BRUCE
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν θυμάμε, πάντως έγραψα σε 5 μαθήματα κάτω απο τη βάση. Γένικα πέρσυ δεν διάβαζα καθόλου. Φέτος όμως που διαβάζω περισσότερο έβγαλα 16.Να και ενας δικος μου
Σοβαρα μιλας? και μ.ο στις εξετασεις ποσο εγραψες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lethalmike
Νεοφερμένος
Δηλαδη δεν μετρανε τα αλλα τετραμηνα ;1) Αυτό για τα τετράμηνα ότι μπορεί να είναι δεκαδικά πρώτη φορά το ακούω!!! Ας μας πούνε και οι άλλοι αν έχουν ποτέ πάρει ή δει δεκαδικό αριθμό στο τετράμηνο.
2) Στον υπολογισμό του ΓΜΟ λέμε εντελώς διαφορετικά πράγματα. Κάνεις 2 λάθη:
α) Δεν βγαίνει κάθετος μέσος όρος όλων των μαθημάτων για κάθε τετράμηνο αλλά βγαίνει οριζόντιος για κάθε μάθημα ξεχωριστά και μετά ο ΓΜΟ είναι μέσος όρος των μέσων όρων.
β) και ποιο σοβαρό: Δεν είναι (Α+Β+Γρ)/3 που το γραπτό μετράει για 33,3% αλλά είναι: Πρ=(Α+Β)/2 και βαθμός μαθήματος = (Πρ+Γρ)/2 δλδ το γραπτό μετράει 50%.
(Αν επιμένεις μπορώ να βρώ στο ίντερνετ τη νομοθεσία και να σου βάλω link)
Δεν υπάρχουν γενικά τέτοιοι κανόνες. Μπορείς να μείνεις και με 2-3 κάτω από 9,5 αλλά μπορείς και να περάσεις και με 10 μαθήματα κάτω από 9,5!!! Ο ΓΜΟ έχει σημασία. Δες τα παραδείγματα που σου έφτιαξα:
Και εντελώς μεταξύ μας: Αντί να κάνεις τέτοιους υπολογισμούς γιατί δεν κάθεσαι να διαβάσεις και να πετύχεις όσο καλύτερα μπορείς?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Ποια είναι τα άλλα τετράμηνα? Δύο είναι τα τετράμηνα και μετράνε όπως εξήγησα παραπάνω.Δηλαδη δεν μετρανε τα αλλα τετραμηνα ;
Να και η νομοθεσία να μην λέμε άκυρα.
https://www.ekadeve.gr/gr/nomothesia/Axiologisi%20lykeiou.pdf
Ενδιαφέρουν τα άρθρα 5, 28, 29, 31.
Manos112
Νεοφερμένος
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
violence7
Νεοφερμένος
Και για να βρεις τον γενικο μεσο ορο απλα κανεις σε ολα τα μαθηματα την παραπανω διαδικασια που εγραψα και τα αποτελεσματα που θα βρισκεις τα προσθετεις ολα μαζι στο τελος και τα διαιρεις δια του 12..και ετσι βγαινει ο γ.μ.ο
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
violence7
Νεοφερμένος
ετσι ειναι.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
ntinost
Νεοφερμένος
violence7
Νεοφερμένος
Δεν πάει έτσι. Βγαίνει πρώτα προφορικός του μαθήματος: Πρ = ½(Α+Β) και μετά ο τελικός του μαθήματος: Μ = ½(Πρ+Γρ). Δλδ αν έχεις Α=14 , Β=15 (τα τετράμηνα είναι ακέραια) και γράψεις 5 τότε Πρ = 14,5 και Μ = 9,8. Ο γενικός μέσος όρος είναι ΓΜΟ = (Μ1+Μ2+...+Μν)/ν όπου Μ1,Μ2,...Μν οι βαθμοί των μαθημάτων (εκτός γυμναστικής, πληροφορικής ή κάποιων επιλογής) και ν το πλήθος τους. Περνάς αν ΓΜΟ ≥ 9,5. Δλδ όσοι πάνε Σεπτέμβριο έχουν προσπαθήσει πολύ να το πετύχουν. Και συνήθως όσοι πάνε Σεπτέμβιο τελικά σχεδόν όλους τους περνάνε.
Να σου πω..εκατσα προχτες και εβλεπα τον ελεγχο μου και λεω κατσε να δω κατι..και εκει που λεει τον μ.ο τετραμηνων (α+β/2=μ.ο) προσθετα και καλα ποσο θα εγραφα στις εξετασεις στο καθε μαθημα..και τα εκανα παλι δια 2 μετα...και οτι αποτελεσματα εβρισκα τα εγραφα σε ενα χαρτι...μετα μολις τελειωσα τα προσθεσα ολα μαζι και τα διαιρεσα δια του 12 και μου βγηκε πανω απο 9.5..αρα περναω?
violence7
Νεοφερμένος
Manos112
Νεοφερμένος
violence7
Νεοφερμένος
Kατσε να μου απαντησει πρωτα και μετα θα τους βαλω και απο το α' και απο το β' τετραμηνοΝαι σωστα τα εκανες... βαλε και εδω τους βαθμους σου και θα σου πει αν περνας η οχι
Dias
Επιφανές μέλος
Μπορείτε να το κατεβάσετε από ΕΔΩ (για Α' Λυκείου)
Καλή διασκέδαση!!!
Manos112
Νεοφερμένος
Σε ευχαριστουμε παραπολυ Δια για τον κοπο σου!Επειδή σας βαρέθηκα να ρωτάτε όλο τα ίδια και τα ίδια, σας έφτιαξα ένα προγραμματάκι να υπολογίζετε μόνοι σας τους βαθμούς σας και να βρίσκετε αν περνάτε ή όχι.
Μπορείτε να το κατεβάσετε από ΕΔΩ (για Α' Λυκείου)
Καλή διασκέδαση!!!
violence7
Νεοφερμένος
violence7
Νεοφερμένος
Εγώ έδωσα την εργασία μου ολοκληρωμένη αλλά ο καθηγητής μου με σημείωσε χωρίς να την δει ούτε λίγο..άρα άμα δεν μου βάλει 20 και μείνω σε κάποιο μάθημα γιατί με βοηθάει πολύ στον γ.μ.ο τότε θα κάνω παράπονα..να δω τι θα πει..
Manos112
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.