ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ
Νεοφερμένος
το ειδα μετα καταλαθος το εγραψαΕεεε.. Κοπέλα είμαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BRUCE
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ είχα στο πρώτο τετράμηνο 12.6 και στο δεύτερο 13.5.περνάω;
σας παραθέτω τους βαθμούς για να με βοηθήσεται στο πώς περνάω την ταξή:
Α τετράμηνο Β τετράμηνο
θρησκευτικά:16,18
αρχαία:12,12
λογοτεχνία:11,11
γλώσσα:13,13
ιστορία:17,16
άλγεβρα:10,14
γεωμετρία:11,11
φυσική:9,10
χημεία:9,9
αρχές οικονομίας:12,17
τεχνολογία:15,15
αγγλικά:17,17
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chavez
Νεοφερμένος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
@Chavez : Έχεις Μ.Ο τετραμήνων 11,7 , άρα πρέπει να έχεις Μ.Ο γραπτών πάνω απο 7,3 ! Πρέπει να προσέξεις εσυ αρκετά !
BRUCE
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ πολύ φίλε.:no1:@BRUSE : Έχεις Μ.Ο τετραμήνων 13,1 , άρα πρέπει να έχεις Μ.Ο γραπτών πάνω απο 5,9 ! It's ok .. νομίζω πως δέ θα έχεις πρόβλημα , απλά μην πατώσεις σε ΟΛΑ.
@Chavez : Έχεις Μ.Ο τετραμήνων 11,7 , άρα πρέπει να έχεις Μ.Ο γραπτών πάνω απο 7,3 ! Πρέπει να προσέξεις εσυ αρκετά !
με ανακούφησες
panagiotis3600
Νεοφερμένος
alex_is_back
Νεοφερμένος
Σημειωτέον ότι στην Άλγεβρα είχα 9 και 12 - και μάλλον έγραψα 3 το πολύ στις εξετάσεις! Ποια μαθήματα βοηθούν στο να περάσω την τάξη? Ευχαριστώ.
ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ
Νεοφερμένος
Γεια σε όλους. Εγώ έχω στο Α' Τετράμηνο 13.5 και στο Β' 14.3. Πόσο πρέπει να γράψω μέσο όρο σε όλα τα μαθήματα για να περάσω την τάξη?
Σημειωτέον ότι στην Άλγεβρα είχα 9 και 12 - και μάλλον έγραψα 3 το πολύ στις εξετάσεις! Ποια μαθήματα βοηθούν στο να περάσω την τάξη? Ευχαριστώ.
Αν δεν κανω λαθος πρεπει να γραψεις 5,1
alex_is_back
Νεοφερμένος
Αν δεν κανω λαθος πρεπει να γραψεις 5,1
Ευχαριστώ πολύ! :thanks:
Καλά... αν περάσω όμως... ...θα πάω για τάμα στην Τήνο.
rebas
Νεοφερμένος
Εισαι σιγουρος για αυτο? εκατο τισ εκατο? σε παρακαλω πεσ μου γιατι κινδινευω..εχω γενικο μεσο ορο 2 τετραμινων 12.8 και στισ εκσετασεισ υπολογιζω κανα 8.5. Περναω?1η φαση:
Λοιπον κανεις τον βαθμο του συγκεκριμενου μαθηματος των 2 4μηνων προσθεση και μετα διαιρεση με το 2. (π.χ. 11 + 9 = 20 και μετα 20 / 2 = 10). Μετα κανεις προσθεση τον βαθμο που εγραψες στις εξετασεις (π.χ. εγραψες 9.. κανεις 10 + 9 = 19 και μετα δια 2 = 9,5 περασες )
Τωρα 2η φαση:
π.χ. δν εγραψες το 9 που επρεπε και εγραψες ας πουμε 5, δεν περνας και πρεπει να περασεις μεσο του γ.μ.ο.
Δλδ κανεις τον μ.ο τον 2 4μηνων προσθεση και μετα δια 2... (π.χ. 13 + 13 = 26 δια 2 13 ). Τωρα το 13 το κανεις προσθεση με τον μ.ο. των εξετασεων κ παλι δια 2 ( γιατι μπορει στο ενα μαθημα ας πουμε φυσικη να εγραψες 5 αλλα αγγλικα η αρχες οικονομιας 17 ). Δλδ 13 + πες εχεις 7 μ.ο. στα γραπτα = 20 δια 2 10 .. περασες .. γιατι πρπ να εχεις 9,5 και πανω
Ελπιζω να βοηθησα
-----------------------------------------
εχεισ μεσο ορο 13(στα 2 τετραμηνα)..για να περασεισ θα πρεπει να γραπσεισ στισ εκσετασεισ ενα 6..(σαν εμενα)..οποτε το βλεπο λιγο δυσκολο να μινεισ..καλημέρα,
εγώ είχα στο πρώτο τετράμηνο 12.6 και στο δεύτερο 13.5.περνάω;
σας παραθέτω τους βαθμούς για να με βοηθήσεται στο πώς περνάω την ταξή:
Α τετράμηνο Β τετράμηνο
θρησκευτικά:16,18
αρχαία:12,12
λογοτεχνία:11,11
γλώσσα:13,13
ιστορία:17,16
άλγεβρα:10,14
γεωμετρία:11,11
φυσική:9,10
χημεία:9,9
αρχές οικονομίας:12,17
τεχνολογία:15,15
Chavez
Νεοφερμένος
rebas
Νεοφερμένος
εγω φιλε εχω μεσο ορο τετραμηνων 12.8...αλλα σε τρια μαθηματα εχω κατο απο την βαση (28)...μου ειπαν οτι εγω θα πρεπει να γραπψω ενα 6.5 για να περασω αλλα δεν ξερω αν εχει σημασια οτι σε 3 μαθηματα ειμαι κατω. πεζει ρολο ι οχι? διλαδι το μονο που εχω να κανω ειναι απλα να βγαλω μεσο ορο πανω απο 9.5?@NikosSalonika : Δέν έχει σχέση αυτό που λες. Εφόσον έχεις Μ.Ο τετραμήνων 14 , πρέπει να έχεις Μ.Ο γραπτών πάνω απο 5 !
@Sakelas : Για να περάσεις εσυ συγκεκριμένα θες Μ.Ο γραπτών πανω απο 5,1
@kaliorova : Δε θα μείνεις σε καμία περίπτωση μεταξεταστέα ! Αφού έχεις 14,5 Μ.Ο τετραμήνων , πρέπει να γράψεις Μ.Ο γραπτών πάνω 4,5 ! Δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι απλώς θα έχεις χαμηλό βαθμό Μ.Ο Ιστορίας που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι 7,5 (αν έχεις γράψει 3)
Γενικότερα και οι τρείς δεν έχετε σε τίποτα να φοβόσαστε!Πρέπει να κάνετε φοβερή προσπάθεια για να μείνετε!
Αυτοι που πρέπει να φοβούνται αν θα μείνουν ειναι οι μαθητές του 9-11!:iagree:
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Αλλα αν δεν γράψεις , τοτε σε όσα μαθηματα εχεις κατω απο(28) τα δίνεις το Σεπτεμβρη!
marinaki15kc
Νεοφερμένος
σε καθε μαθημα γινεται α τετρ+β τετρ (δια)+γραπτο (δια δυο) η α τετρ+β τετρ+γραπτο (δια) 2? ρρρρρ παιδιαααααα σοοοοοοοοοοοσσσσσ....
ρε σεις εχω α τετρ 14.25 κ β τετρ 14.25 κ με βαση καθε μαθημα ξεχωριστα (τετραμηνα+γραπτο) μενω σε 5 η σε 6.περναω η μενω μετ εξεταστεα?????? πλιιιιζ ρ παιδια σοσ.
κ καθε μαθημα ξεχωριστα μεσο ορο βγαζεις ατετρ+βτετρ(δια)2+γραπτο(δια)2 η ατετρ+βτετρ+γραπτο(δια)2 ?????σοοοοοοοοοοοσ
ρ σεις ας κανει καποιος τον υπολογισμο κ ας μ πει ν ησυχασω...
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
marinaki15kc
Νεοφερμένος
marinaki15kc
Νεοφερμένος
ουουουουουουουουουουουου περναααααωωωωω
danke κοπελιαααααα
Michaelgr2009
Εκκολαπτόμενο μέλος
θρησκευτικά:12,17
αρχαία:15,16
λογοτεχνία:15,16
γλώσσα:13,15
ιστορία:18,19
άλγεβρα:11,13
γεωμετρία:10,12
φυσική:10,12
χημεία:13,14
αρχές οικονομίας:16,19
τεχνολογία:17,20
Chris1993
Περιβόητο μέλος
@X-FILER : Yeap ...
@Michaelgr2009 : Πρέπει να γράψεις Μ.Ο γραπτών πάνω απο 4,2 ! Κανένα απολύτως πρόβλημα !
Και επαναλαμβάνω οτι αν ο Γ.Μ.Ο είναι πάνω απο 9,5 , περνάτε χωρίς καμιά αλλη κουβέντα. Οσοι ΔΕΝ τοτε μένουν μεταεξεταστέοι για το Σεπτέμβρη στα μαθήματα που είχαν κάτω απο 28 (α'τετρ + β'τετρ + γραπτά ) !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.