cha0s
Περιβόητο μέλος
Και βασικα ξερεις ποσο ευκολα ξεερωτευομαι αν μαθω κατι μου μου τη σπαει....(μιλαμε για ουσιαστικα πραγματα και οχι λεπτομερειες)
Τόσο εύκολα "ξε-ερωτεύεσαι"; Τότε δεν ερωτεύεσαι πραγματικά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Koulianof 11
Νεοφερμένος
Πες τα ρε μεγάλε!!!
χαχαχαχαχα..........ελεοςς..........
Τόσο εύκολα "ξε-ερωτεύεσαι"; Τότε δεν ερωτεύεσαι πραγματικά...
ειμαι ακομα στη φαση του ξεερωτευματος.....τεσπα.....δεν ειναι και οτι καλυτερο να μαθαινεις οτι σε βριζουν πισω απο ρην πλατη σου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Koulianof 11
Νεοφερμένος
Howard Wolowitz......κλασσικα. Και γαμω τις σειρες...
cha0s
Περιβόητο μέλος
ειμαι ακομα στη φαση του ξεερωτευματος.....τεσπα.....δεν ειναι και οτι καλυτερο να μαθαινεις οτι σε βριζουν πισω απο ρην πλατη σου...
Της έκανες κάτι; Δεν γίνεται έτσι απλά να σε βρίζει...
Koulianof 11
Νεοφερμένος
και λεει οτι την εχω ξενερωσει....ετσι στο ξεκαρφωτο
manos90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απ'οτι καταλαβαινω εγινες περισσοτερο εκδηλωτικος και καταλαβε οτι τη γουσταρεις ,ενω σε θεωρουσε αποκλειστικα ως φιλο.Γι'αυτο ξενερωσε.και λεει οτι την εχω ξενερωσει....ετσι στο ξεκαρφωτο
Κοιτα να προχωρησεις ,γιατι ετσι κι αλλιως ηταν υπερβολικη για τα κυβικα σου(συμπερασμα απο τους μεγαλυτερους γκομενους που ειχε).
Και κατι ακομα.Δε σου φερθηκε και πολυ σωστα,διακριτικα.Σκεψου αν αξιζει να παραμεινει φιλη σου.
Koulianof 11
Νεοφερμένος
Απ'οτι καταλαβαινω εγινες περισσοτερο εκδηλωτικος και καταλαβε οτι τη γουσταρεις ,ενω σε θεωρουσε αποκλειστικα ως φιλο.Γι'αυτο ξενερωσε.
Κοιτα να προχωρησεις ,γιατι ετσι κι αλλιως ηταν υπερβολικη για τα κυβικα σου(συμπερασμα απο τους μεγαλυτερους γκομενους που ειχε).
Και κατι ακομα.Δε σου φερθηκε και πολυ σωστα,διακριτικα.Σκεψου αν αξιζει να παραμεινει φιλη σου.
Αυτη το ξερε και πριν γινω τοσο εκδηλωτικος....Τεσπα, επειση αξιζει μια τελευταια προσπαθεια..τι μπορω να κανω ως εσχατο μετρο.....
Πως στο 1-0 οταν χανουμε στο 88 παιζουμε με συστημα 1-1-8. Εεε κατι τετοιο...μια τελευταια προσπαθεια
Και βασικα εναν γκομενο 22αρη ειχε πριν δεν ειχε τιποτα σοβραρο....Και με αυτον για 4 μηνες αλλα ηταν ξεκαθαρο πως καποια στιγμη θα την αφηνε...
Mr.Brightside
Νεοφερμένος
manos90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kοιτα αν ισχυει οτι σε κοροιδευει,δεν προκειται να καταφερεις απολυτως τιποτα.Κοινη λογικη.Αυτη το ξερε και πριν γινω τοσο εκδηλωτικος....Τεσπα, επειση αξιζει μια τελευταια προσπαθεια..τι μπορω να κανω ως εσχατο μετρο.....
Πως στο 1-0 οταν χανουμε στο 88 παιζουμε με συστημα 1-1-8. Εεε κατι τετοιο...μια τελευταια προσπαθεια
Ακομα και η φιλια σας μπαινει σε περιπετειες.
Jeanjean
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και άμεσο είναι,και θα καταλάβει με την πρώτη τι εννοείς,και θα δεις τι θέλει αυτή.Και όλα αυτά σε κλάσματα δευτερολέπτου.
Ταξιάρχης Π.
Νεοφερμένος
Έλα ντε ποιός φταίει για αυτήν την κατάσταση;Μάλλον ότι εχουμε πολλά να κάνουμε.Δίνουμε όλο μας το είναι στη δουλειά και κολλάμε στις πιο φυσιολογικές καταστάσεις.Ντρεπόμαστε και κοκκινίζουμε χωρίς λόγο.Ακόμη και η απόρριψη έχει τη χάρη της(απλώς όλοι μας την βαφτίζουμε ''χυλόπιτα''και διστάζουμε γιατι φοβόμαστε μη μας πέσει βαριά στο στομάχι).
Λοιπόν φίλε ακολούθησε τη σωστή συμβουλή του Δία και μόλις δεις πως το έδαφος είναι κατάλληλο(μόνο μη σου πάρει κανενα χρόνο)εξέφρασε στην κοπέλα τα συναισθήματά σου κι ότι βγει(δε θα σκάσεις κιόλας)
Συμφωνώ μαζί σου...!
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Αυτη το ξερε και πριν γινω τοσο εκδηλωτικος....Τεσπα, επειση αξιζει μια τελευταια προσπαθεια..τι μπορω να κανω ως εσχατο μετρο.....
Σκηνοθέτησε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, και σώσε της την ζωή δίνοντάς της το αίμα σου.
Ή μπορείς να κάνεις και το άλλο, μην κάνεις τίποτα.
Koulianof 11
Νεοφερμένος
Σκηνοθέτησε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, και σώσε της την ζωή δίνοντάς της το αίμα σου.
Ή μπορείς να κάνεις και το άλλο, μην κάνεις τίποτα.
Δεν προλαβαινω....την Δευτερα φευγω για Hollywood....Με ζητησε ο Tim Burton να με κανει ταινια....
youhou
Εκκολαπτόμενο μέλος
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Rempeskes
Επιφανές μέλος
μου αρεσει ενα κοριτσι ειναι ενα χρονο μικροτερη απο εμενα δηλαδη ειναι α λυκειου και το θεμα ειναι οτι δεν τη ξερω κααι δεν ξερω πως να της μιλησω εχω μιλησει μαζι της απο το φειμπουκ σας παρακαλω βοηθηστε με
1. buy gun
2. aim for head
3. ???
4. PROFIT
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
μου αρεσει ενα κοριτσι ειναι ενα χρονο μικροτερη απο εμενα δηλαδη ειναι α λυκειου και το θεμα ειναι οτι δεν τη ξερω κααι δεν ξερω πως να της μιλησω εχω μιλησει μαζι της απο το φειμπουκ σας παρακαλω βοηθηστε με
To ότι τρέχουν παράλληλα τα θέματα "Πώς να της το πω;" και "Πώς να της δείξω πως δεν την θέλω;" απλά με ξεπερνά.
Μόνο από το facebook την έχεις δει/γνωρίζεις, ή είναι από το σχολείο/φροντιστήριο/whatever και ξεκινήσατε να μιλάτε μέσω φβ?
Τεσπα, όπως και να έχει, πάνω κάτω η συμβουλή ίδια είναι. Αν δεν είσαι πολύ καλός στο να σπας τον πάγο με την face2face επικοινωνία (δεν μπορούν να το κάνουν όλοι, κάποιοι θέλουν τον χρόνο τους), συνέχισε να της μιλάς από το φβ, και όταν γνωριστείτε καλύτερα και αποκτήσετε μεγαλύτερη οικειότητα, πρότεινέ της να βγείτε.
Αν δεν έχεις τέτοια θέματα...επικοινωνίας, πρότεινέ της το από τώρα και δες πώς θα πάει.
Μα σε μια κουταλιά νερό πνίγεστε.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
byron96
Νεοφερμένος
Το έκανα στο γυμνάσιο(όταν ημουν ντροπαλός)και δούλεψε μια χαρά!
Καλή επιτυχία!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.