ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο Glen δεν ηταν στους τιτλους αρχης Δε ξερω τι φαση..
Kάπου διάβασα ότι θα επιστρέψει κάποιος από τους παλιούς στο cast,μπορεί να είναι και μαλακίες βέβαια αλλά γνωρίζουμε κάτι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ακουγεται Jackson,Isaac.ΤΟΝ ΘΙΟ ΤΟΝ ΜΙΣΩ.Κατι λενε οτι ο Στάιλς θα γινει ξανα πιο σκοτεινος..Χιμαιρες ειναι επειδη χωρις υπερφυσικο τροπο καταφερνουν οι ντοκτορς να τους κανουν demi κατι υπερφυσικο.Με το mountain ash εχουμε δει δεν εχουν θεμα,παντως δεν εχει δειξει πολλες διαφορες δε ξερουμε τοσα πολλα γι αυτους..Νομιζω παντως οτι ουτε ο Θιο ειναι επιτυχημενη Χιμαιρα,θα δουμε..Εγω το Stydia μου περιμενω..ελπιζω..
Ο Theo είναι άλλη φάση...κλαίγεται από δω και από κει μέχρι να κερδίσει εμπιστοσύνη και μετά δηλητηριάζει τα πάντα..
Αν δεν ήταν,δε θα έβγαζε mercury όμως; Πάντως έχει μια λογική,αν σκεφτείς όλους όσους προσπάθησαν να κάνουν χιμαιρες, βγήκαν failures
Stydia περίμενα να έχουμε τη στιγμή που συμβαίνει ότι συμβαίνει στο αβαταρ σου αλλααα.
Πάντως από ότι είδα στο trailer θα έχουμε layden γι'αρχή κάτι είναι και αυτό
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Isaac ftw,ο Jackson είναι βαρετός.
Ο Theo είναι άλλη φάση...κλαίγεται από δω και από κει μέχρι να κερδίσει εμπιστοσύνη και μετά δηλητηριάζει τα πάντα..
Αν δεν ήταν,δε θα έβγαζε mercury όμως; Πάντως έχει μια λογική,αν σκεφτείς όλους όσους προσπάθησαν να κάνουν χιμαιρες, βγήκαν failures
Stydia περίμενα να έχουμε τη στιγμή που συμβαίνει ότι συμβαίνει στο αβαταρ σου αλλααα.
Πάντως από ότι είδα στο trailer θα έχουμε layden γι'αρχή κάτι είναι και αυτό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vladimiros
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jucticeee
Νεοφερμένος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
How to get away with murder!! Το αρχισα χτες ειμαι στο 5ο επεισοδιο και απλα τα σπαει!!
Πέρυσι είχα βγαλει τον 1ο κύκλο σε 2 μερες. Ο φετινός είναι ακόμα πιο απίστευτος!!! Δεν υπάρχε επεισόδιο που να μην πεις επανειλημμένα WHAT THE FUCK.
girly14
Εκκολαπτόμενο μέλος
ps. ξέρετε κανένα site σαν το Popcorn για να βλέπουμε σειρές; βαριέμαι να τις κατεβάζω άσε που άμα κολλήσω και θέλω να κάνω μαραθώνιους, να περιμένω να κατέβει το κάθε επεισόδιο δεν πολυλέει...το gamato έκλεισε και το onlinefilmer έχει πολύ λίγες σειρές...αν ξέρει κανείς κάτι, ας το πει!
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Πέρυσι είχα βγαλει τον 1ο κύκλο σε 2 μερες. Ο φετινός είναι ακόμα πιο απίστευτος!!! Δεν υπάρχε επεισόδιο που να μην πεις επανειλημμένα WHAT THE FUCK.
Και έτσι από περιέργεια ποιος λες ότι σκότωσε τη Λαιλα?
Το How to get away τα σπαει το αρχισα χτες.Κανονικα δε πρεπει να αναφερονται sites με "παρανομη" προλβολη ή κατεβασμα εδω.hey!!! έχω ξεμείνει από σειρές και θέλω την βοήθεια σας. Λοιπόν, αρχικά για την ιστορία να πω ότι έχω δει desperate housewives κι απλά την λάτρεψα! την έχω τελείωσει βέβαια πάνω από χρόνο και κάτι ανάλογο δεν έχω βρει...suggestions? επίσης βλέπω downton abbey αν και τον 6ο κύκλο δεν τον έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα, βασικά το έχω ψιλοβαρεθεί...επίσης στο awkward που είναι ΤΕΛΕΙΟ περιμένω να βγουν επεισόδια και δεν θέλω να δω τα 2-3 που έχουν παιχτεί ήδη για να τα έχω για ώρα ανάγκης! έχω ακούσει θετικά σχόλια για το american horror story αν και η υπόθεση του δεν μου πολυάρεσε. Επίσης έχω ακούσει τα καλύτερα για το sons of anarchy αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα μου άρεσε μια σειρά με ναρκωτικά, βία κτλ....γενικά μου αρέσουν οι κωμωδίες αλλά όχι τύπου φιλαράκια, θέλω δηλαδή η σειρά να είναι αστεία αλλά όχι μόνο αυτό (ελπίζω να με πιάνετε!) όποιος έχει δει awkward καταλαβαίνει τι εννοώ. Εντέλει, δεν θα με χάλαγε να έβλεπα και καμία πολιτική σειρά σαν το house of cards. Τέλος, και για το how to get away with murder ακούω τελευταία, αξίζει; Ακούω προτάσεις!!!
ps. ξέρετε κανένα site σαν το Popcorn για να βλέπουμε σειρές; βαριέμαι να τις κατεβάζω άσε που άμα κολλήσω και θέλω να κάνω μαραθώνιους, να περιμένω να κατέβει το κάθε επεισόδιο δεν πολυλέει...το gamato έκλεισε και το onlinefilmer έχει πολύ λίγες σειρές...αν ξέρει κανείς κάτι, ας το πει!
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
girly14
Εκκολαπτόμενο μέλος
ωχχχ δεν το ήξερα...Ειμαι στο 6ο επεισοδιο και μα το θεο δε ξερω γιατι μου φαινονται πολλοι υποπτοι αλλα και συναμα να θελει να μας παραπλανησει.Θα ελεγα ο φιλος της ή ο αντρας της Αναλιζ αλλα πιστευω πως τελικα θα βγω λαθος
Το How to get away τα σπαει το αρχισα χτες.Κανονικα δε πρεπει να αναφερονται sites με "παρανομη" προλβολη ή κατεβασμα εδω.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
HTGAWM
Βεβαια μου καρφωθηκε οτι εχουν βαλθει να αθωωσουν τη Ρεμπεκα και μου φαινεται και αυτο καπως περιεργο,αληθεια δε ξερω το δειχνει τοσο εξυπνα που σε βαζει σε αμφιβολιες.Το αγορι της εξαλλου δε μου φαινεται τοσο ενοχο μια και βαλθηκε η Αναλιζ να το ενοχοποιησουν για να μη φανει ενοχος ο αντρας της.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Δεν έχω καταλάβει ακόμα που προσπαθούνε να το πάνε,πολλά ασυνάρτητα πράγματα,θέλω να δω κάτι πιο ουσιαστικό στο επόμενο επεισόδιο
Teen wolf
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Μάλιστα. Δεν θα απογοητευτείς. Και επίσης έχω να πω να μείνεις μακριά από spoilers. Υπάρχει μα φήμη γιατί ασχολείται τόσο η Αναλιζ με την υπόθεση αλλά θα το καταλάβεις και μόνος σου σιγά σιγά πιστεύω.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ειμαι στο 9 επεισοδιαρα..Παντως θεωρω πως οντως ο αντρας της Αναλιζ σκοτωσε τη κοπελα..και πιστευω αρκετοι..τωρα αν αλλαξει κατι στη πορεια θα δουμε
girly14
Εκκολαπτόμενο μέλος
και μια απορια
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Μάλιστα. Δεν θα απογοητευτείς. Και επίσης έχω να πω να μείνεις μακριά από spoilers. Υπάρχει μα φήμη γιατί ασχολείται τόσο η Αναλιζ με την υπόθεση αλλά θα το καταλάβεις και μόνος σου σιγά σιγά πιστεύω.
μολις τελειωσα το πρωτο επεισοδιο του HTAWM κι εχω να πω οτι δεν με τρελανε...γινεται καλυτερο στην συνεχεια;
και μια αποριατο πτωμα στο τελος του επεισοδιου ειναι ο βοηθος δικηγορος ή ο αντρας της καθηγητριας γιατι δεν καταλαβα!
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.