ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δημητρακης1997
Νεοφερμένος
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ 14.16.10
ΙΣΤΟΡΙΑ 13.14.7
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 16.16.7
ΑΓΓΛΙΚΑ 14.16.15
PROJECT 17.19
ΑΡΧΑΙΑ 12.13.8
ΚΕΙΜΕΝΑ 14.13.8
ΕΚΘΕΣΗ 15.14.10
ΑΛΓΕΒΡΑ 9.10.2
ΓΕΟΜΕΤΡΙΑ 9.10.2
ΧΗΜΕΙΑ 9.9.1
ΦΥΣΙΚΗ 10.12.4
ΒΙΟΛΟΓΙΑ 10.12.6
θΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΠΕΡΝΑΩ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΘΕΛΩ..ΠΑΩ Α ΛΥΚΕΙΟΥ.. Εκανα το προγραμμα του Δια αλλα και παλι δεν ειμα σιγουρος ..βοηθηστε με
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δημητρακης1997
Νεοφερμένος
Guest 019112
Επισκέπτης
Αν δεν εμπιστεύεσαι τον Δία τότε κάνε το μόνο σου όπως έκανα και εγώ στον άλλον.παιδια δοκιμασα το προγραμματακι του Δια αλλα και παλι εχω αμφιβολιες για το αν θα περασω..γιατι μπορει να τα γραφει και λαθος..γιαυτο σας παραθετω τους βαθμους μου και ποσο πειστευω να εγραψα ..για να μου πειτε αν θα περασω
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ 14.16.10
ΙΣΤΟΡΙΑ 13.14.7
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 16.16.7
ΑΓΓΛΙΚΑ 14.16.15
PROJECT 17.19
ΑΡΧΑΙΑ 12.13.8
ΚΕΙΜΕΝΑ 14.13.8
ΕΚΘΕΣΗ 15.14.10
ΑΛΓΕΒΡΑ 9.10.2
ΓΕΟΜΕΤΡΙΑ 9.10.2
ΧΗΜΕΙΑ 9.9.1
ΦΥΣΙΚΗ 10.12.4
ΒΙΟΛΟΓΙΑ 10.12.6
θΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΠΕΡΝΑΩ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΘΕΛΩ..ΠΑΩ Α ΛΥΚΕΙΟΥ.. Εκανα το προγραμμα του Δια αλλα και παλι δεν ειμα σιγουρος ..βοηθηστε με
Dias
Επιφανές μέλος
Μόνο που ο τρόπος που χρησιμοποίησες είναι του γυμνασίου και είναι τελείως διαφορετικός από αυτόν του λυκείου.Αν δεν εμπιστεύεσαι τον Δία τότε κάνε το μόνο σου όπως έκανα και εγώ στον άλλον.
Δημητρακης1997
Νεοφερμένος
και ο μεσος ορος βγενει αλλιως??????
Δημητρακης1997
Νεοφερμένος
Guest 019112
Επισκέπτης
Νόμιζα ότι έτσι υπολογίζεται.. τι έκανα λάθος?Μόνο που ο τρόπος που χρησιμοποίησες είναι του γυμνασίου και είναι τελείως διαφορετικός από αυτόν του λυκείου.
Δημητρακης1997
Νεοφερμένος
nikos1998
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos1998
Νεοφερμένος
Στα μαθηματικα και στην φυσική και στην χημεία είμαι ευτυχώς αρκετά καλός.Αλλα στα αρχαία δυστυχώς δεν μπορώ καθόλου.Εχω 12 και 12 στα δυο τετράμηνα παρολο που στο 2ο τετράμηνο η προσπάθεια μου ήταν τεράστια τοσο στα τέστ όσο και στην προφορική εξέταση.Λοιπόν παρολο που έχω ρωτήσει τις καθηγήτριες μου αν τα αρχαία συμψηφίζονται με την έκθεση και τα κειμενα οι απαντήσεις τους δεν την σαφείς καθώς άλλη ελεγαν ότι συμψηφίζονται και αλλες ότι δεν συμψηφίζονται.Εγω ξερω από το παλιό συστημα ότι συμψηφίζονται αλλά με το καινούργιο δεν ξερω τι γίνεται.Μπορει κάποιος να μου δώσει μια σίγουρη το τονίζω 10000000000/100 σίγουρη απάντηση για το άμα συμψηφίζονται.
Και πάλη καλή επιτυχία σε όλους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
nikos1998
Νεοφερμένος
Nikos_98
Νεοφερμένος
δεν ξέρω αν συμψηφίζονται
(αλλά νομίζω πως ναι , δεν είμαι σίγουρος)
πάντως άμα σε ενδιαφέρει το θέμα του να μείνεις δεν μετράει αν συμψηφίζονται
είναι το κάθε μάθημα ξεχωριστά
αν πάλι σε ενδιαφέρει αυτό να ξέρεις πως για να περάσεις πρέπει να γράψεις τουλάχιστον 8 !!!
βγαίνει Μ.Ο τετραμήνων + γραπτά δία 2
και για αρχαία πρέπει να έχεις πάνω απο 10...
Άντε να δούμε και εμείς τι θα κάνουμε εγώ χρειάζομαι
8 Άλγεβρα και 7 Γεωμετρία , δεν το έχω με τα θετικά μαθήματα :/
nikos1998
Νεοφερμένος
Πάντως αν κάποιος μπορεί να μου απαντήσει στο ερώτημα μου σας παρακαλώ να μου απαντήσει
8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαχα εγώ άλγεβρα καο γεωμετρία θελω 0.5 (19,20) και φυσικη (18,20). Αλλά και επειδη στην βιολογία δεν τα πηγαινω καλα (10,10) περνάω μόνο και μόνο επειδη συμψηφίζεται με την χημεία και την φυσικη
Πάντως αν κάποιος μπορεί να μου απαντήσει στο ερώτημα μου σας παρακαλώ να μου απαντήσει
Ένα 8 πρέπει να γράψεις. Με το καινούργιο σύστημα που πιάνει εσάς χρειάζεστε 10 μαζί με τις εξετάσεις
nikos1998
Νεοφερμένος
Για παράδειγμα εχω
Έκθεση 14 14
κειμενα 14 14
Αρχαία 14 14
ποσο πρέπει να γράψω
8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι όμως κάποιοι λένε ότι συμψηφίζονται τα αρχαία έκθεση και κειμενα
Για παράδειγμα εχω
Έκθεση 14 14
κειμενα 14 14
Αρχαία 14 14
ποσο πρέπει να γράψω
Τι να σου πω. Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα για συμψηφισμό...
Αυτό που έμαθα εγώ για την Α' λυκείου είναι ότι θέλει 10 σε κάθε μάθημα με τα γραπτά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.