Koulianof 11
Νεοφερμένος
Ξέρεις είδη το αποτέλεσμα αν κανεις τα παραπάνω.
anyway στείλε pm να μου πεις τι έγινε,GOOD Luck.
Και ποιο θα ειναι το αποτελεσμα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Αυτο προυποθετει οτι θα της εχεις κανει μια νυξη οτι τη γουσταρεις, αλλιως δε λειτουργει.
Πρόσεξε τι θα κάνεις:
Καθώς θα είσαστε μόνοι μαζί, θα βρεις μια ευκαιρία να προγραμματίσεις έναν αυθορμητισμό και να την αγκαλιάσεις. Τότε θα την κοιτάξεις για λίγο στα μάτια και σιγά-σιγά θα πλησιάσεις τα χείλη σου στα δικά της για φιλί. Αν σε θέλει θα μείνει ακίνητη και συ θα τη φιλήσεις στο στόμα απαλά, οπότε αυτή θα ανταποκριθεί και η υπόθεση θα έχει τελειώσει. Αν δεν σε θέλει, θα έχει την ευκαιρία να σου γυρίσει μάγουλο κι εσύ θα την φιλήσεις εκεί παιδικά, οπότε η φιλία θα συνεχιστεί και απλά θα περιμένεις την επόμενη ευκαιρία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω ειχα φρικαρει
Δεν περιμενα με τιποτα ανταποκριση και ειχα συμβιβαστει με την ιδεα του ανεκλπηρωτου ερωτα.
Αμ,δε...
Και μετα απο οτι εγινε δεν μπορουσα να τον κοιταξω στα ματια και πλεον δεν μιλαμε, περασε και σε στρατιωτικη σχολη...δραμα..
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξερετε επειδη μου εχει τυχει με φιλο, ειναι οτι χειροτερο μετα απο μια φιλια να ερχεται αυτο, ακομα και αν δεν ειστε τοσο φιλοι πλεον και ακομα και αν ειναι αμοιβαια τα αισθηματα...
Εγω ειχα φρικαρει
Δεν περιμενα με τιποτα ανταποκριση και ειχα συμβιβαστει με την ιδεα του ανεκλπηρωτου ερωτα.
Αμ,δε...
Και μετα απο οτι εγινε δεν μπορουσα να τον κοιταξω στα ματια και πλεον δεν μιλαμε, περασε και σε στρατιωτικη σχολη...δραμα..
Και; Τίποτα από τότε; Κάτι, μια προσπάθεια επανασύνδεσης... ένα μηνυματάκι, ένα τηλέφωνο, ένα email, ενα pm στο fb... Κάτι, βρε παιδί μου!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Μετά από άφθονο αλκοόλ.
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρόσεξε τι θα κάνεις:
Καθώς θα είσαστε μόνοι μαζί, θα βρεις μια ευκαιρία να προγραμματίσεις έναν αυθορμητισμό και να την αγκαλιάσεις. Τότε θα την κοιτάξεις για λίγο στα μάτια και σιγά-σιγά θα πλησιάσεις τα χείλη σου στα δικά της για φιλί. Αν σε θέλει θα μείνει ακίνητη και συ θα τη φιλήσεις στο στόμα απαλά, οπότε αυτή θα ανταποκριθεί και η υπόθεση θα έχει τελειώσει. Αν δεν σε θέλει, θα έχει την ευκαιρία να σου γυρίσει μάγουλο κι εσύ θα την φιλήσεις εκεί παιδικά, οπότε η φιλία θα συνεχιστεί και απλά θα περιμένεις την επόμενη ευκαιρία.
Ειναι εξυπνο αυτο,αλλα μπορει η κοπελα να μην το περιμενει οποτε παρολο που ισως υπαρχει ανταποκριση να μην γινει τιποτα. Απλο παραδειγμα: ποσες φορες θελεις να αποχαιρετησεις καποιον με ενα φιλι και το μονο που κανεις τελικα ειναι να λες "ναι , ενταξει. καληνυχτα, τα λεμε"? Ουτε αγγαλια ουτε φιλι στο μαγουλο τιποτα..
Και; Τίποτα από τότε; Κάτι, μια προσπάθεια επανασύνδεσης... ένα μηνυματάκι, ένα τηλέφωνο, ένα email, ενα pm στο fb... Κάτι, βρε παιδί μου!
Τιποτα. Εγω ημουν υπερβολικη, σου λεω δεν μπορουσα να το χωνεψω με τιποτα νομιζα οτι με δουλευε.
Παει και η φιλια, πανε ολα
Loreley
Περιβόητο μέλος
Koulianof 11
Νεοφερμένος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Βρηκα τι θα κανω. Θα μαθω τι ωρες εχει αυτη μαθηματα στο φροντιστηριο και αν δεν εχει τιποτα την πεμπτη θα την ρωτησω αν εχει να κανει κατι. Λογικα θα μου πει οχι. Εγω θα της πω οτι εχω να βγω με το πιο ομορφο κοριτσι του κοσμου... ΟΚ θα μου πει αυτη ξενερωμενη...... Κατα τις 6 θα παω στην καφετερια και θα της στειλω SMS ή τηλεφωνημα οτι με εχει στησει...... ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ.......
Η γνώμη μου είναι ότι βλέπεις πολλές Hollywoodιανές ταινίες. Αλλά ας μας πούνε και τα κορίτσια του φορουμ πως θα έβρισκαν μια τέτοια κίνηση.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Βρηκα τι θα κανω. Θα μαθω τι ωρες εχει αυτη μαθηματα στο φροντιστηριο και αν δεν εχει τιποτα την πεμπτη θα την ρωτησω αν εχει να κανει κατι. Λογικα θα μου πει οχι. Εγω θα της πω οτι εχω να βγω με το πιο ομορφο κοριτσι του κοσμου... ΟΚ θα μου πει αυτη ξενερωμενη...... Κατα τις 6 θα παω στην καφετερια και θα της στειλω SMS ή τηλεφωνημα οτι με εχει στησει...... ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ.......
Εδώ είναι Ελλάδα ρε, όχι beverly hills
Koulianof 11
Νεοφερμένος
Εδώ είναι Ελλάδα ρε, όχι beverly hills
Η γνώμη μου είναι ότι βλέπεις πολλές Hollywoodιανές ταινίες. Αλλά ας μας πούνε και τα κορίτσια του φορουμ πως θα έβρισκαν μια τέτοια κίνηση.
μονος μου το σκεφτηκα χωρις πλακα.............με βοηθησε και ενα meme....... αλλα δεν ηταν ετσι......
λαθος δεν μ αρεσουν οι τανιες ιδιαιτερα πολυ...
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Wtf man.
Εκτός από το ότι αυτό το "πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου" δεν θα περάσει έτσι απαρατήρητο όταν το πεις και θα ακολουθήσει ολόκληρο ξεψάχνισμα μετά, επίσης δεν είναι σίγουρο ότι όταν θα την πάρεις τηλ θα το σηκώσει, και ακόμα πιο αβέβαιο είναι ότι αφού της εξηγήσεις ότι έστησες όλο αυτό το story για να βγείτε τα 2 σας αυτή θα σου κάνει την χάρη.
Γιατί μπλέκετε τόσο πολύ τα πράγματα ρε γαμώτο? Οκ, θα είναι αμήχανη η φάση αν είναι μονόπλευρο, αλλά είναι στο χέρι και των 2 σας να το ξεπεράσετε (εσύ την απογοήτευση και εκείνη αυτήν σου την αλλαγή), και να συνεχίσετε να είστε όπως παλιά. Αν είναι να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να λέμε "δεν θα της μιλήσω γιατί φοβάμαι την πιθανή εξέλιξη/συμπεριφορά αααααν...", ε βράστα ρε man, έτσι δεν θα κάνεις ποτέ πράγματα που θέλεις, πήγαινε βρες καμία άλλη άγνωστη και μείνε με αυτό το "αααααν" να σε τρώει.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Σου 'χω κάτι καλύτερο:θα της πεις να βγείτε,και θα τη στήσεις εσύ.Θα φτάσεις αναψοκοκκινισμένος,και όταν σε ρωτήσει γιατί άργησες,πες της ότι έψαχνες παντού για προφυλακτικά XXL και δεν έβρισκες!
Έτσι ξεκινάνε οι μεγάλες αγάπεςΣου 'χω κάτι καλύτερο:θα της πεις να βγείτε,και θα τη στήσεις εσύ.Θα φτάσεις αναψοκοκκινισμένος,και όταν σε ρωτήσει γιατί άργησες,πες της ότι έψαχνες παντού για προφυλακτικά XXL και δεν έβρισκες!
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Δοκίμασέ το και πες μας αποτελέσματα, έχω φοβερή περιέργεια να δω τι θα γίνει
Loreley
Περιβόητο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Koulianof 11
Νεοφερμένος
Σου 'χω κάτι καλύτερο:θα της πεις να βγείτε,και θα τη στήσεις εσύ.Θα φτάσεις αναψοκοκκινισμένος,και όταν σε ρωτήσει γιατί άργησες,πες της ότι έψαχνες παντού για προφυλακτικά XXL και δεν έβρισκες!
Πολλα λαικ.......
Koulianof 11
Νεοφερμένος
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος
Ηταν ενας φιλος μου τωρα στο σπιτι και μου λεει <<Η Παναγιωτα εβαλε καρτα, το εμαθα σημερα το πρωι στην εκδρομη>>. Του λεω << Καλα εγω το εχω μαθει απο χθες, το ανεβασε σε στατους>>, μου λεει <<Αφου ξημεροβραδιαζεσαι στον τοιχο της>> του λεω << μη λες μα***ικες , το εχει κανει χρονολογιο>>.
Ενδιαφερον
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.