Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Φαίνεται θα έχουμε γαμάτο 5B. Σε κάθε στιγμιότυπο της πουτάνας γινόταν . Λυπήθηκα τη Lydia,τι στο διάολο θα της κανουν; Άντε να αρχίσει λοιπόν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Εχουμε επιστροφαρες,προσωπικα δε μαρεσει που ο Θιο θα βοηθησει ουτε το Maleo γιατι οπως τον εδειξε στην 5Α τον σιχαθηκα,επισης δε με νοιαζει η σκηνη Marrish ρεεε εχουμε Stydia στο τελος Η Κιρα απιατευτη και μαρεσει η σκηνη που η Μαλια βαραει το Θιο.Επισης στο τελος αυτος που πεταγεται στον τοιχο ειναι ο Θιο ή μηπως(δε ξερω πως μου καρφωθηκε)ο Τζακσον;
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ,από την αρχή ο Θιο δε μου έκατσε καλά,τον σιχάθηκα και'γω.Και ναι επιτέλους μετά από 5 κυκλούς θα έχουμε Stydia,ποιος το περιμενε Όταν έβλεπα το trailer εκεί που η Μαλία βαράει τον Θιο ενθουσιάστηκα αλλά πιστεύω ότι θα την τουμπάρει και θα τη πάρει με το μέρος του or something. Jackson λες ε; Εμένα τον Θιο μου θυμίζει αλλά για να το ξαναδώ(edit: του μοιαζει αρκετα!!!!!!).Επίσης,δε θέλω να σκοτώσουν τις χιμαιρες,ειδικά την Hayden Στο 0:42,αυτή που της κόβουν τον λαιμο,δε μοιάζει με τη Μερεντιθ;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Η Μερεντιθ ειναι,κριμα και δε καταλαβαινω γιατι το δειχνει απο τωρα.Δε τον ξερουμε αυτον που πεταγεται στον τοιχο θεωρω το κοιταξα καλα
Signor Positivo
Εκκολαπτόμενο μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Σε αφήνει σε αγωνία το τελευταίο επεισόδιο της mid-season,μoυ άρεσε αρκετά.Και προφανώς κάποιος έπρεπε να πεθάνει.Αναμονή μέχρι τη συνέχεια
Με λένε Γιώργο
Νεοφερμένος
Το 24 παρουσιάζεται σε πραγματικό χρόνο, με κάθε περίοδο να παρουσιάζει 24 ώρες από τη ζωή του Jack Bauer, ο οποίος δουλεύει για μια κρυφή αμερικανική αντιτρομοκρατική οργάνωση, την CTU (Counter Terrorist Unit). Η σειρά εξελίσσεται στο Λος Άντζελες και παρακολουθεί τις πράξεις και άλλων πρακτόρων της CTU, εκπροσώπων της κυβέρνησης των ΗΠΑ και άλλων χωρών και των τρομοκρατών που σχετίζονται με την υπόθεση. ειναι πολύ καλή!!!!!!
Emilouko
Περιβόητο μέλος
O Evans θέλει να ολοκληρώσει το έργο του για να πάρει αυτός τη θέση του στο ξενοδοχείο;Κάτι τέτοιο κατάλαβα και ότι η Paulson το θέλει για να μείνουν για πάντα μαζί.
Πέρα από Arrow κ Flash που βλέπω κάθε βδομάδα ξεκίνησα sons και new girl.
Sons of Anarchy
Σε λίγο τελειώνω 2η season. Το 'χω λατρέψει.
Όσο πάει γίνεται και καλύτερο.
Το new girl είναι πολύ ευχάριστο. ^^ Μ ' αρέσει πάρα πολύ το ντύσιμο της Τζες. Σχεδόν ό, τι κ αν φοράει είναι υπέροχο. Πρώτο κύκλο είμαι ακόμη. Την θέλω μαζί με τον Νικ.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Sons of Anarchy
Σε λίγο τελειώνω 2η season. Το 'χω λατρέψει.
Νομίζω ότι στα τελευταία επεισόδια του κύκλου θα γίνει χαμός. Ελπίζω να αποκαλυφθεί ότι ο Κλέι σκότωσε την Ντόνα (σπαρακτικά επεισόδια ) και να μάθουν ότι οι νεοναζί βίασαν την Τζέμα.
Όσο πάει γίνεται και καλύτερο.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
πιστεύω ότι η κάθε σεζόν soa είναι όλο και καλύτερη. η πρώτη δε μου άρεσε καθόλου, από τη 2η και μετά πωρώθηκα.και που 'σαι ακόμα! κοίτα, για τον Κλέι, και ν' αποκαλυφθεί ότι σκότωσε την Ντόνα, μην περιμένεις να δοθεί δικαιοσύνη...
Θα το φορτσάρω όσο μπορώ αυτές τις μέρες. Έχει και φοβερό soundtrack.^^
Jolene
Νεοφερμένος
Signor Positivo
Εκκολαπτόμενο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Ειμαι στο 9 επεισοδιαρα..Παντως θεωρω πως οντως ο αντρας της Αναλιζ σκοτωσε τη κοπελα..και πιστευω αρκετοι..τωρα αν αλλαξει κατι στη πορεια θα δουμε
Σχετικά παλιό το ποστ που κάνω παράθεση αλλα έχω πορωθει και εγώ άσχημα
Στα δυο πρώτα επεισόδια ήμουν σε φάση νταξ καλό ειναι αλλα δεν τρελαίνομαι,τώρα όμως έχω κολλήσει. Μου αρεσε έτσι που παρουσίασαν σιγά σιγά το πώς έγινε ο φόνος με τον οποίον ουσιαστικά αρχίζει το πρώτο επεισόδιο. Σε αφήνει συνεχώς με την απορία και σε κάθε επεισόδιο δείχνει μικρά αποσπάσματα που συμπληρώνουν την υπόθεση. Ανυπομονώ να δω τη συνέχεια
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
Απλα τελεια σειρα εχει αρκετη δραση και σε καθε τελος του επεισοδιου σε αφηνει σε αγωνια.Μπορει αρκετοι απο εδω να εχετε δει ολους τους κυκλους,ομως τωρα πηρα την αποφαση να την ξεκινησω και μιλαμε για πορωση.Με τρελαινει οταν ειναι στο εργαστηριο και φτιαχνουν διαφορα πραγματα...
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Ξεκινησα το Σαββατο breaking bad.
Απλα τελεια σειρα εχει αρκετη δραση και σε καθε τελος του επεισοδιου σε αφηνει σε αγωνια.Μπορει αρκετοι απο εδω να εχετε δει ολους τους κυκλους,ομως τωρα πηρα την αποφαση να την ξεκινησω και μιλαμε για πορωση.Με τρελαινει οταν ειναι στο εργαστηριο και φτιαχνουν διαφορα πραγματα...
Αφού σ 'αρέσει ήδη τόσο από τον πρώτο κύκλο όσο πάει θα ενθουσιάζεσαι περισσότερο
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
Ισχυει.Τωρα ειμαι στον 2ο κυκλο επεισοδιο 4.Για να δουμε τι θα γινει στο τελος.Αφού σ 'αρέσει ήδη τόσο από τον πρώτο κύκλο όσο πάει θα ενθουσιάζεσαι περισσότερο
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Ξεκινησα το Σαββατο breaking bad.
Απλά απίστευτη σειρά, να χα και γω μια ανάλογη να δω τώρα στις διακοπές....
Θυμάμαι την είχα δει στη ΄β λυκείου τον ιανουάριο μέσα σε 3 βδομάδες, είχα πάθει άλλη πόρωση, με το ζόρι έβγαινα από το σπίτι για να πάω σχολείο
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
A τοσο καλα...Οχι ενταξει εγω δεν εχω πορωθει οσο εσυ,αλλα προσπαθω να δω τουλαχιστον 2 επεισοδια την ημερα.Απλά απίστευτη σειρά, να χα και γω μια ανάλογη να δω τώρα στις διακοπές....
Θυμάμαι την είχα δει στη ΄β λυκείου τον ιανουάριο μέσα σε 3 βδομάδες, είχα πάθει άλλη πόρωση, με το ζόρι έβγαινα από το σπίτι για να πάω σχολείο
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.