dimomarg
Νεοφερμένος
Επισήμανση: Τα μηνύματα 144-145 προήλθαν από νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
στην τεχνολογια εποικοινωνιων αφου στο α τετραμηνο ειχα 9 στο β θα μου το ανεβασε σε κανα10 τι λετε θα μεινω?
θα μου απαντησει κανεις?
δωστε μια απαντηση ρε
Itach1
Διάσημο μέλος
Αν είναι το μόνο μάθημα που κινδυνεύεις δεν σε αφήνουν να ξέρεις.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
κινδυνευω να μεινω σε αυτο το μαθημα σε πςριπτωση που δεν γραψω καλα αυριο?γεια φοβαμαι μην μεινω
στην τεχνολογια εποικοινωνιων αφου στο α τετραμηνο ειχα 9 στο β θα μου το ανεβασε σε κανα10 τι λετε θα μεινω?
θα μου απαντησει κανεις?
δωστε μια απαντηση ρε
Dias
Επιφανές μέλος
Παλικάρι μου, ρωτάς το ίδιο πράγμα συνέχεια, ενώ αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις μερικές σελίδες πιο πριν, θα έβλεπες ότι στο λύκειο δεν μένεις σε ένα μάθημα, αλλά στο γενικό μέσο όρο που δεν πρέπει να είναι μικρότερος από 9,5. Επίσης λίγα μηνύματα πιο πριν, υπάρχει προγραμματάκι (XL) υπολογισμού Γ.Μ.Ο. της Β λυκείου, που μπορείς να το κατεβάσεις και να κάνεις όσες δοκιμές θέλεις. Ας το βάλω ξανά:κινδυνευω να μεινω σε αυτο το μαθημα σε πςριπτωση που δεν γραψω καλα αυριο?
αν σε ενα μαθημα δεν περασεις.. το περνας με τον μεσο ορο Β τετραμηνου???
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Για να μείνεις πρέπει να κάνεις αίτηση.
δν νομιζω..
γι αυτο ρωταω αν περνας με τον γενικο..
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Με κόκκινο μερικές μικρές διορθώσεις. Στα υπόλοιπα που γράφεις, συμφωνώ απόλυτα.Ρε γαμώτο δεν είναι δυνατόν να βλέπω συνεχώς άτομα με 1 μηνυμα να ρωτάνε ακριβώς το ίδο πραγμα και να εχουμε φαει 50 σελίδες με αυτό μου έρχεται να σπάσω τον υπολογιστή μου. Δηλαδή κανένα ενδιαφέρον να διαβάσεις το πρηγούμενο ακριβώς Post; ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟ ΑΠΟ 9,5 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΗΡΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 9,5. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 9,5 ΞΑΝΑΔΙΝΕΙΣ ΟΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕΣ ΤΟ 9,5; OK; ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
χαχαχαχα με προλαβες ηθελα να τα γραψω εγω.ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΠΟΥΣΙΕΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΡΝΑΣΡε γαμώτο δεν είναι δυνατόν να βλέπω συνεχώς άτομα με 1 μηνυμα να ρωτάνε ακριβώς το ίδο πραγμα και να εχουμε φαει 50 σελίδες με αυτό μου έρχεται να σπάσω τον υπολογιστή μου. Δηλαδή κανένα ενδιαφέρον να διαβάσεις το πρηγούμενο ακριβώς Post; ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 9,5 ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΗΡΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 9,5 ΞΑΝΑΔΙΝΕΙΣ ΟΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟ 10; OK; ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
αλεξανδρος129
Νεοφερμένος
γιαννηςκ
Νεοφερμένος
Νέο μελος στην παρέα ειμαι. Μιας και εχω και γω τις αποριες μου θα ηθελα να με βοηθησει καποιος.
Είμαι μαθητής της Β' Λυκείου. είχα Μ.Ο στο Α' τετρ. 13.3 και στο Β' τετρ. 13.5.
Πόσο πρέπει να γράψω για να περάσω την τάξη; Επίσης έχω ενα θέμα με τα Λατινικά 11 - 9, με την Χημεία 9 - 9, την Φυσική, 9 - 9 και την Βιολογία 9 -10.
Σε αυτά δεν εχω γράψει καλά περίπου 2 - 5... Τώρα οσον αφορά την γεωμετρία είχα 13 και 13 και υπολογίζω οτι εχω γράψει 2 και αλγεβρα είχα 11 και 12 και υπολογίζω οτι εχω γραψει 1 ή 2 αφου δεν ηξερα τιποτα. Στα υπολοιπα μαθήματα εχω σχετικα υψηλούς βαθμούς. Αν εχω γράψει στα υπολοιπα απο 7+ στο καθένα μένω ή περνάω. και κάτι τελευταιο μετράει η Ερευνητική Εργασία στον Γ.Μ.Ο;
Επισήμανση: Τα μηνύματα 156 - 158 προήλθαν από το θέμα "Μια απορία για το Γενικό Μέσο Όρο"
https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3758478&postcount=131Καλησπέρα παιδιά!
Νέο μελος στην παρέα ειμαι. Μιας και εχω και γω τις αποριες μου θα ηθελα να με βοηθησει καποιος.
Είμαι μαθητής της Β' Λυκείου. είχα Μ.Ο στο Α' τετρ. 13.3 και στο Β' τετρ. 13.5.
Πόσο πρέπει να γράψω για να περάσω την τάξη; Επίσης έχω ενα θέμα με τα Λατινικά 11 - 9, με την Χημεία 9 - 9, την Φυσική, 9 - 9 και την Βιολογία 9 -10.
Σε αυτά δεν εχω γράψει καλά περίπου 2 - 5... Τώρα οσον αφορά την γεωμετρία είχα 13 και 13 και υπολογίζω οτι εχω γράψει 2 και αλγεβρα είχα 11 και 12 και υπολογίζω οτι εχω γραψει 1 ή 2 αφου δεν ηξερα τιποτα. Στα υπολοιπα μαθήματα εχω σχετικα υψηλούς βαθμούς. Αν εχω γράψει στα υπολοιπα απο 7+ στο καθένα μένω ή περνάω. και κάτι τελευταιο μετράει η Ερευνητική Εργασία στον Γ.Μ.Ο;
γιαννηςκ
Νεοφερμένος
Συγνώμη αν πρίζω αλλα είμαι αγχωμένος πολύ!
Ευχαριστώ!
Κάποιος ενα ναι ή ενα οχι;!Μία ερώτηση να κάνω χωρίς να θέλω να γίνομαι κουραστικός, αν στο excel που μας έδωσες το προγραμματάκι βγάζω από 9,5 και πάνω, έχω σίγουρα περάσει, είναι στανταρ;!
Ευχαριστώ!
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος
Κάποιος ενα ναι ή ενα οχι;!
NAI το έχει πει και ο dias πιο πάνω! Περνάς κανονικά!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.