Devina
Τιμώμενο Μέλος
Ευχαριστώ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophaki983
Εκκολαπτόμενο μέλος
λοιπόν για να βελτιώσεις το βαθμό σου θα έλεγα ότι πρέπει να διαβάζεις λίγο περισσότερο από ότι διαβάζεις τώρα... να κάνεις συνεχώς επαναλήψεις να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου και όλα τα σχετικά... αλλά εγώ σου λέω να αφήσεις τον βαθμό και το χρόνου να διαβάζεις περισσότερο τα μαθήματα τα οποία θα ακολουθήσεις και τις γενικής παιδίας απλώς να κάνεις τις ασκήσεις σου και να είσαι συνεπής
ελπίζω να σε βοήθησα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ueshiba
Νεοφερμένος
Επίσης κάνε εργασίες και το κοπή τη πίτα.Ζήτω οι βρωμόγυροι του κυρΓιάννη.Οι αγελάδες μου γέννησαν πεντάδυμα και η γιαγιά μου λέει "δεν είμαι άντρας γυναίκα είμαι".Αυτό είναι ο λόγος της στον άι-Γιώργη.Και σε ρωτώ"τί σκότωσε ο αι-Γιώργης?".Πλάκα κάνω.παρεξηγήθηκες?Απλά το κολοβαράω με κάτι φίλους και γράφοτυμε παπάριες.
Devina
Τιμώμενο Μέλος
D@-ChieF
Νεοφερμένος
παρακολουθώ καιρό το forum αλλά τώρα αποφάσισα να κάνω register καθώς είχα και μια απορία που ήθελα να τη λύσετε αν ξέρετε. ^^
Η ερώτηση είναι η εξής...
ΠΧ στη φυσική έχω 1ο τετράμηνο 10, στο 2ο πάλι 10 και εξετάσεις γράφω 5...
Θα μείνω ή θα πάρει μονάδες από πχ θρησκευτικά αν είχα 18 και θα περνούσα;
P.S: Sorry για τα greeklish αλλά etc έχω συνηθίσει από άλλα forums
P.S2 Καλησπέρα I-Users:xixi:
ΤΑΣΟΣ
Νεοφερμένος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Το 'χω διαβάσει τόσες φορές..
sweety
Εκκολαπτόμενο μέλος
virginia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν πχ έχεις 10+10+5 = 25,τότε μέχρι το 30 νομίζω ή το 29 όσο χρειάζεσαι τέλος πάντων για να περάσεις,το παίρνεις απο κάποιο άλλο μάθημα..
πχ θρησκευτικά,αγγλικά κλπ κλπ
D@-ChieF
Νεοφερμένος
miv
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα παιδιά,
παρακολουθώ καιρό το forum αλλά τώρα αποφάσισα να κάνω register καθώς είχα και μια απορία που ήθελα να τη λύσετε αν ξέρετε. ^^
Η ερώτηση είναι η εξής...
ΠΧ στη φυσική έχω 1ο τετράμηνο 10, στο 2ο πάλι 10 και εξετάσεις γράφω 5...
Θα μείνω ή θα πάρει μονάδες από πχ θρησκευτικά αν είχα 18 και θα περνούσα;
P.S: Sorry για τα greeklish αλλά etc έχω συνηθίσει από άλλα forums
P.S2 Καλησπέρα I-Users:xixi:
Μέσο όρο Φυσικής θα πάρεις 8 και με την προυπόθεση οτι δεν έχεις σε πάνω από 4 μαθηματα υπό της βάσης και επίσης σε ισάριθμα μαθήματα να έχεις πάνω από 13, περνάς.
ΤΑΣΟΣ
Νεοφερμένος
BashtheFash
Νεοφερμένος
miv
Επιφανές μέλος
Με 8 Μέσο όρο προφορικών και 2 γραπτά σημαίνει οτι εχεις ΓΜΟ μαθήματος 5, πράγμα που πρέπει να σε ανησυχεί αρκετά.
tanoulitsa
Νεοφερμένος
futureshock
Νεοφερμένος
Και 'γω ρε παιδιά έχω την ίδια απορία, αλλά με την Άλγεβρα.Πήρα στο 1ο τετράμηνο 8 και πες πως θα ξαναπάρω 8 στο 2ο και τελοςπάντων γράψω 2 στις εξετάσεις( κάτι πολύ απίθανο), θα μείνω? Κάποιοι φίλοι μου μου είπαν πως Άλγεβρα και Γεωμετρία συμψηφήζονται στις εξετάσεις, είναι αλήθεια?
γραπτα ενοεις τις Εξετασεις ετσι?
parmas
Νεοφερμένος
Λοιπον κανεις τον βαθμο του συγκεκριμενου μαθηματος των 2 4μηνων προσθεση και μετα διαιρεση με το 2. (π.χ. 11 + 9 = 20 και μετα 20 / 2 = 10). Μετα κανεις προσθεση τον βαθμο που εγραψες στις εξετασεις (π.χ. εγραψες 9.. κανεις 10 + 9 = 19 και μετα δια 2 = 9,5 περασες )
Τωρα 2η φαση:
π.χ. δν εγραψες το 9 που επρεπε και εγραψες ας πουμε 5, δεν περνας και πρεπει να περασεις μεσο του γ.μ.ο.
Δλδ κανεις τον μ.ο τον 2 4μηνων προσθεση και μετα δια 2... (π.χ. 13 + 13 = 26 δια 2 13 ). Τωρα το 13 το κανεις προσθεση με τον μ.ο. των εξετασεων κ παλι δια 2 ( γιατι μπορει στο ενα μαθημα ας πουμε φυσικη να εγραψες 5 αλλα αγγλικα η αρχες οικονομιας 17 ). Δλδ 13 + πες εχεις 7 μ.ο. στα γραπτα = 20 δια 2 10 .. περασες .. γιατι πρπ να εχεις 9,5 και πανω
Ελπιζω να βοηθησα
Flo92
Νεοφερμένος
S.M.Greek
Νεοφερμένος
Σήμερα γράψαμε χημεία.Για να περάσω ήθλεα ενα 8 και έπεσαν πραγματικά τα πιοδύσκολα με αποτέλεσμα να μη πάρω ούτε 5
Τώρα, θα περάσω χημεία κάπως?Και αν ναι πως??
Να πω πως δεν γράφω και πολύ καλά στις εξετάσεις...γύρο στο 11 είναι τα γραπτά μου...
τι πρέπει να κάνω για να περάσω...
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.