KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
Αν έχεις πάνω από 9,5 Μέσο Όρο περνάς στα μαθήματα που δεν έχεις συμπληρώσει το 28.να σας πω,αν σε ενα αμθημα στο τελος δε συμπληρωνουμε 28,μενουμε και ξαναρχομαστε τον σεπτεμβρη η μπορουμε να συμπληρωσουμε απο κανα αλλο μαθημα και να τη γλιτωσουμε????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paodim
Νεοφερμένος
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
...Περνάει...ρε παιδια το εχετε πει τοσεσ φορεσ παρολα αυτα εγο μπερδεβομαι..για παραδειγμα μονο σε ενα μαθημα..παρεισ 9 α τετραμηνο και και 11 δευτερο τετραμηνο....και γραψει τον ιουνη 3!!!!!και εχει μεσο ορο στα δυο τετραμηνα παντα 12 ασ πουμε..με αρχεσ και θρησκευτικα και κανα δυο ακομα μαθηματα στο 14..!θα περασει απαντηστε αυτο για να μπορεσω να καταλαβω...γιατι μου κανει εντυπωση δεν βγαζω ακρη....οχι για μενα αλλα μου κανει εντυποωση σαν πληροφορια να το ξερω ...εγω βγαζω 16-17!!!!ευχαριστω
Guest 790226
Επισκέπτης
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
guess
Δραστήριο μέλος
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ.
whitegod
Νεοφερμένος
έβγαλα μέσο ορο 12.75 και είχα τρία μαθήματα κάτω από την βάση(χημεία=09,άλγεβρα=09,γεωμετρία=09)
κινδυνεύω να μείνω?
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν είσαι λύκειο, πρέπει να έχεις στο γενικό πάνω από 9.5 νομίζω. Δεν κινδυνεύεις άμεσα, αλλά καλό θα ήταν να ανεβεί λίγο το δεύτερο τετράμηνο μήπως γίνει κανένα μπάχαλο στις εξετάσεις...
whitegod
Νεοφερμένος
Γυμνάσιο είσαι? Αν είσαι, τότε νομίζω ότι περνάς αν έχεις γενικό πάνω από 10 αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Αν είσαι λύκειο, πρέπει να έχεις στο γενικό πάνω από 9.5 νομίζω. Δεν κινδυνεύεις άμεσα, αλλά καλό θα ήταν να ανεβεί λίγο το δεύτερο τετράμηνο μήπως γίνει κανένα μπάχαλο στις εξετάσεις...
Λυκείο ειμαι,ποτε δεν ειμουν καλος σε αυτα τα μαθηματα ειδικα μαθηματικα παντος θα προσπαθησω να ανεβασω λιγο την βαθμολογια τουλαχιστον στην χημεία....
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
Χημεία Κατεύθυνσης 24
Δίκαιο 18
Βιολογία Γενικής Παιδείας 26
Φυσική Κατεύθυνσης 25
Αγγλικά 20
Αρχαία 26
Κείμενα 27
Σε ποια μαθήματα θα περάσω, σε ποια θα μείνω και πως θα μοιραστεί το 22 ;
:papas::stars:
jonisp1
Νεοφερμένος
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
τεχνικό......
flower15
Νεοφερμένος
Άλγεβρα έχω 11 και στο β' τετρ. μας είπα οτι θα κατεβάσει τους βαθμούς. Αν μου βάλει 9 και στις εξετάσεις γράψω ένα 5-6,θα μείνω στο μάθημα ή θα περάσω απο το γενικό μέσο όρο???
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Και εγώ έχω ενα θέμα. 1ο τετράμηνο έβγαλα 14,5 και στο δεύτερο υπολογίζω γύρω στο 14,5 πάλι με 15,....
Άλγεβρα έχω 11 και στο β' τετρ. μας είπα οτι θα κατεβάσει τους βαθμούς. Αν μου βάλει 9 και στις εξετάσεις γράψω ένα 5-6,θα μείνω στο μάθημα ή θα περάσω απο το γενικό μέσο όρο???
Με τέτοιο μέσο όρο ναι μπορούν να σε βοηθήσουν τα υπόλοιπα μαθήματα και να μην έχεις πρόβλημα.:iagree:
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Ο Μ.Ο καθε μαθηματος υπολογιζεται :
Ετσι το κανεις σε ολα τα μαθηματα ..
και μετα προσθετεις τα αποτελεσματα και τα διαιρεις με 12 η 13 *(αναλογα αν εχεις επιλεξει και μαθημα επιλογης που μετραει στο Μ.Ο)
Αν το αποτελεσμα εχει βγει πανω απο 9.5 εχεις περασει .. εαν ειναι μικροτερο απο 9.5 μενεις σε οσα μαθηματα εχεις κατω απο Μ.Ο 9.33 .
-Οποιος παει γυμνασιο πρεπει σε ΚΑΘΕ μαθημα να εχει Μ.Ο μαθηματος πανω απο 9.5 .
Ο Μ.Ο μαθηματος υπολογιζεται
Ο μαθητης μενει σε οσα μαθηματα εχει Μ.Ο κατω απο 9.5 ***(αν μεινει σε πανω απο 8 μαθηματα .. επαναλαμβανει την ταξη ).
-ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ-
flower15
Νεοφερμένος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Ναι,βοήθησες αρκετά. Ευχαριστώ. Να ρωτήσω και κάτι άλλο για να μου φύγει τελείως η απορία! Δηλαδή δεν μένεις σε μάθημα αν δεν βγάζεις το 28 που απαιτείται? Μετράει ο γ.μ.ο. που πρέπει να είναι πάνω απο 9,5. Αν ειναι 9,3 δεν μένεις στην τάξη,μένεις στα μαθήματα που δεν συγκέντρωσες το 28 ε? (Δεν ρωτώ αυτό για μενα,εγώ περνάω άνετα,για μια φίλη μου που είναι πολύ αγχωμένη...)
Νομιζω πως τα ειπα πριν πολυ κατανοητα !
Αλλα οκ θα λυσω αυτην την απορια !
Λοιπον αν η φιλη σου βγαλει Γ.Μ.Ο πανω απο 9.5 περασε !
Αν βγαλει κατω απο 9.5 τοτε μενει στα μαθηματα που εχει μαζεψει κατω απο 28 (δλδ Μ.Ο μαθηματος 9.33)
Εχω δωσει και την φορμα υπολογισμου παραπανω!
Hraklis
Νεοφερμένος
papas
Διάσημο μέλος
Μισο λεπτο παιδια γιατι ψιλομπερδευτηκα...
Εγω παω Α Λυκειου και μεχρι τωρα ηξερα οτι για να δεις αν περνας κανεις:
Α τετραμηνο+Β τετραμηνο+Εξετασεις δια 3 για καθε μαθημα και στο τελοσ προσθετεις και διαιρεις δια του 12..
Ετσι δεν ειναι?
Εγω δηλαδη ειμαι καλος στα θεωρητικα και δεν τα παω πολυ καλα στα θετικα...
Ειχα
Αρχαια 18
Κειμενα 18
Γλωσσα 17
Θρησκευτικα 17
Φυσικη 16
Ιστορια 13
Αλγεβρα 11
Γεωμετρια 11
Χημεια 11
Οικονομια 12
Τεχνολογια 12(Μην ρωτατε βλακας ειναι ο ανθρωπος...)
Αγγλικα 18
Και στο 2 ο τετραμηνο πιστευω μια απο τα ιδια(μπορει μαθηματικα να με βαλει χαμηλοτερα γτ ειπε σε ολη την ταξη οτι θα βαλει χαμηλοτερους βαθμους...)
Πανω κατω μπορει να μου κανεις αν πρεπει να ανησυχω για καποιο μαθημα?
Τι πρεπει να υπολογισω για να δω αν περναω η οχι?
https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=1357937&postcount=114
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.