giannis13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maraaki21
Νεοφερμένος
παιδια σκεφτομαι για arrow? τι λετε?
Δεν θα στο πρότεινα διότι οι τελευταίες season είναι υπερβολικές και δεν με ενθουσίασαν καθόλου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maraaki21
Νεοφερμένος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Σ' ένα site μου πρότειναν να δω πρώτα κάποια από τα καλά επεισόδια γιατί αυτά του 1ου κύκλου δεν ήταν αντιπροσωπευτικά.
Είδα το Blink . Φοβερό, με έψησε αμέσως αν και τρόμαξα λίγο γιατί ήταν μεσάνυχτα.
Είδα τον πρώτο κύκλο σε μιάμιση μέρα Αν εξαιρέσεις τα σκηνικά και εφέ μ άρεσε πολύ. Με ενθουσίασε το όλο story. Ο 9ος γιατρός ήταν πολύ καλός. Θα μου φανεί λίγο περίεργο που πλέον θα είναι άλλος δίπλα στη Rose γιατί είχαν χημεία.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Προχθές ξεκίνησα Doctor Who.
Σ' ένα site μου πρότειναν να δω πρώτα κάποια από τα καλά επεισόδια γιατί αυτά του 1ου κύκλου δεν ήταν αντιπροσωπευτικά.
Είδα το Blink . Φοβερό, με έψησε αμέσως αν και τρόμαξα λίγο γιατί ήταν μεσάνυχτα.
Είδα τον πρώτο κύκλο σε μιάμιση μέρα Αν εξαιρέσεις τα σκηνικά και εφέ μ άρεσε πολύ. Με ενθουσίασε το όλο story. Ο 9ος γιατρός ήταν πολύ καλός. Θα μου φανεί λίγο περίεργο που πλέον θα είναι άλλος δίπλα στη Rose γιατί είχαν χημεία.
Πήγα να σου βάλω θετική, μέχρι που τον είπες "γιατρό".
Το Blink είναι κατά την ταπεινή άποψη μου ένα απο τα πέντε καλύτερα επεισόδια της νέας σειράς.
Dim1234
Νεοφερμένος
Βλεπω εγω strain.Μου την προτεινε ενασ φιλος μου και εχω πορωθει .Βγηκε και η 3η σεζον ειδες το 2ο επεισοδιο?????παιδες βλεπει κανεις το strain εχω ακουσει οτι ειναι καλη σειρα εσεις τι λετε?
st2000
Νεοφερμένος
οχι το 2 επεισοδιο δε το εχω δει ακομη η σεζον 3 ειναι τελευταια τι γνωριζεις?Βλεπω εγω strain.Μου την προτεινε ενασ φιλος μου και εχω πορωθει .Βγηκε και η 3η σεζον ειδες το 2ο επεισοδιο?????
Dim1234
Νεοφερμένος
Κριμα που το χασες το χε 2.20 το πρωι στην nova τεσπα..δεν ξερω αν ειναι η τελευταια εσυ τι εχεις μαθει?οχι το 2 επεισοδιο δε το εχω δει ακομη η σεζον 3 ειναι τελευταια τι γνωριζεις?
st2000
Νεοφερμένος
δεν ειχε σημα λογω καιρου παντως δεν εχω ακουσει τιποτα για τον αν ειναι τελευταια σεζον ελπιζω να εχει μια ακομα τουλαχιστον γιατι ειναι εκπληκτικη σειρα, μιας και βλεπω οτι εισαι των horror θα σου προτεινα και το american horror story εχει 5 κυκλους η και το walking dead αν και μετα τον δευτερο κυκλο λιγο τα χαλασεΚριμα που το χασες το χε 2.20 το πρωι στην nova τεσπα..δεν ξερω αν ειναι η τελευταια εσυ τι εχεις μαθει?
Dim1234
Νεοφερμένος
οκ θα τα κοιταξω και αυτα αν και η πρωτη ακουγεται λιγο διαστροφικηδεν ειχε σημα λογω καιρου παντως δεν εχω ακουσει τιποτα για τον αν ειναι τελευταια σεζον ελπιζω να εχει μια ακομα τουλαχιστον γιατι ειναι εκπληκτικη σειρα, μιας και βλεπω οτι εισαι των horror θα σου προτεινα και το american horror story εχει 5 κυκλους η και το walking dead αν και μετα τον δευτερο κυκλο λιγο τα χαλασε
st2000
Νεοφερμένος
η πρωτη υποτιμαει τη λογικη ,η δευτερη την υπομονη πολυ αργη πλοκη ιδιως μετα τη δευτερη σεζονοκ θα τα κοιταξω και αυτα αν και η πρωτη ακουγεται λιγο διαστροφικη
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
blue star
Νεοφερμένος
Βλέπει κανείς το American Horror Story; Ανυπομονώ για τον 6ο κύκλο ...
st2000
Νεοφερμένος
η νεα σεζον the mist ειναι απο βιβλιο του stefen king? το οτι καθε σεζον ειναι αυτοτελης τη ξεχωριζει σαν σειρα και συντηρει το ενδιαφερονΠώρωση τώρα τελευταία με true detective (ας βγει ο τρίτος κύκλος επιτέλους!) και με stranger things (αν και δεν την έχω τελειώσει ακόμα!
Βλέπει κανείς το American Horror Story; Ανυπομονώ για τον 6ο κύκλο ...
blue star
Νεοφερμένος
Ακριβώς, γι' αυτό την ξεχωρίζει! Αν και το freak show δεν μου άρεσε ιδιαίτερα .
(Λείπει πολύ η Jessica Lange )
st2000
Νεοφερμένος
τι δε θα συμετεχει? θα συμετεχει στο 6 κανενας παλιος?Μάλλον ναι ... περισσότερο εμπνευσμένη θα είναι και δεν θα στηρίζεται αποκλειστικά στο βιβλίο.
Ακριβώς, γι' αυτό την ξεχωρίζει! Αν και το freak show δεν μου άρεσε ιδιαίτερα .
(Λείπει πολύ η Jessica Lange )
blue star
Νεοφερμένος
Ναι θα συμμετέχουν, όχι όλοι βέβαια... { σίγουρα πάντως ο Evan Peters και η Sarah Paulson)
st2000
Νεοφερμένος
κατι ειναι και αυτο ο evan peters μαζι με την jessica lange ειναι συμβολα του amarican horrorΌχι ...
Ναι θα συμμετέχουν, όχι όλοι βέβαια... { σίγουρα πάντως ο Evan Peters και η Sarah Paulson)
blue star
Νεοφερμένος
πάντως σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, η φετινή παραμένει μυστήριο ...
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Όσο για το freak show θα συμφωνήσω με blue star, μεγάλη απογοήτευση
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.