Καλησπερα, φετος μπηκα 1η Λυκειο και οπως λεει και ο τιτλος της συζητησης εχω προβλημα στην Αλγεβρα παρα του οτι ειναι νωρις ακομα ( θεωρητικα ). Σοβαρο προβλημα ομως μιας και δεν θυμαμαι σχεδον τιποτα απο το γυμνασιο, κι προς ατυχια μου φετος εχουμε εναν καθηγητη στον οποιο μεσα στην ταξη γινεται ο ψιλο χαμος, κι αυτος ο καθηγητης δεν βοηθαει να καταλαβουμε την παραδοση παρα μονο την γραφει στον πινακα ( οτι γραφει και το βιβλιο γραφει κι αυτος ) κι δεν μας εξηγει κατι παραπανω ουτε λυνει τις αποριες μου με τροπο ωστε να το καταλαβω! Κι ετσι οσο προχωραει ο καιρος αναδεικνυονται τα κενα των προηγουμενων ταξεων κι αυτο εχει ως αποτελεσμα να τα βρισκω μπαστουνια κι φετος. Ηδη εχουμε αρχισει τις πιθανοτητες, κι οσες φορες εχω προσπαθησει να λυσω καποια ασκηση, ενω εχω καταλαβει την θεωρια και μπορω να γραψω τους τυπους κι να τους αποδειξω, εχω προβλημα στο να λυσω τις ασκησεις.
Τι μπορω να κανω για να γινω καλυτερος μιας και του χρονου θα επιλεξω να παω στην 2η κατευθυνση ( 1η κατευθυνση = θεωρητικη, 2η κατευθυνση = θετικη και τεχνολογικη μαζι, ετσι δεν τα εκαναν?? ) και θα μου ειναι απαραιτητα τα μαθηματικα. Στην φυσικη ειμαι αρκετα καλος που θα μου χρειαστει, το μονο θεμα μου ειναι τα μαθηματικα.
Η μονη σκεψη μου αυτην την στιγμη ειναι να αρχισω φροντιστηριο απο φετος που να μην τρεχω και δεν φτανω του χρονου..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.