Manos112
Νεοφερμένος
Απλα πρεπει να εχεις Γενικο Μεσο Ορο πανω απο 9.5 ανεξαρτητα απο οσα μαθηματα εχεις κατω απο 9.5....παιδια εγω στο 1ο τετραμηνο ειχα στην γεωμετρια 13 κ στο 2ο εχω δεκα τι γινεται εδω πειτε μου σας πρακαλαω (παω 2α λυκειου)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paoktsis9
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
8anos94
Νεοφερμένος
Manos112
Νεοφερμένος
@8anos94Επειδή σας βαρέθηκα να ρωτάτε όλο τα ίδια και τα ίδια, σας έφτιαξα ένα προγραμματάκι να υπολογίζετε μόνοι σας τους βαθμούς σας και να βρίσκετε αν περνάτε ή όχι.
Μπορείτε να το κατεβάσετε από ΕΔΩ (για Α' Λυκείου)
Καλή διασκέδαση!!!
Βαλε εδω τους βαθμους σου φιλε να δεις αν περνας η οχι.
8anos94
Νεοφερμένος
καλλιρόη
Νεοφερμένος
1η φαση:
Λοιπον κανεις τον βαθμο του συγκεκριμενου μαθηματος των 2 4μηνων προσθεση και μετα διαιρεση με το 2. (π.χ. 11 + 9 = 20 και μετα 20 / 2 = 10). Μετα κανεις προσθεση τον βαθμο που εγραψες στις εξετασεις (π.χ. εγραψες 9.. κανεις 10 + 9 = 19 και μετα δια 2 = 9,5 περασες )
Τωρα 2η φαση:
π.χ. δν εγραψες το 9 που επρεπε και εγραψες ας πουμε 5, δεν περνας και πρεπει να περασεις μεσο του γ.μ.ο.
Δλδ κανεις τον μ.ο τον 2 4μηνων προσθεση και μετα δια 2... (π.χ. 13 + 13 = 26 δια 2 13 ). Τωρα το 13 το κανεις προσθεση με τον μ.ο. των εξετασεων κ παλι δια 2 ( γιατι μπορει στο ενα μαθημα ας πουμε φυσικη να εγραψες 5 αλλα αγγλικα η αρχες οικονομιας 17 ). Δλδ 13 + πες εχεις 7 μ.ο. στα γραπτα = 20 δια 2 10 .. περασες .. γιατι πρπ να εχεις 9,5 και πανω
Ελπιζω να βοηθησα
και να σου πω αμα σε ενα μαθημα εγραψες 0 και στα τριμηνα ειχες 10+12 τι κανεις ? =( =(
Manos112
Νεοφερμένος
Πρεπει να γραψεις στα αλλα σχεδον καλα, απλα πρεπει να εχεις πανω απο 9.5 γενικο μεσο ορο αλλιως αν εχεις κατω απο 9.5 μενεις σε οσα μαθηματα εχεις κατω απο 9.5.και να σου πω αμα σε ενα μαθημα εγραψες 0 και στα τριμηνα ειχες 10+12 τι κανεις ? =( =(
defoe7
Νεοφερμένος
Dias
Επιφανές μέλος
Στην Α στην τεχνολογία για γραπτό μπάινει ο βαθμός εργασίας. Και η τεχνολογία μετράει κανονικά σαν τα άλλα μαθηματα.για την τεχνολογια.....εχω στα τετραμηνα 13-15....το μαθιμα αυτο δν το γραφω στις ε3ετασεις να κανω δια 11 ή δια 12 ????δηλαδη το αθροισμα των βαθμων των μαθιματων πχ. 80 με το 12 θα το διαιρεσω η με το 11????
violence7
Νεοφερμένος
Στην Α στην τεχνολογία για γραπτό μπάινει ο βαθμός εργασίας. Και η τεχνολογία μετράει κανονικά σαν τα άλλα μαθηματα.
Δηλαδη αμα εχω α και β τετραμηνο 20 γινεται 20+20=40/2=20 και μου βαζει σαν γραπτο στις εξετασεις για την εργασια παλι 20 τοτε παλι γινεται 20+20=40/2=20 και το 20 ειναι ο μ.ο του μαθηματος ?που κανω αυτον τον τροπο που εγραψα και στα υπολοιπα μαθηματα και οτι βρισκω τα προσθετω και μετα τα διαιρω με το 12?ευχαριστω
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Diana Fire
Νεοφερμένος
Νομίζω ναι συμψηφίζονται,όπως επίσης και η άλγεβρα μαζί με γεωμετρία..Παιδιά εγω Φυσική-Χημεία μέσο όρο έχω 7,33 τι κάνω;;.Μια φίλη μου είπε ότι συμψιφίζονται αυτά τα δυο είναι αλήθεια;;;;
Dias
Επιφανές μέλος
Diana Fire
Νεοφερμένος
Aληθεια;;Χάσατε!!! Κανένας απολύτως συμψηφισμός μαθημάτων δεν υπάρχει στο λύκειο. Αυτά του γυμνασίου που λέτε δεν ισχύουν τώρα στο λύκειο.
Παντως χειροτερο ειναι να μην συμψηφιζονται και να μετραει το καθε ενα ξεχωριστα..
Civilara
Περιβόητο μέλος
ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!
Dias
Επιφανές μέλος
Το πιο χειροτερότερο από όλα όμως είναι ότι στο τέλος στο λύκειο συμψηφίζονται τα πάντα και όοοοοοοολα τα μαθήματα μαζί και συγχρόνως και πρέπει να κάνεις τρομακτική προσπάθεια να μην βγάλεις γενικό μέσο όρο 9,5 και να μείνεις για Σεπτέμβρη (εκτός αν βάλεις γερό μέσο).Παντως χειροτερο ειναι να μην συμψηφιζονται και να μετραει το καθε ενα ξεχωριστα..
Diana Fire
Νεοφερμένος
Oντως!!!Η απάντηση είναι μία.
ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!
Ωχ τωρα μου εφτιαξες τη διαθεση..!!Το πιο χειροτερότερο από όλα όμως είναι ότι στο τέλος στο λύκειο συμψηφίζονται τα πάντα και όοοοοοοολα τα μαθήματα μαζί και συγχρόνως και πρέπει να κάνεις τρομακτική προσπάθεια να μην βγάλεις γενικό μέσο όρο 9,5 και να μείνεις για Σεπτέμβρη (εκτός αν βάλεις γερό μέσο).
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Manos112
Νεοφερμένος
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.