Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tonyler
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τον τελευταίο καιρό προσπαθώντας να την πλησιάσω καταλήγω πάντα με τις φίλες της και αυτήν την αφήνω στην απ' έξω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
έφερε 5 φίλες της να ψηφίσουν -μπορει η μια να'ταν αυτη που με ενδιαφέρει-αν θα τα φτιάξει μαζί μ και στο τέλος η φίλη της μου ανακοίνωσε το αποτέλεσμα
κλαίω
panagiotis econ
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρέπει να τα'χω καλά με τις φίλες της? Αν αξιωθώ ποτε και της μιλήσω θα είναι στανταρακι και οι φίλες της εκει(οι οποιες είναι δίδυμες - τα ειχα ζητήσει από μια από τις 2 στην 1η γυμνασιου μέσω "SMS" , έφαγα ένα πολύ περίεργο Χ (έφερε 5 φίλες της να ψηφίσουν -μπορει η μια να'ταν αυτη που με ενδιαφέρει-αν θα τα φτιάξει μαζί μ και στο τέλος η φίλη της μου ανακοίνωσε το αποτέλεσμα) και πραγματικά χάρηκα γι' αυτό...Αλλά γενικά με την συγκεκριμένη έχουμε καλές σχέσεις.Πριν μια εβδομάδα μου έκανε κάτι πολύ περίεργες μαλαγανιές.Η άλλη είναι το θέμα. Όλο κακίες λέει και εχει έναν πολύ σπαστικό τρόπο Δεν έχουμε τσακωθεί ποτε , αλλα είμαι σίγουρος πως αν πάω θα πει καμιά κακία όταν φύγω...
Τον τελευταίο καιρό προσπαθώντας να την πλησιάσω καταλήγω πάντα με τις φίλες της και αυτήν την αφήνω στην απ' έξω
Χωσου σε ολες...Στατιστικα να το δεις καποια θα σου κατσει
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Χωσου σε ολες...Στατιστικα να το δεις καποια θα σου κατσει
Και εγω αυτη την μεθοδο ακολουθω στο πανεπιστημιο εχω χωθει σε 3 φιλες μου συμφοιτητριες και βγαινω με αυτες καθημερινα
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγω αυτη την μεθοδο ακολουθω στο πανεπιστημιο εχω χωθει σε 3 φιλες μου συμφοιτητριες και βγαινω με αυτες καθημερινα
Το χειροτερο να βγαινεις με πολλές κοπέλες και να σαι το μοναδικό αρσενικό. Θα μιλάνε για τα γκομενικα τους κι άλλες γυναικείες συζητήσεις και χωρίς να το καταλάβεις είσαι στο friendzone
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Σωστο και αυτο αν και με μια απο αυτες υπαρχει μια ελξηΤο χειροτερο να βγαινεις με πολλές κοπέλες και να σαι το μοναδικό αρσενικό. Θα μιλάνε για τα γκομενικα τους κι άλλες γυναικείες συζητήσεις και χωρίς να το καταλάβεις είσαι στο friendzone
Guest 186240
Επισκέπτης
κλαίω
Μάλλον είναι η γραφειοκρατική πλευρά του έρωτα. Η πρόταση εγκρίνεται ή απορρίπτεται από την πλειοψηφία των παρόντων στην επιτροπή αγάπης και ερωτικών υποθέσεων.
tonyler
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άσχετο : Αρέσει στα κορίτσια τα αγόρια που προσφέρονται να κάνουν αγγαρείες άλλων (αλλα αυτοί θέλουν να κάνουν τις αγγαρείες).
Ρωτάω επειδή τώρα που είμαστε στο λύκειο και παίζουμε εμείς τα αγόρια βόλεϊ και βλέπουν τα κορίτσια , τα αγόρια πάντα βαριούνται να κυνηγήσουν την μπάλα αν φύγει...Και μιας και μαρεσει να τρέχω,πηδάω κλπ(ασχολούμαι με το παρκουρ ερασιτεχνικά 2 χρονια περίπου) , μ'αρεσει να πηδάω απ 'τα κάγκελα του σχολείου να πάω στο διπλανό χωράφι για να πάρω την μπάλα.....Ρωταω επειδή μερικές φορες νοιώθω σαν να'μαι το κορόιδο που το εκμεταλλευονται(βέβαια εγώ από ευχαρίστηση πάω). Να αρχίσω να το παίζω και εγώ "μάγκας"?
panagiotis econ
Πολύ δραστήριο μέλος
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν θες να το παίξεις μάγκας, άρχισε να περπατάς με αργά βήματα, να φοράς σακακι όπου θα περνάς μονο το ένα μανίκι. Αν έρθει κάποια και σου ζητήσει όλο νάζι μια μικρή χάρη, θα την κόψεις με την άκρη του ματιού σου και θα της πεις με αδιάφορο ύφος: Δε μας παρατάς μανίτσα μ'... ; Θα την κάνεις να χάσει τον ύπνο της
panagiotis econ
Πολύ δραστήριο μέλος
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό που έγραψα ήταν προφανώς σαρκασμός και θεώρησα ότι θα ήταν εύκολα αντιληπτό απ'ολους. Απ'ότι φαίνεται όμως...@Timonierhs ποσο χρονων εισαι?τι ειναι αυτα που λες στο παιδι? Ο εαυτος σου να εισαι ρε, δεν χρειαζεται ουτε να το παιξεις μαγκας ουτε τιποτα..Να μιλησεις χρειαζεται
tonyler
Εκκολαπτόμενο μέλος
lkjhgfdsa
Δραστήριο μέλος
Αυτό να το αλλάξεις.Γενικά είμαι τύπος που αν δεν μου μιλήσεις , δεν πρόκειται να σου πω ούτε ''γεια'' , αλλά αν μου πεις το παραμικρό δεν βάζω γλώσσα μέσα μου..
Πολύ εύκολα μπορείς να πας από το "δε μπορώ να πλησιάσω καμία κοπέλα" στο "δε μπορώ να πλησιάσω καμία κοπέλα και επιπλέον δεν έχω φίλους".
Guest 209912
Επισκέπτης
Δεν ξέρω αν στα κορίτσια του σχολείου σου αρέσει αυτό, πάντως όταν θα χρειαστούν κάτι από το περίπτερο και βαριούνται να πάνε, ή θέλουν κάποιον να τους λύσει τις ασκήσεις, εσένα και μόνο θα έχουν στο μυαλό. Κάτι είναι κι αυτό
Αν θες να το παίξεις μάγκας, άρχισε να περπατάς με αργά βήματα, να φοράς σακακι όπου θα περνάς μονο το ένα μανίκι. Αν έρθει κάποια και σου ζητήσει όλο νάζι μια μικρή χάρη, θα την κόψεις με την άκρη του ματιού σου και θα της πεις με αδιάφορο ύφος: Δε μας παρατάς μανίτσα μ'... να ουμ; Θα την κάνεις να χάσει τον ύπνο της
Το κομπολόι? Απαραίτητο αξεσουάρ κάθε μάγκα που σέβεται τον εαυτό του.
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος
Επισης τα κοριτσια θελουν να δουν οτι εχεις αυτοπεποιθεση και εισαι ανετος. Ισως αυτο μετραει παραπανω κιολας αλλα δεν το πιστευα καθολου καποτε.
Εχουμε ενα παιδι στην ταξη το οποιο ενταξει δεν ειναι και πολυ κοινωνικο,εχει υποστει bullying(Οχι απο εμενα ηρεμηστε ) και δεν μπορεις να πεις οτι ειναι και εμφανισιμος. Δεν τον θεωρω σκουπιδι η κατι κατι τετοιο αλλα δεν περιμενα να βρει κοπελα αυτην την περιοδο της ζωης του. Και ομως πριν λιγο καιρο εμαθα οτι εχει βρει και πραγματικα ειπα μπραβο απο μεσα μου γιατι σκυλιασε για να το πετυχει αυτο.
Υ.Γ: Μην σκεφτεις καν να πας να ξαναπιασεις την κολομπαλα οπου και να πεσει. Τι εισαι ο υπηρέτης τους?
tonyler
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την δικιά μου την περνάω δυο-κεφάλια...Δεν είμαι ψιλος , αλλα αυτη είναι πολύ κοντη για την ηλικία της...Πιστευω αυτό μετράει έτσι?Γενικα παντος τα κοριτσια στις πιο πολλες περιπτωσεις θελουν τα αγορια να ειναι μεγαλυτερα. Βλεπω κοριτσια του σχολειου να εχουν σχεσεις με 20χρονους αλλα δεν μου κανει εντυπωση πια.
Μάλλον το προβλημα μου τελικά δεν είναι με τις κοπέλες αλλα γενικα....Στην ουσία αν ξεπεράσω τους κοινωνικούς μου φόβους , μετά δεν θα έχω θέμα.
Ευχαριστώ για την βοηθεια παιδια!
Guest 699855
Επισκέπτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.