Italian dream...
Διάσημο μέλος
Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.184 μηνύματα.

30-11-15

00:12
Χαχα..τα ειδα..κοιτα..σιγουρα δεν εχω τα κενα που ειχες..δεν εχω ομως και το πεισμα που εχεις..Συγκεκριμενα, εγω εχω κενα σε παραγοντοποιηση και τα χανω και λιγο στις μεγαλες παραστασεις που εχουν 27 παρενθεσεις με δυναμεις με αρνητικο εκθετη γιατι μπερδευομαι (δεν ξερω κατα ποσο αυτο θεωρειται κενο)..Επισης πολλες φορες κολλαω στις απλοποιησεις..π.χ σε μια παρασταση με κλασμα ποιες απλοποιησεις γινονται απο αριθμους που βρισκονται ο ενας πανω ο αλλος κατω κτλ..σου λεω ειναι αρκετα απλα πραγματα..αλλα με κρατανε πισω..ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΣΟΣ..δεν συμβιβαζομαι με τα κουτσοπερπατηματα..Αχχχ![]()
Ωραία. Λογικό δεν είναι λοιπόν, αν φοβώάσαι τις μεγάλες παραστάσεις στην παραγοντοποίηση, να ξεκινήσεις από τις μικρές; Για να φτιάξεις ένα τέλειο παστίτσιο δεν πρέπει πρώτα να ξέρεις να βράζεις μακαρόνια; Για να παίξεις Μπετόβεν στο πιάνο δεν πρέπει πρώτα να μάθεις τις βασικές νότες, κλίμακες, ρυθμούς; Μην κάνεις το λάθος να πέσεις κατευθείαν στα βαθιά νερά, πιάσε το πρόβλημα από τη ρίζα.. Έχεις θέμα στην παραγοντοποίηση μεγάλων παραστάσεων; Ξεκίνα από τις μικρές. Μετά λίγο πιο μεγάλες, λίγο πιο περίπλοκες, σιγά σιγά, ένα βήμα τη φορά. Σιγουρέψου ότι μπορείς να χειριστείς τέλεια κάτι πριν πας στο επόμενο. Μην ξεχνάς ότι για να είσαι "άσσος", όπως θέλεις, πρέπει να συμβιβαστείς και να ξεπεράσεις τα μικρά προβλήματα που σε κρατάνε πίσω!
Κοίτα επίσης αν τα προβλήματά σου είναι θέματα θεωρίας, είναι πολύ πιθανό. Τα κλάσματα που είπες, ή οι δυνάμεις με αρνητικό εκθέτη, είναι όλα θέματα θεωρίας. Όπως είπες είσαι σε καλύτερη κατάσταση από εμένα, που σημαίνει ότι αντί να σου πάρει δύο μήνες μπορεί να σου πάρει δύο βδομάδες. Τρόπο και εξάσκηση θέλει!
Και θέλεις να μου πεις ότι το "ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΣΟΣ" δεν είναι πείσμα;;;;;; Αυτό παιδί μου είναι πιάνω τα μαθηματικά από τα κέρατα και τα φέρνω βόλτες, πλάκα κάνεις;; Αν δεν σου δίνει αυτό πείσμα ποιος σου δίνει;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.