kwstas111
Νεοφερμένος
Σαν πρώτη απορία θέλω να ρωτήσω τι πρέπει να κάνει κάποιος για να περάσει την τάξη στην β λυκείου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Geo16
Νεοφερμένος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
liaki
Νεοφερμένος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
What?Και αν έχεις σε κάποιο μάθημα κάτω απ την βάση πρέπει να βγάλεις ΓΜΟ πάνω 13,5.Αλλιώς το δίνεις το Σεπτέμβριο!!!
Πρωτη φορα το ακουω αυτο..
Νομιζω δεν ισχυει..
Μια φιλη μου ειχε μεινει σε 3 η 4 μαθηματα, δεν θυμαμαι καλα και δεν τα εδωσε τον Σεπτεμβριο..
Γ.Μ.Ο. ειχε κατω απο 12 παντως..
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Δεν νομιζω να συνεβη κατι τετοιοΜπορει να την κρατησαν οι καθηγητες, συμβαινει κι αυτο!
Anyway, αν ξερει καποιος σιγουρα,ας μας πει.
chris_90
Διάσημο μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Thank you chris:thanks:Αν εβγαλε γενικο ΜΟ μεγαλυτερο η ισο του 9,5 περασε, ανεξαρτητα απο το τι εβγαλε στα μαθηματα.
emmanouilkaterin
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
λίγη προσπάθεια λίγο διάλογο με τους καθηγυτές και όλα θα λυθούν΄δύσκολα οι καθηγητές αφήνουν μαθητές που δείχνουν ενδιαφέρων για τα μαθήματά τους έστω και αν οι επιδόσεις τους δεν ειναι και οι κάλύτερες
Alexander_P
Νεοφερμένος
πιστευω πως οχι εε???
ολες τις εχω δικαιολογησει...μονο 35 δν εχω δικαιολογήσει....
mmmakis
Νεοφερμένος
Ξέρω οτι για να περάσεις απο την Β' στην Γ' πρέπει να βγάλεις ΓΕΝΙΚΟ Μ.Ο πάνω απο 9.5
Έχουμε και λέμε:
Στο πρώτο τετράμηνο έβγαλα 15.4 και στο δεύτερο (υποθετικά τώρα μιλάμε) βγάζω 14.5 και ο Μ.Ο των γραπτών μου στις εξετάσεις είναι....
...6 (δεν θέλω σχόλια- υποθετικά παντα μιλάμε )
Περνάω η θα κοπώ στα: Άλγεβρα,Γεωμετρία,Φυσική που είχα 10?
Αν κόβομαι πόσο πρέπει να γράψω γενικά?
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Περνας κανονικα νομιζω.Γειά σας παιδιά!Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό:
Ξέρω οτι για να περάσεις απο την Β' στην Γ' πρέπει να βγάλεις ΓΕΝΙΚΟ Μ.Ο πάνω απο 9.5
Έχουμε και λέμε:
Στο πρώτο τετράμηνο έβγαλα 15.4 και στο δεύτερο (υποθετικά τώρα μιλάμε) βγάζω 14.5 και ο Μ.Ο των γραπτών μου στις εξετάσεις είναι....
...6 (δεν θέλω σχόλια- υποθετικά παντα μιλάμε )
Περνάω η θα κοπώ στα: Άλγεβρα,Γεωμετρία,Φυσική που είχα 10?
Αν κόβομαι πόσο πρέπει να γράψω γενικά?
Δηλαδη σε οσα μαθηματα και να κοπεις αμα ο Γ.Μ.Ο. σου ειναι πανω απο 9.5 δεν εχεις κανενα προβλημα.
mmmakis
Νεοφερμένος
Περνας κανονικα νομιζω.
Δηλαδη σε οσα μαθηματα και να κοπεις αμα ο Γ.Μ.Ο. σου ειναι πανω απο 9.5 δεν εχεις κανενα προβλημα.
πωωω τι ανακούφιση...
Ευχαριστώ για την απάντηση:no1:
pontios55
Νεοφερμένος
Well, στο πρώτο τετράμηνο ειχα Χημεία 9, αλλά στα περισσοτερα μαθηματα εχω 16+. Γενικός Μέσος Όρος=15.
Στο δεύτερο τετράμηνο δυστυχως δεν βελτιώθηκα όσο ήθελα στην Χήμεια. Για να λέμε τα πράγματα με το ονομα τους προβλέπω να εχω καπου 10 με 11, δυστυχως.
Ας διαλέξουμε το χειροτέρο σενάριο: Ας υποθέσουμε πως μου βάλει στο δευτερο τετράμηνο 9 πάλι. Και επίσης ας υποθέσουμε πως στις εξετάσεις ολα πανε στραβα και δεν γραφω καθολου κάλα στην Χημεία. Με Γενικο Μέσο Ορο 15+, πέρναω κανονικά την ταξη ανεξαρτήτως το ποσο ασχημα πηγα στην χημεία? Ή βοηθάει ενα αλλο μαθημα "δίνοντας" βαθμους στην χημεια?(π.χ. απο τα Αγγλικα αφαιρουνται βαθμοι και "πανε" στην χημεια) Ή τελικά θα χρειαστει να γραψω τον Σεπτεμβρη χημεία?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:iagree:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.