Χθες ολοκλήρωσα τη δεύτερη σεζόν του
STRANGER THINGS. Οι εντυπώσεις μου ανάμεικτες. Είχε κάποια καλά σημεία στο δεύτερο μισό, αλλά γενικά πολύ αναμενόμενο. Ό,τι συνέβη, απλά το περίμενα. Νομίζω ότι από απόψη δημιουργικότητας, η πρώτη σεζόν ήταν καλύτερη. Η δεύτερη απλά προσπάθησε να είναι πιο "σκοτεινή". Υπήρχαν διάφορα κενά στην πλοκή, αλλά λέω δεν πειράζει ας το προσπεράσω, ίσως με την ελπίδα κιόλας κάποια από αυτά να εξηγηθούν στις επόμενες σεζόν. Μου άρεσαν τα καινούρια πρόσωπα. Επίσης, ο χαρακτήρας των πιτσιρίκων είναι πολύ ωραία γραμμένος/ χτισμένος. Η Γουινόνα Ράηντερ ήταν -ευτυχώς!- λιγότερο σπαστική σε σχέση με την πρώτη σεζόν. Ξενέρωσα με το τέλος, ούτε ένα ωραίο cliffhanger ρε παιδί μου!
Και για το ερωτικό μας τρίγωνο: Ο Στηβ παλίκαρος, ο άλλος απλά τη συνοδεύει. Ο Τζόναθαν σαν χαρακτήρας είναι πολύ ουδέτερος, σα να πρέπει να τον συμπαθούμε απλά και μόνο ότι είναι outcast. Θέλω καλύτερη σκιαγράφηση.
Η γενική μου άποψη δεν έχει αλλάξει: Θεωρώ ότι είναι πιο "μέτρια" από αυτό που διαφημίζεται/"ακούγεται". Είναι μια καλή σειρά να βλέπεις το βράδυ, μέχρι εκεί. Παρόλα αυτά, κρατώ επιφύλαξη και περιμένω να την κρίνω με σιγουριά αφού ολοκληρωθεί.