SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Μαθηματικά - φυσική δεν τα ανέφερα, επειδή δεν είναι της κατευθύνσεώς μου. Αν και νομίζω πως η παρατήρησή σου αυτή ήταν γενική και δεν αναφερόταν συγκεκριμένα σ' εμένα.Δυστυχώς, δεν είναι μόνο αυτά τα δύο μαθήματα που χρειάζονται παπαγαλία, αλλά όλα!
Ακόμα και μαθηματικά-φυσική θέλει απ έξω τις αποδείξεις.
Αν τα κατάφερνες καλά τόσα χρόνια, θα είσαι μια χαρά παπαγάλος
Καλά τα κατάφερνα, αλλά ποτέ δε θυμάμαι να κατάφερα να παπαγαλίσω τόσες σελίδες. Βέβαια, ποτέ μέχρι τώρα δεν προσπαθούσα για 9 μήνες να μάθω κάτι απ' έξω.
Όλα της θεωρητικής δε χρειάζονται απαραίτητα παπαγαλία, αλλά αποστήθιση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Καλά τα κατάφερνα, αλλά ποτέ δε θυμάμαι να κατάφερα να παπαγαλίσω τόσες σελίδες. Βέβαια, ποτέ μέχρι τώρα δεν προσπαθούσα για 9 μήνες να μάθω κάτι απ' έξω.
Ε, ναι, στην ανάγκη παπαγαλίζεις μια χαρά
Άλλωστε, αυτό είναι το καλό με την παπαγαλία, πως όλοι είναι ίσοι (είναι δίκαιο μέτρο αξιολόγησης) , αφού είναι f(x)= (ώρες διαβάσματος)^(συγκέντρωση την ώρα που διαβάζεις) και τίποτα άλλο πιστεύω
Τεσπα, ας ξαναπώ κι εγώ. Για του χρόνου δεν νιώθω καθόλου πίεση προς το παρόν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Ποσότητα και ποιότητα ύλης που αφομοιώνετε είναι τα αξιόπιστα μετρήσιμα μεγέθη. Για να γράψω πχ 19 σε διαγώνισμα λατινικών θέλω 3-4 ώρες διάβασμα, άλλος μπορεί να θέλει 1, άλλος 7.
Έκθεση - Αρχαία - Ιστορία τα φοβάμαι λιγότερο
Κείμενα - Λατινικά περισσότερο. Ειδικά τα κείμενα, έχω συνηθίσει να τα αποδίδω μόνος μου και με το ένστικτό μου, σωστά μεν, μακριά από κάθε κονσέρβα δε. Και φοβάμαι πως ίσως αυτό στοιχίσει του χρόνου.
NeNoOz95
Εκκολαπτόμενο μέλος
t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
qwertyuiop:::συμφωνω απολυτα μαζι σου και επαυξανω !!! ποιοι ειναι οι στοχοι σου αν επιτρεπεται?
Νομική θέλω να περάσω. Έχω ήδη χωθεί σε μαθητικά παρακλάδια του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και των ηνωμένων εθνών, κι ως φοιτητής και απόφοιτος της σχολής αυτής έχω σοβαρότατες πιθανότητες να ανελιχθώ από εκεί. Αυτός είναι ο στόχος. Το όνειρο είναι να μπω στο δικαστικό/διπλωματικό σώμα. Δύσκολες εξετάσεις - ψυχοφθόρες δουλειές, αλλά κυρίως το επάγγελμα του δικαστικού μου αρέσει πολύ ως ιδέα, ειδικά αφού παρακολούθησα μια δίκη το καλοκαίρι που πέρασε.
Τώρα τελευταία σκέφτομαι και την ψυχολογία (μάλλον Κρήτης), ως μαξιλάρι σε περίπτωση που δεν πετύχω εισαγωγή μου σε κάποια νομική. Μου φαίνεται επίσης ενδιαφέρουσα επιστήμη, θα ήθελα να την εξασκήσω και / ή να την εξελίξω.
NeNoOz95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομική θέλω να περάσω. Έχω ήδη χωθεί σε μαθητικά παρακλάδια του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και των ηνωμένων εθνών, κι ως φοιτητής και απόφοιτος της σχολής αυτής έχω σοβαρότατες πιθανότητες να ανελιχθώ από εκεί. Αυτός είναι ο στόχος. Το όνειρο είναι να μπω στο δικαστικό/διπλωματικό σώμα. Δύσκολες εξετάσεις - ψυχοφθόρες δουλειές, αλλά κυρίως το επάγγελμα του δικαστικού μου αρέσει πολύ ως ιδέα, ειδικά αφού παρακολούθησα μια δίκη το καλοκαίρι που πέρασε.
Τώρα τελευταία σκέφτομαι και την ψυχολογία (μάλλον Κρήτης), ως μαξιλάρι σε περίπτωση που δεν πετύχω εισαγωγή μου σε κάποια νομική. Μου φαίνεται επίσης ενδιαφέρουσα επιστήμη, θα ήθελα να την εξασκήσω και / ή να την εξελίξω.
καιιι γω νομικη θελω ειναι το ονειρο μου απο πολυ μικρη !!! εγω θελω να ρχισω σαν ειρηνοδικης και μετα να μπω στο δικαστικο σωμα κοιτα συμπτωση ααα θελω να κανω και ενα μεταπτυχιακο στην ποινικολογια-εγκληματολογια πολλα ζηταω ???
Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος
NeNoOz95
Εκκολαπτόμενο μέλος
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Πού σκέφτεσαι να περάσεις;Αγχώνομαι αρκετά μπορώ να πω...αλλά σκέφτομαι να ξεκινήσω την ύλη της Ιστορίας και της Βιολογίας από το καλοκαίρι...
Καλό είναι να ξεκινήσεις κάτι από το καλοκαίρι. Μην ξεχνάς και την εισαγωγή στα αρχαία!
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Όντως..υπάρχει και η εισαγωγή των Αρχαίων,την είχα ξεχάσει....θέλω να περάσω λογοθεραπεία Ιωαννίνων..αλλά θα δηλώσω και σχολές Κύπρου..βέβαια δεν περιορίζομαι στις επιλογές μου..θα δηλώσω και παιδαγωγικό/παιδαγωγικό ειδικής αγωγής,φιλολογία,φυσικοθεραπεία,εργοθεραπεία,φ.π.ψ... Εσύ έχεις κατασταλάξει?Πού σκέφτεσαι να περάσεις;
Καλό είναι να ξεκινήσεις κάτι από το καλοκαίρι. Μην ξεχνάς και την εισαγωγή στα αρχαία!
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Off: Σου στέλνω pm, επειδή βγήκαμε off.
t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
Σ'ένα χρόνο περίπου θα τελειώσει ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μας...το σχολείο...και θα αρχίσει ένα καινούργιο...το πανεπιστήμιο ή μία τεχνική σχολή ή μία δουλειά...Αλλά μέχρι τότε θα κουραστούμε λιγάκι...γιατί ως γνωστόν "με πορδές αυγά δεν βάφονται" ...πρέπει να προσπαθήσεις και να πιστέψεις πραγματικά στο εαυτό σου για να πετύχεις τους στόχους σου!
Η χρονιά του '94 τελειώνει...ας ευχηθούμε σ'αυτά τα παιδιά "ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ" και να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους και τα όνειρά τους...μετά από αυτούς ερχόμαστε εμείς...άλλη μία χρονιά θα περάσει χωρίς να το καταλάβουμε,μόνο που αυτή τη χρονιά θα είναι διαφορετική για όλους μας...
Καλή δύναμη σε όλους και κουράγιο για την καλοκαιρινή προετοιμασία...γύρω στις 20 Ιουνίου ξεκινάμε ..!
Καλή επιτυχία στις ενδοσχολικές παιδιά!
Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread Σε ποια σχολή στοχεύετε για του χρόνου;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.