Πώς να επιλέξω κατεύθυνση;

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7,406 μηνύματα.
Κακό τέλος. Έφυγε για μένα η Υγείας. Μέχρι πρίν μια βδομάδα μπορούσα να πηγαίνω σε νοσοκομεία (η μητέρα μου είναι νοσηλεύτρια) και να βοηθάω γύρω γύρω, να βλέπω επεμβάσεις και να μαθαίνω περισσότερα πράγματα, ομως τώρα μετά απο μια επέμβαση που έγινε πάνω μου και είχα την ατυχία να κοιτάξω εκεί που γινόταν (πρίν 4-5 μερες) δεν αντέχω πια το αίμα. Πήγα απο το να βλέπω ζωντανά χειρουργεία στο να βλέπω πήγμα και να είμαι στα πρόθυρα λιποθυμίας. :( Έπρεπε να ξεσπάσω κάπου, tmi αλλα δε πειράζει

iiTzArismaltor_

Νεοφερμένος

Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 65 μηνύματα.
Κακό τέλος. Έφυγε για μένα η Υγείας. Μέχρι πρίν μια βδομάδα μπορούσα να πηγαίνω σε νοσοκομεία (η μητέρα μου είναι νοσηλεύτρια) και να βοηθάω γύρω γύρω, να βλέπω επεμβάσεις και να μαθαίνω περισσότερα πράγματα, ομως τώρα μετά απο μια επέμβαση που έγινε πάνω μου και είχα την ατυχία να κοιτάξω εκεί που γινόταν (πρίν 4-5 μερες) δεν αντέχω πια το αίμα. Πήγα απο το να βλέπω ζωντανά χειρουργεία στο να βλέπω πήγμα και να είμαι στα πρόθυρα λιποθυμίας. :( Έπρεπε να ξεσπάσω κάπου, tmi αλλα δε πειράζει
Ωχ, λυπάμαι που το ακούω 🙁. Αν, όμως, σου αρέσουν αρκετά η Χημεία και η Βιολογία, θα σου πρότεινα να δώσεις μία ευκαιρία. Ενδεχομένως θα μπορούσες να ασχοληθείς με τη φυσικοθεραπεία ή τη φαρμακευτική αν σε ενδιαφέρουν 👍.

Guest 302501

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Λυπάμαι για αυτό
Ελπίζω να είσαι καλά τώρα και να μην ήταν κάποια σοβαρή επέμβαση 🤗🤗🤗
Σε κάθε περίπτωση, δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και μετά αποφασίζεις την κατεύθυνση που επιθυμείς να ακολουθήσεις.

Ness

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 120 μηνύματα.
Λυπάμαι για αυτό
Ελπίζω να είσαι καλά τώρα και να μην ήταν κάποια σοβαρή επέμβαση 🤗🤗🤗
Σε κάθε περίπτωση, δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και μετά αποφασίζεις την κατεύθυνση που επιθυμείς να ακολουθήσεις.
Αυτό ακριβώς. Θεωρώ πως υπάρχει λίγος χρόνος ακόμα για να αποφασίσεις. Σε κάθε περίπτωση κοίταξε τις σχολές σε κάθε κατεύθυνση ώστε να έχεις μία γενική ιδέα.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 2,816 μηνύματα.
Φαντάσου δηλαδή πόσο επιφανειακή ήταν η γνώση σου για το λειτούργημα του ιατρού.

Επόμενο επεισόδιο: πήγα σε δικαστήρια και βαρέθηκα να ακούω άλλους που μιλάνε τόσες ώρες -> δεν θα γίνω δικηγόρος.

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7,406 μηνύματα.
Nαί, συνήθως οι γνώσεις ενός >16χρονου μαθητή γυμνασίου/λυκείου για επαγγέλματα είναι επιφανειακές. Ήξερα πως ειναι τα νοσοκομεία και οτι τρέχουν γύρω γυρω και με τι ασχολούνται, εδώ έβλεπα χειρουργεία ζωντανά μέσα απο τζαμάκι και μου άρεσε η ιδέα απο πολύ μικρός να βοηθάω άτομα, τώρα πρόσφατα προέκυψε τέτοιου είδους αντίδραση

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 2,816 μηνύματα.
Nαί, συνήθως οι γνώσεις ενός >16χρονου μαθητή γυμνασίου/λυκείου για επαγγέλματα είναι επιφανειακές. Ήξερα πως ειναι τα νοσοκομεία και οτι τρέχουν γύρω γυρω και με τι ασχολούνται, εδώ έβλεπα χειρουργεία ζωντανά μέσα απο τζαμάκι και μου άρεσε η ιδέα απο πολύ μικρός να βοηθάω άτομα, τώρα πρόσφατα προέκυψε τέτοιου είδους αντίδραση
Απλά ένα heads up: όλα τα επαγγέλματα είναι "άσχημα".

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Tι μαλακιες εγραφα εδω μεσα :blink:

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,351 μηνύματα.
Tι μαλακιες εγραφα εδω μεσα :blink:

Δε νομίζω. Εξέφρασες έναν προβληματισμό σου με τον οποίο εξακολουθούν να ταυτίζονται πολλοί νέοι. Ελάχιστα άτομα ξέρουν με σιγουριά ποια κατεύθυνση θέλουν να ακολουθήσουν και σίγουρα το thread αυτό βοήθησε αρκετά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια