Πώς πρέπει να απαντώ στις εξετάσεις των Πανελλαδικών;

Σωτηρία

Νεοφερμένος

Η Σωτηρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα.
Η ερωτηση μου ειναι απο αρκετα απλη εως και πολυπλοκη. Πώς πρεπει να απανταω σε εξετασεις πχ πανελληνιες; Στην εκθεση, για παραδειγμα, πρεπει να δικαιολογω τη θεση μου σε παραγράφους (αναφερομαι κυριως στα θεματα Α, Β); Ποση εκταση θα πιανει καθε ερωτημα;και αν γραψω πολυ δεν θα χασω πολυτιμο χρονο;
Στα μαθηματικα, πρεπει να γραφω αναλυτικα τη σκεψη μου ή μπορω να κανω κατευθειαν μερικες πραξεις. Ας πουμε, στη τριγωνομετρια χρειαζεται να γραφω και τους τυπους ή αρκουν μονο οι αριθμοι;;

Athens2002

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Athens2002 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 325 μηνύματα.
Η ερωτηση μου ειναι απο αρκετα απλη εως και πολυπλοκη. Πώς πρεπει να απανταω σε εξετασεις πχ πανελληνιες; Στην εκθεση, για παραδειγμα, πρεπει να δικαιολογω τη θεση μου σε παραγράφους (αναφερομαι κυριως στα θεματα Α, Β); Ποση εκταση θα πιανει καθε ερωτημα;και αν γραψω πολυ δεν θα χασω πολυτιμο χρονο;
Στα μαθηματικα, πρεπει να γραφω αναλυτικα τη σκεψη μου ή μπορω να κανω κατευθειαν μερικες πραξεις. Ας πουμε, στη τριγωνομετρια χρειαζεται να γραφω και τους τυπους ή αρκουν μονο οι αριθμοι;;
Στην έκθεση ιδίως τώρα με την συνεξεταση με την λογοτεχνία όπου χρειάζεται να γράψεις πανω απο 2-3 σειρες δινουν όριο λέξεων. Στις ασκήσεις που δεν δινουν προσπαθείς ανάλογα με τον χρόνο σου να δώσεις την πληρέστερη απάντηση που μπορείς.
Στα μαθηματικα ανάλογα το ερώτημα. Παντως γενικά προσπαθήσεις να γράψεις το πας να αποδείξεις, αναφέρεις ολα τα θεωρήματα που χρησιμοποιείς και εκτελεις αρκετά αναλυτικά τις πράξεις. Τώρα για αυτό με τους τριγωνομετρικους αριθμούς δεν καταλαβαίνω ακριβώς το εννοείς;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια