Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Εσένα,εσάς,του γείτονα!! Όχι σοβαρά την σέβομαι σα σειρά και είναι αξιόλογη και απίστευτη αλλα εμένα προσωπικά δε με συγκινεί,δε με τρελαίνει και μου αρέσουν ορισμένες πολύ παραπάνω.Westworld 1o επεισόδιο
Δεν είδα καθόλου trailer και τέτοια. Στην αρχή θύμιζε έντονα "μικρό σπίτι στο λιβάδι". Αντιλήφθηκα τι συμβαίνει όταν είδα ότι οι σφαίρες δεν άγγιζαν τον τυπά. Μπράβο στη ΗΒΟ.
Τα συναισθήματα που σου προκαλεί το gameofthrones δεν στα προκαλεί καμία άλλη σειρά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι όμως είναι αν χρειάζεται να βγει 2η σεζόν. Ήδη μιλάνε για 2η σεζόν οι δημιουργοί και μου φαίνεται παράξενο μιας και η ιστορία είναι κάπως μονόπλευρη προς το παρόν. Δηλαδή σε 10 επεισόδια μπορεί να κάνει τέλειο conclusion αυτό που θέλει να δείξει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Πιστευω που 2 σεζον θα ηταν ωραιες γιατι θα μπορουσε να εχει ζουμι η ολη ιστορια..Πολύ καλό το 2ο επεισόδιο Westworld, κυρίως λύνει κάποιες απορίες για το τι είναι το Westworld, πως πηγαίνουν εκεί οι πελάτες, πως αλληλεπιδρούν εκεί τα npc (δεν ξέρω πως να τους περιγράψω ακόμα) κλπ. Γενικά ήταν όχι τόσο συναρπαστικό επεισόδιο αλλά ήταν καλό.
Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι όμως είναι αν χρειάζεται να βγει 2η σεζόν. Ήδη μιλάνε για 2η σεζόν οι δημιουργοί και μου φαίνεται παράξενο μιας και η ιστορία είναι κάπως μονόπλευρη προς το παρόν. Δηλαδή σε 10 επεισόδια μπορεί να κάνει τέλειο conclusion αυτό που θέλει να δείξει.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
Πωρωση ομως πραγματικα. Για την ωρα εχουν βγει 2 σεζον (θα βγει κι αλλη) με ιστοριες συνδεδεμενες με την αναπτυξη της τεχνολογιας και πως την χρησιμοποιουμε. Ενδιαφεροντα σεναρια, πολυ καλη σκηνοθεσια και ηθοποιοι. Την ειδα σε μια μερα, πρακτικη που δε θα προτεινα (καθολου) μιας και...ψυχοπλακωνεσαι. δειτε το και θα καταλαβετε
(μμμ αγγιζει καποια δυσκολα θεματα. just so you know)
Κράτα το
Guest 892943
Επισκέπτης
Φαίνεται πολύ καλό! Μου θυμίζει λίγο το serial experiments lain που ξεκίνησα πρόσφατα (anime).Black mirror
Πωρωση ομως πραγματικα. Για την ωρα εχουν βγει 2 σεζον (θα βγει κι αλλη) με ιστοριες συνδεδεμενες με την αναπτυξη της τεχνολογιας και πως την χρησιμοποιουμε. Ενδιαφεροντα σεναρια, πολυ καλη σκηνοθεσια και ηθοποιοι. Την ειδα σε μια μερα, πρακτικη που δε θα προτεινα (καθολου) μιας και...ψυχοπλακωνεσαι. δειτε το και θα καταλαβετε
(μμμ αγγιζει καποια δυσκολα θεματα. just so you know)
Κράτα το
Κράτα το
Alan
Δραστήριο μέλος
Πολύ καλό το 2ο επεισόδιο Westworld, κυρίως λύνει κάποιες απορίες για το τι είναι το Westworld, πως πηγαίνουν εκεί οι πελάτες, πως αλληλεπιδρούν εκεί τα npc (δεν ξέρω πως να τους περιγράψω ακόμα) κλπ. Γενικά ήταν όχι τόσο συναρπαστικό επεισόδιο αλλά ήταν καλό.
Ανδροειδή θα τα έλεγα ίσως. Κάπου είδα ότι θα παίξουν σίγουρα μέχρι και 5 seasons.
akikos
Επιφανές μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
walking dead s07e01
Ο Ρικ πήρε αυτό που του άξιζε.
Και ενώ είχαμε κλάψει τον Γκλεν, επέστρεψε και εν τέλει τον έφαγαν..
juste un instant
Επιφανές μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Βλακεία που άλλαξαν λίγο το τι γίνεται σε αυτή τη φάση . Τώρα η Μαγκι θα τα έχει με το Νταρυλ που δεν έκατσε στα αυγά του.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
How to get away with murder
Δε μπορώ να βγάλω απ'το μυαλό μου τη σκηνή όπου η Άναλιζ χορεύει στο μπαράκι με την Ιβ Επίσης μου λείπει η Ρεμπέκα and I can't.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Βλέπει κανένας Peaky Blinders;!
Λογικά θα βγει Δεν ξέρουμε πότε, ίσως το επόμενο εξάμηνο.
Alan
Δραστήριο μέλος
Βλέπει κανένας Peaky Blinders;!
Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο.
Coming soon: A Series of Unfortunate Events
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
my god
ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν
ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη
Johnny15
Επιφανές μέλος
ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα)
my god
ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν
ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη
Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Εκτός από γαμάτη πλοκή και ερμηνείες, έχει και τέλειο soundtrack το Peaky Blinders!
Πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά που παρέθεσες, έχω δεί και την ταινία Lemony Snicket.
Υπάρχει κάτι άλλο upcoming από Netflix? Βλέπω πάρα πολλές σειρές του γενικά.
Π.χ. House of cards, Peaky Blinders, Sense8. Όλα τα είδη.
Πρώτη σεζόν από true detective μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Από την δεύτερη είδα λίγα επεισόδια, δεν με κράτησε.ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα)
my god
Δεν θα συνεχίσει νομίζω έτσι;Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.