Solmyr
Δραστήριο μέλος
φιλε οπως ξερεις πολυ ειμαστε σε τετοια φαση και εγω εχω τα δικα μου αλλα δεν θα γραψω λεπτομεριες γιατι δεν βγαζει και δεν χρειαζετα
στα δικα σου τωρα νομιζω οτι πρεπει να δεις αν μπορεις να την προσελκησεις με ατακες( αυτο που δεν κανω εγω)
και δες τι θα γινει
χαχαχαχα με ατάκες?Του στυλ ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου?
Το μόνο που έχει να κάνει το παιδί είναι να την πιάσει και να της ζητήσει να πάνε μια βόλτα.Τόσο απλό.Αν πει όχι δεν έγινε και τίποτα.Αν πει ναι ζήτα σε άλλο post καμιά συμβουλή για το πρώτο ραντεβού.
Ένα να ξέρετε.Ο ντροπαλός πάντα χάνει στη ζωή του!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
αν θελει γρηγορα αποτελεσματα ακου ενα γνωστοχαχαχαχα με ατάκες?Του στυλ ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου?
Το μόνο που έχει να κάνει το παιδί είναι να την πιάσει και να της ζητήσει να πάνε μια βόλτα.Τόσο απλό.Αν πει όχι δεν έγινε και τίποτα.Αν πει ναι ζήτα σε άλλο post καμιά συμβουλή για το πρώτο ραντεβού.
Ένα να ξέρετε.Ο ντροπαλός πάντα χάνει στη ζωή του!
εε να σου πω θελεις να κανουμε μαθηματικα;;;
θα προστεθουμε θα βγαλουμε τα ρουχα μας και θα πολλαπλασιαστουμε
εε τι να κανω νομιζεις οτι ξερω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
αν θελει γρηγορα αποτελεσματα ακου ενα γνωστο
εε να σου πω θελεις να κανουμε μαθηματικα;;;
θα προστεθουμε θα βγαλουμε τα ρουχα μας και θα πολλαπλασιαστουμε
εε τι να κανω νομιζεις οτι ξερω
Gosh, αν ρίξει κοπέλα με τέτοια σαχλά σημαίνει ότι δεν άξιζε καν να ασχοληθεί μαζί της.
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπάρχει ενδεχόμενο να απομακρύνεις το κορίτσι,χωρίς να το θελεις.
Καλύτερο αυτό που λέει ο Solmyr,έτσι για αρχή.
Aalex
Νεοφερμένος
-Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου;
-Ο δικός σου τί έφτιαχνε,χαλβά;
χαχαχα
Θάλεια
Διάσημο μέλος
silverdog
Δραστήριο μέλος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
παλια ημουν 10 φορες χειροτερα
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Με μουσικη δηλαδη πως ειχες πεσει?Κανταδα ή αφιερωση?
Ο άνθρωπος είναι αυτό που λέμε(εγώ τον λέω έτσι τουλάχιστον) "Kινητό Τζούκμποξ". Το πιο χαρακτηριστικό που θυμάμαι ήταν αυτό, όταν ήθελε το κινητό μου. Ε τότε μου είχε αρέσει αυτό το στυλ, τα υπονοούμενα μέσα από τα τραγούδια. Βέβαια, bonus ήταν ότι ενέκρινα την μουσική του, γιατί αλλιώς...
silverdog
Δραστήριο μέλος
Το καλυτερο σεξ ειναι πανω σε ...αιωρα...
Θάλεια
Διάσημο μέλος
silverdog
Δραστήριο μέλος
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Ακούστε λίγο σε τι φάση είμαι.Δε περίμενα να γράψω πραγματικά ποτέ εδώ και δε νομίζω να βγάλει πουθενά αλλά δε μαμιέται.
Είμαι Β λυκείου,και μέχρι τώρα δεν είχα θέμα με την συγκεκριμένη κοπέλα,μέχρι την 2ήμερη εκδρομή μας.Από το μεσημέρη της 2ήμερης που μπήκε στο δωμάτιο μας για κάτι μέχρι τώρα την σκέφτομαι συνέχεια.Το θέμα είναι πως αυτή βγαίνει με μεγαλύτερους φάση 20+.Το βράδυ της εκδρομής στο clubbaki είχαμε 2-3 φάσεις επικοινωνίας αλλά μέχρι εκεί.Τίποτα παραπάνω.
Τι προτείνεται; Έχει συμβεί σε άλλους;
Τράβα πες της,"χάρισε μου ένα βράδυ σου...και θα σου κάνω δίδυμα"
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Και έχουν τις φάτσες των one direction ;
Μαμααααααααααααααααααααααα
Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος
Τράβα πες της,"χάρισε μου ένα βράδυ σου...και θα σου κάνω δίδυμα"
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
...
εννοείται
- Ζαχαροπλάσης είναι ο πατέρας σου;
- Ναι πού το κατάλαβες;
- Από τα δόντια.
Andante
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στον καφέ λοιπόν επάνω θα της πιάσεις το χέρι με αυτοπεποίθηση, θα το κρατήσεις κάποια ώρα χωρίς να πείς τίποτα και μετά θα της πείς "σε θέλω". Απλά και σταράτα. Ούτε μου αρέσεις, ούτε είσαι ωραία κοπέλα...
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Έτσι, έτσι και να το πάω και πιο πέρα: να είσαι ένα καλό παιδί. Πάρ' της και σοκολατάκια και λουλουδάκια στο ραντεβουδάκι σας. Να είσαι μετρημένος, σεμνός, να κρατάς τις αποστάσεις, να της κάνεις κοπλιμέντα, να είσαι a nice guy. Και στο τέλος, πήγαινε για την μεγάαααλη κίνηση να της πιάσεις το χέρι. Και όλα θα πάνε καλά.. αν σ' έχει λυπηθεί μέχρι τότε.Γενικά πρίν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση πρέπει να της δείξεις οτι σου αρέσει, δηλαδή προσπάθησε να είσαι περιποιητικός, κοίταξε την στα μάτια, χαμογέλα. Ψήστην λίγο δηλαδή πρίν προχωρήσεις. Μετά απο λίγο καιρό πές της θέλω να μιλήσουμε αλλά δεν μπορώ να σου πώ εδώ αυτό που θέλω αλλά έξω για έναν καφέ.
Στον καφέ λοιπόν επάνω θα της πιάσεις το χέρι με αυτοπεποίθηση, θα το κρατήσεις κάποια ώρα χωρίς να πείς τίποτα και μετά θα της πείς "σε θέλω". Απλά και σταράτα. Ούτε μου αρέσεις, ούτε είσαι ωραία κοπέλα...
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
That's exactly my point.Ε οχι βρε Γιωργο λουλουδια και σοκολατακια στη 16χρονη....Εγω τουλαχιστον (που φαντασου θεωρουμαι και αρκετα ρομαντικο ατομο ) δε θα το ηθελα....Καλα τα μελια...αλλα αν ειναι σε μεγααααλο βαθμο , σε πνιγουν..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.