Alma Libre
Επιφανές μέλος
Δεν μπορώ να πω ότι μου θυμίζει GOT. Μόνο το ότι είναι και τα δύο σε medieval κατάσταση. SoA δεν έχω δει για να σου πω.
Μου θυμίζει GoT για τους παρακάτω λόγους.
2. Σφαγή και χαμός απο το πρώτο επεισόδιο.
3. Η τελευταία σκηνή της πρεμιέρας μου θυμίζει πολύ τον αποκεφαλισμό του Σταρκ. (και γενικά πολλές σκηνές νομίζω θα με κάνουν να το συσχετίσω με GoT)
Στο SoA μου φέρνει περισσότερο ο τρόπος που μιλάνε, είναι σαν να έχει πάρει τους διαλόγους του SoA ο Sutter και να τους έχει πάει σε άλλη εποχή. Επίσης, ο Wilkin μου θυμίζει Jax Teller καθ'όλη τη σειρά.
Πάντως ήταν πολύ καλό, δε μπορώ να περιμένω για τα επόμενα.
Ήταν κομπλέ και απο βία, και απο δράμα και απο εξέλιξη για εμένα. Και το εισαγωγικό κείμενο στην αρχή μου φάνηκε πρωτότυπο (εκεί συνειρμίστηκα με Star Wars για κάποιο λόγο, γενικά όλο συνειρμούς είμαι η ρουφιάνα όπως φαίνεται) καθώς μας εισάγει στην εποχή που εκτυλίσσονται όλα αυτά και μάλιστα τη τοποθεσία κτλ.
Μάλλον έχω ενθουσιαστεί πολύ, ε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Με αγγλικούς υπότιτλους την είδα, ελληνικούς δε κόβω να βγάζουν και ποτέ...
Και εμένα μου άρεσε ιδιαίτερα η πρεμιέρα (σίγουρα θα το συνεχίσω δηλαδή, δε παίζει) αλλά σε κάποια σημεία ένιωσα τη καρδιά μου να σπάει σε κομμάτια.
Μπορώ πλέον έχοντας δει GoT και SoA να πω πως μου θυμίζει και τα δύο.
Eχουν βγει ελληνικοί υπότιτλοι!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Eχουν βγει ελληνικοί υπότιτλοι!!
Ωραία. Ελπίζω να μπορέσω να δω το επόμενο με ελληνικούς τότε.
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για κάποιο λόγο θεωρούσα τον Matthew Mcconaughey τελείως ατάλαντο,χωρίς καν να τον
έχω παρακολουθήσει πολύ,αλλά με εξέπληξε στην σειρά!
Αύριο θα ξεκινήσω τον δεύτερο κύκλο,ελπίζω να μου αρέσει εξίσου!
Johnny15
Επιφανές μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Ε, εν τέλει την είδαμε. Μόλις βρήκα κίνητρο να τελειώσω τη σίζον.
Όσον αφορά τη πρεμιέρα;
Totally mindblowing.
jucticeee
Νεοφερμένος
Πήδηξα μερικά επεισόδια και είδα και πρεμιέρα ένατης σίζον στο Doctor Who. Είχα κολλήσει στο 5ο 8ης και μιλούσα με κάτι φιλαράκια skype και λένε "δε πάμε να δούμε πρεμιέρα;"
μακαρι να ειχα και εγω τετοιους φιλους
Alma Libre
Επιφανές μέλος
μακαρι να ειχα και εγω τετοιους φιλους
Χαχαχαχαχα ντάξει, κοίτα. Καλό είναι να έχεις τέτοιους φίλους, αλλά έτσι παίζει και να τρως και πολύ σπόιλερ. Ενημερωτικά.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
για τους φανς του soa!
Alma Libre
Επιφανές μέλος
https://www.ew.com/article/2015/08/26/sons-anarchy-spinoff-mayans
για τους φανς του soa!
Με πέθανες λέμε κοπελιά!!!
Ο Sutter δεν είχε επιβεβαιώσει και για First 9? Μέσα στο άρθρο λέει οτι το είπε μόνο και δε το επιβεβαίωσε..
Θέλω και τα δύο τώρα! Επιτόπου! Επίσης θα μου άρεσε και κάτι με Ιρλανδία ξανά, και κανένα σπέσιαλ επεισόδιο με Chibs και Jimmy O δε θα με χαλούσε..
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Guest 018946
Επισκέπτης
Μεγάλη πώρωση λέμε
Signor Positivo
Εκκολαπτόμενο μέλος
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Έι, εγώ ήθελα για τους First 9.
Αλλά και για τους Mayans καλό θα είναι, κοπελιά, ποστάρεις τέτοια και δε θα μπορώ να συγκεντρωθώ στο μάθημα μετά.
Πλάκα πλάκα, δε μπορώ να περιμένω.
Σοβαρά όμως, Brad Pitt? Εγώ θέλω να έχει και Tommy Flanagan μέσα, ε.
Αλλά υπομονή. Το περιμένω καρτερικά.
Μέχρι τότε, αρκούμαι σε επαναλήψεις της σειράς και Bastard Executioner.
Αλλά ας περάσω και στα σειρονέα μου, τελείωσα επιτέλους 3η σίζον Game of Thrones, μετά απο ενάμιση μήνα.
Νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου. Πολύ ωραία ήταν γενικά σαν σίζον, περιμένω να βρω χρόνο για την τέταρτη. Σήμερα αν προλάβω να κάτσω καθόλου, θα δω το νέο επεισόδιο στο Doctor Who και Bastard Executioner.
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
Έι, εγώ ήθελα για τους First 9.
Αλλά και για τους Mayans καλό θα είναι, κοπελιά, ποστάρεις τέτοια και δε θα μπορώ να συγκεντρωθώ στο μάθημα μετά.
Πλάκα πλάκα, δε μπορώ να περιμένω.
Σοβαρά όμως, Brad Pitt? Εγώ θέλω να έχει και Tommy Flanagan μέσα, ε.
Αλλά υπομονή. Το περιμένω καρτερικά.
Μέχρι τότε, αρκούμαι σε επαναλήψεις της σειράς και Bastard Executioner.
Αλλά ας περάσω και στα σειρονέα μου, τελείωσα επιτέλους 3η σίζον Game of Thrones, μετά απο ενάμιση μήνα.
Νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου. Πολύ ωραία ήταν γενικά σαν σίζον, περιμένω να βρω χρόνο για την τέταρτη. Σήμερα αν προλάβω να κάτσω καθόλου, θα δω το νέο επεισόδιο στο Doctor Who και Bastard Executioner.
ε, ντάξει κι εγώ για τους first 9 ήθελα, αλλά κι αυτό κάτι είναι, σωστά?
ο μπραντ νομίζω δεν πολυκολλάει στο καστ, αλλά θα υπομείνω...
ΥΣ Σόρρυ που σε ενοχλώ στο διάβασμα!!
Johnny15
Επιφανές μέλος
Signor Positivo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Hannibal finale
Στο τέλος τι έγινε δεν κατάλαβα. Πέθανε ο Will και ο Hannibal?
Hannibal: You and I are suspended over the roiling Atlantic. Soon, all of this will be lost to the sea.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.