Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το ίδιο ισχύει κ για μένα!!!!!!!ήταν η πιο τέλεια σχολική χρονιά της ζωής μου...στην α λυκείου ένιωσα σαν να κάνω πλέον ένα νέο ξεκίνημα!!το γέλιο κ οι βλακείες που κάναμε φέτος δν περιγράφονται!είναι η μόνη χρονιά που έχω μόνο ωραία πράγματα να θυμάμαι!!Ήταν η καλύτερη, μοναδικότερη, τελειότερη και πιο ευτυχισμένη σχολική χρονιά της ζωής μου και είμαι σίγουρη ότι δεν θα το ξαναζήσω αυτό!Ήταν υπέροχα..Στιγμές που θα μείνουν για πάντα στο μυαλό μου με τον ομορφότερο τρόπο...!Κρίμα που πέρασε τόσο μα τόσο γρήγορα..και κρίμα που δεν είχα τη τύχη να είμαι απόφοιτη για να έχω να θυμάμαι ως καλύτερη χρονιά του σχολείου αυτή της Γ Λυκείου και όχι της Α Λυκείου...Και τώρα να είμαι αναγκασμένη να ζήσω τη κόλαση με τα ελεεινά δεδομένα της Β και της Γ Λυκείου....Γιατί όλα τα καλά,δυστυχώς, κάποτε τελειώνουν....
Θέλω να ξαναρθει η περσινή χρονιάάάάάάά!!!!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MakingMirrors
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rea
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν και δεν την εκμεταλλεύτηκα ούτε την εχαριστήθηκα όσο θα θελα κι όσο έπρεπε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
/\/@t@|1@...!!!
Νεοφερμένος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Icy Ice
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

stella_metal
Νεοφερμένος

Chr96
Εκκολαπτόμενο μέλος

οι καλυτερες αναμνησεις απ'το γυμνασιο θα ειναι απ'τη φετινη χρονια

AntiFit0uklas
Νεοφερμένος

Περνάω χάλια!!

Εγώ παιδιά, αν και Γυμνάσιο, έχω γνώμη.
Περνάω χάλια!!![]()
αν και ευγαλα¨
μαθηματικα 20
οικιακη οικονομια 20
μουσικη 20
αγγλικα 19
γυμναστικη 19
κειμανα 17
οδδυσια 17
ιστορια 18
βιολογια 19
αρχαια 14
γλωσσα 14
θρησκευτικα 19
γερμανικα 19
γεωγραφια 20
εικαστικα 19
γενικα καλα!!!!!!
μεσο ορο 18,4
Gate4
Επιφανές μέλος

Chris_Kon
Εκκολαπτόμενο μέλος

nafs
Διάσημο μέλος

Τελευταια ταξη στο γυμνασιο καναμε πλακες και πηγαμε και την πρωτη μας τριημερη.
Παντως δεν καταλαβα ποτε περασε η χρονια...
Loreley
Περιβόητο μέλος

Δεν κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός και φτάσαμε στις εξετάσεις!!
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

αξέχαστα γέλια, ατάκες,θεϊκές φάσεις, φωνές, μπηχτές! (τι άλλο θέλω)

+επιτυχίες στα μαθήματα

Μέχρι τώρα η καλύτερή μου! ρε γαμώτο μπορώ να πω ότι την έζησα αυτή τη χρονιά από όλες τις μεριές!
Ήταν έτσι όπως την ήθελα, έφτιαξα τις παρέες μου όπως ήθελα, όλα τέλεια..!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.