apostolis15
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Τα αποτελέσματα δεν βγήκαν;Εγω δεν ξερω τι βαθμο εβγαλα αλλα ξερω οτι δεν εχω μεινει σημερ θα παρω τους βαθμους!!!
Εμάς βγαίνουν αύριο
Sakelas
Νεοφερμένος
whitegod
Νεοφερμένος
ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ
Νεοφερμένος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χα χα εγω με 13,2 περασα
Μετά από την κρίση πανικού όμως, το φιλοσόφησα και λέω στον εαυτό μου "" ρε ζώων πως είναι δυνατόν να έχεις μείνει όταν έχεις βγάλει 15.4 και 16.6 στα τετράμηνα;"
Πήγα είδα και μόνη μου ότι πέρασα και ανακουφίστηκα....Βαθμούς θα πάρει η μάνα μου αύριο. Τι θα δουν τα ματάκια της! Άλγεβρα και φυσικη, έχω πιάσει πάτο...
Sakelas
Νεοφερμένος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Με έφαγε η πληροφορική που έγραψα για 04,η αγωγή που έγραψα για 08.
Κατατάλα πολύ καλά
Ninior15
Νεοφερμένος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Ασπασία:Έλα Ραφαέλα,βγήκαν τα αποτελέσματα
Εγώ:Τι;:!: Έρχομαι να δώ
Ασπασία:Δεν χρειάζεται.Δεν είναι και ότι ευχάριστω να βλέπεις το όνομα σου στους Μεταξεταστέους
Εγώ:Αποκλείεται(Εκείνη την στογμή ημουνα σε κρίση πανικού)
Ασπασία:Ναι,Έμεινες σε γερό μάθημα με παρα πολύ διάβασμα
Εγώ:Σε ποιο;:emm:
Ασπασία:Στα Μαθηματικά:adv:
Εγώ:Τι στα Μαθηματικά; Αποκλείεται έγραψα καλά(Εκείνη την στιγμή ένιωσα η γή να χάνεται κάτω απο τα πόδια μου.Ένα ολόκληρο καλοκαίρι γύρω απο ένα διάβασμα Μαθηματικών.Πάει η Μυτιλήνη)
Ασπασία:Έλα να δείς αμα δεν με πιστευεις
Εγώ:Όχι Όχι:nono: σε πιστεύω:iagree:
...1 ώρα αργότερα...
Εγώ:Τι θες Ασπασία;Προσπαθώ να βρώ τί έκανα λάθος στο σύστημα
Ασπασία:Έλα στο σχολείο πρέπει να δεις κάτι:iagree:
Εγώ:Δεν καταλαβαίνω:what:
Ασπασία:Μπορείς να έρθεις;:magic:
Εγώ:Τέλοςσπάντων
Ασπασία:Δες εκεί στους απολοίωντες αριθμό 29:zilia:
Εγώ:Δεν το πιστευω πέρασα!!!!:xalara:
Ασπασία:Συνγχαριτήρια
Εγώ:Ευχαριστώ αλλα δεν ήταν σωστό:punch:
Ήταν η χειρότερη φάρσα Τεσπα μετά ρίξαμε ένα γλέντι έναν χορό:dance:
Που τώρα είμαστε εντάξει και κοιμάμαι ήσυχα
Πέρασα απο την Γ Γυμνασίου με 17,1/13:gym:
Σκοπεύω να συνεχίσω και στο Λύκειο έτσι:niki:
ntinost
Νεοφερμένος
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
όλα μετράνε,εκτός από γυμναστική,πληροφορική,ΣΕΠ...:iagree:ποια μαθήματα μετράνε στον γμο???εχω μπερδευτεί λιγάκι...
ntinost
Νεοφερμένος
Aetos
Νεοφερμένος
οντως οχι ....η τεχνολογία μετράει? γιατί σήμερα ένας καθηγητής μας είπε πως όχι...
aris55
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Ναι μετράει κανονικά. (Δες στον έλεγχο έχει αστεράκι *)η τεχνολογία μετράει? γιατί σήμερα ένας καθηγητής μας είπε πως όχι...
Ναι, αν δεν βγάλεις γενικό μέσο όρο 9,5. Και τότε θα πρέπει να κάνεις εργασία το Σεπτέμβριο. (Αν όμως βγάζεις ΓΜΟ 9,5 δεν έχεις πρόβλημα).Ρε παιδια εχω αγχωθει πολυ...Στο πρωτο τετραμηνο ειχα 8 στην τεχνολογια(δεν πηγα καμια εργασια) και στο δευτερο προβλεπω να με παει στο 6...Στην τεχνολογια γενικα μπορεις να μεινεις??Πρεπει να ανησυχω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aris55
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.