pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
για να είμαι ειλικρινής,του χρόνου δεν νομίζω να προλαβαίνεις καν να αγχώνεσαιξερω οτι δεν ειναι καθολου καλο αλλα εχω φοβερο αγχος απο τωρα..
εχω βαλει ενα στοχο και θελω οπωσδηποτε να το πετυχω.
γι αυτο ακομα και στα τεστακια αγχωνομαι παρα πολυ.
το ξερω, δεν ειναι καθολου καλο! αλλα δν μπορω να κανω κατι! :/
βεβαια αν αγχωνομαι ετσι που αγχωνομαι απο τωρα, του χρονου τι θα κανω..?
ααααααααααααααχ.. :/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαχαχαχα,ναι κ μένα μου είπε ο μαθηματικός μου τώρα στις διακοπές να ξεκουραστω κ να μη διαβάσω πολύ,μόνο 8 με 10 ώρες την ημέρα,4 με 5 το πρωί και 4 με 5 το απόγευμα.Και να μη διαβάσω καθόλου 25-26,31-1 του μήναΕγώ αν δεν έμπαινα σε κάτι θέματα του ischool όπου διαβάζω πως 8 ώρες διάβασμα τη μέρα είναι λίγες,δε θα είχα καθόλου άγχος.
δηλαδή έλεος.
Χαρούλα!!!
Νεοφερμένος
Dalian
Περιβόητο μέλος
Αν διαβάζεις συστηματικά, με ηρεμία και πρόγραμμα, δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι.βλέπω τη φίλη μου,η οποία είναι τρίτη λυκείου να ξενυχτά σχεδόν κάθε βράδυ και κάποιες φορές μέχρι τις 04:00 και αγχώνομαι αρκετά!είμαι καλή μαθήτρια και προσπαθώ να μην αφήνω κενά,αλλά ο φόβος για τις πανελλήνιες υπάρχει.ας μην ξεχνάμε ότι από αυτές κρέμονται η τύχη μας,αλλά κυρίως τα όνειρά μας!ωστόσο,προσπαθώ να αποβάλλω το άγχος,όσο μπορώ,γιατί το άγχος μπορεί να καταστρέψει τα πάντα,το αδιάλειπτο διάβασμα μιας χρονιάς.δεν πρέπει να το αφήσουμε να μας πάρει από κάτω!!
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξενυχτια και απιστευτη κουραση και 10 ωρες καθημερινο διαβασμα.
Μπουλσιτ.
Εγω διαβαζω 5-6 ωρες τη μερα μαξιμουμ με ενδιαμεσα διαλειμματα 10-15 λεπτων, κοιμαμαι κανονικα, βγαινω κανονικα, ολα μια χαρα.
Και ετσι ειναι αν δεν σε πιανει πανικος.
Kasioph
Νεοφερμένος
Zaraki
Δραστήριο μέλος
D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος
"Η επιτυχία στις Πανελλήνιες οφείλεται : 30% στην καλή ψυχ. κατάσταση, 30% στις βάσεις που δίνουν σχολείο-φροντιστήρια και κυρίως 40% στην προσωπική προσπάθεια".
Γι' αυτό προτείνω όλοι να χαλαρώσουμε και να το δεχτούμε ως έχει...
superman
Δραστήριο μέλος
Kasioph
Νεοφερμένος
Οπως ειπαμε ολοι δεν υπαρχει λογος αγχους.Θα το δεις και του χρονου.Ειναι θεμα του πως θα χειριστεις εσυ την κατασταση.Και μην ακους οσους λενε οτι ειναι κατι το τρομερο-φοβερο-δυσκολο-ακατορθωτο και τις λοιπες μπουρδες.Οι πανελληνιες ειναι τοσο δυσκολες οσο τις αφηνεις εσυ να γινουν.
roilCall
Νεοφερμένος
ΕΥΓΕ ΜΑΣ! =)
prinCess.
Επιφανές μέλος
Για τα κιλα που παιρνουν το' χω παρατηρησει κι εγω, αλλα αν φτιαξεις προγραμμα διατροφης απο το καλοκαιρι ωστε να συνηθισεις να τρως σωστα, δεν νομιζω μετα να πεσεις στα γλυκα και στα φαστ φουντ. Αλλα δεν ειναι αυτος λογος να αγχωνεσαι.
Απλα να' χεις σταθερο στοχο και αυτο θα σε κανει να τα περνας ολα ευκολα.
Καλο κουραγιο. ^^
Dias
Επιφανές μέλος
Ηρέμησε καλή μου. Μην επηρεάζεσαι από αυτά που ακούς. Σιγά. Εξετάσεις είναι. Καλά ήταν μάλλον τότε που δίνανε και πανελλήνιες στη Β και συνηθίζανε. Πάντως το λίγο άγχος χρειάζεται κι αυτό.Εγω τρεμω την ωρα και την στιγμη! τρεμω να σκεφτω οτι ερχεται ο σεπτεμβριος! γενικα ειμαι πολυ αγχωδης και λογου του οτι θελω να περασω σε καλη σχολη κ ο οργανισμος μου δεν εχει συνηθησει ακομα στο βαρυ διαβασμα τρομοκρατουμαι ακομα περισσοτερο! αφηστε που ολες μου οι φιλες που εχουν δωσει πανελληνιες η δινουν φετος παχαινουν , γινονται ντουλαπες και ξερω χαζο και οτι αν περασω εκει που θελω χαλαλι τα λιγα κιλα που θα παρω αλλα το σωμα μου το κραταω με το ζορι στα 60 κιλα αρα θα πεσω σε μαυρη καταθλιψη απο το διαβασμα και τις σοκολατες και θα γινω αλλη τοοοοοοοοση! (μπορειτε να γελασετε ελευθερα! )
Ntina_btfc
Νεοφερμένος
ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ:Ειναι η τελευταια χρονια,την περιμενω πώς και πώς (νταξει και το παραπάνω διαβασμα είναι φυσιολογικό) ,αλλα αυτο που θα κοιτάξω είναι να περάσω πρωτίστως ΚΑΛΑ με τους φιλους μου , να διαβάσω λιιιιγο παραπάνω (να περάσουμε και πουθενα της προκοπής), και γενικότερα θελω να έχω ωραίες αναμνήσεις απο την Γ' Λυκείου, επειδή ακριβώς είναι η τελευταία μας χρονια guys!!!!!!!!!!!!!Εγω τρεμω την ωρα και την στιγμη! τρεμω να σκεφτω οτι ερχετε ο σεπτεμβριος! γενικα ειμαι πολυ αγχωδης και λογου του οτι θελω να περασω σε καλη σχολη κ ο οργανισμος μου δεν εχει συνηθησει ακομα στο βαρη διαβασμα τρομοκρατουμαι ακομα περισσοτερο! αφηστε που ολες μου οι φιλες που εχουν δωσει πανελληνιες η δινουν φετος παχαινουν , γινονται ντουλαπες και ξερω χαζο και οτι αν περασω εκει που θελω χαλαλι τα λιγα κιλα που θα παρω αλλα το σωμα μου το κραταω με το ζορι στα 60 κιλα αρα θα πεσω σε μαυρη καταθλιψη απο το διαβασμα και τις σοκολατες και θα γινω αλλη τοοοοοοοοση! (μπορειτε να γελασετε ελευθερα! )
nasos21
Νεοφερμένος
Ειλικρινά την τρέμω.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Εμένα το μόνο που με προβληματίζει ειναι η έκθεση.
Ειλικρινά την τρέμω.
Κανε κανενα εξτρα μαθημα, θα σε βοηθησει σιγουρα. Αρχισε απο φετος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.