω μαθηματικα λυκειου? Γιατι αυτο που λες με ενδιαφερει κι εμενα, αλλα δε βρισκω site...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι οι ασκήσεις και η βιβλιοθήκη του iSchool στα αντίστοιχα φόρουμ της Α' και Β' Λυκείου καλύπτουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Το να διαβάσεις ύλη β' λυκείου όταν δεν κατέχεις ακόμη ούτε καν την ύλη της γ' γυμνασίου απλά θα σε μπερδέψει περισσότερο, δε φτάνει απλά να κομπάζεις ότι είσαι λάτρης των μαθηματικών. Κάτι ξέρω που το λέω, έτσι κι αλλιώς έχω την Άλγεβρα Β' Λυκείου Γενικής Παιδείας.
Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι οι ασκήσεις και η βιβλιοθήκη του iSchool στα αντίστοιχα φόρουμ της Α' και Β' Λυκείου καλύπτουν.
Δυστυχως δεν μπορω να τα κατεβασω...
Τεσπα, δεν πειραζει....
Οσο για αυτο που λες, δεν κομπαζω οτι ειμαι λατρης των μαθηματικων, απλα θελω να γνωριζω τι θα κανουμε στη β λυκειου, οχι να διαβασω την υλη....
pinkyftw
Νεοφερμένος
lacta amigdalou
Νεοφερμένος
Είναι πανεύκολα . Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι μαθητές που δεν τα καταλαβαίνουν
Αυτοί δεν πρέπει να τα παρατήσουν αλλά να προσπαθήσουν περισσότερο.
kWstaK1s -_^
Νεοφερμένος
ΥΓ. Στην 5η δημοτικου, πηγα Μαθηματικη εταιρια, και βγηκα 3ος, ενω ενας φιλος μου, 1ο επαινο.....
mapa
Νεοφερμένος
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!
+1! :no1:
kostantinoula
Νεοφερμένος
Έχουμε έναν καθηγητή που είναι κορυφή και σε κάθε μάθημα ξεκαρδιζόμαστε από τα αστεία του...
Εκτός των άλλων, τα μαθηματικά είναι μία από τις βασικές επιστήμες και τα λατρεύω!!!!!!!
-----------------------------------------
Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!
:no1:Συμφωνώ και με το παραπάνω!!!:iagree:
stefiiloveyaa
Νεοφερμένος
αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα...
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
nikosdrama
Νεοφερμένος
tinamamagi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωστόσω τα λατρεύω
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται...
Δεν ισχύει μόνο για τα μαθηματικά αυτό...
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι...στην γλώσσα είναι το πρόβλημά σου..εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100
αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα...
*KaRma_=)
Νεοφερμένος
M@r@ki
Δραστήριο μέλος
Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα.
Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε.
Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω.
Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who:
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Εύκολο είναι...Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα.
Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα.
Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε.
Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω.
Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.