~Παύλος~
Νεοφερμένος
2)Breaking Bad
3)Arrow
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Bobby και chibs όντως, οι πιο γαμάτοι χαρακτήρες από τους υπόλοιπους (εννοώ εκτός από τους κεντρικούς)
Τώρα το άφησα στο σημείο που απαγάγουν τον γιο του jax, απορώ πως κρατήθηκα να μην αρχίσω και την 3η σεζόν...
Δεν πάει με σένα κάτι στραβά. Απλά είναι να κάτσεις λίγο στην αρχή και να σου αρέσει το είδος. Για το breaking bad τα ίδια έλεγα κι εγώ στην αρχή μέχρι που έφθασα προς το τέλος της 1ης σεζόν. Είναι που δημιουργούν και υψηλές προσδοκίες λόγω πολύ καλών κριτικών και περίμενα με το καλημέρα η σειρά να είναι σούπερ ουάου. Τώρα που την έχω δει όλη όμως πιστεύω ότι αξίζει την υψηλή βαθμολογία στο imdb
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος
doublepoulos
Νεοφερμένος
Superhuman
Δραστήριο μέλος
Έχω δει όλα τα επεισόδια από Two and a half men,Big Bang Theory,Fresh Prince of Bel Air,Dr House και δεν συμμαζεύεται...
Πρέπει να σου δώσουμε κάποιο βραβείο γι'αυτό;
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Κρίμα για το Hanibal.Λογικά η τρίτη season δεν θα "κλείνει" την ιστορία αφού έχει γυριστεί ήδη.Άρα θα μείνουμε ξεκρέμαστοι ....
Και εγώ έχω σπαστεί πολύ... Σε μερικά σάιτ μαζεύουν υπογραφές μήπως το netflix πάρει τη σειρά, αλλά αδύνατο..
Μόλις τελείωσα την δεύτερη σεζόν sons Λίγο το άγχος για τα αποτελέσματα, λίγο που είναι γαμάτη σειρά, ε δεν θέλει και πολύ
Bobby και chibs όντως, οι πιο γαμάτοι χαρακτήρες από τους υπόλοιπους (εννοώ εκτός από τους κεντρικούς)
Τώρα το άφησα στο σημείο που απαγάγουν τον γιο του jax, απορώ πως κρατήθηκα να μην αρχίσω και την 3η σεζόν...
Δεν πάει με σένα κάτι στραβά. Απλά είναι να κάτσεις λίγο στην αρχή και να σου αρέσει το είδος. Για το breaking bad τα ίδια έλεγα κι εγώ στην αρχή μέχρι που έφθασα προς το τέλος της 1ης σεζόν. Είναι που δημιουργούν και υψηλές προσδοκίες λόγω πολύ καλών κριτικών και περίμενα με το καλημέρα η σειρά να είναι σούπερ ουάου. Τώρα που την έχω δει όλη όμως πιστεύω ότι αξίζει την υψηλή βαθμολογία στο imdb
ΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΟΣ;;; Αυτό το φινάλε είναι ίσως απο τα αγαπημένα μου... Και τα πιο λυπηρά. Καλά, θα μου πεις στο SoA και πιο φινάλε δεν είναι λυπηρό.
Σου υπόσχομαι πως η 3η δεν θα σε απογοητεύσει καθόλου.
(Κρατιέμαι μη σου κάνω σπόιλερ αυτή τη στιγμή...)
Και εγώ πιστεύω είναι αυτό με τις βαθμολογίες και τις κριτικές.. Αν και ποτέ σχεδόν δεν κοιτάω τη βαθμολογία μιας σειράς, anywayz.
Signor Positivo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το True Detective βγήκε πολύ καλό. Το trailer μας είχε αφήσει λίγο αδιάφορους, αλλά προσωπικά, έχοντας δει το πρώτο επεισόδιο, σκέφτομαι ότι ίσως η δεύτερη σεζόν βγει καλύτερη και από την πρώτη. (Μη με λιθοβολήσετε, όλα ήταν πολύ καλοστημένα. ^_^ )
Ακόμα και ο Colin Farrell έπαιξε καλά.
doublepoulos
Νεοφερμένος
Πρέπει να σου δώσουμε κάποιο βραβείο γι'αυτό;
Είπα εγώ τίποτα τέτοιο?Και σε παρακαλώ την ειρωνεία να πας να την κάνεις αλλού.Άντε είσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο και νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις μαγκιές...
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Δεν κατάλαβα τι έκανε ο Κόλιν Φάρελ όταν μπήκε σ ένα σπίτι και έκανε "shh" στο πρεζάκι.
Έχω μεγάλη απορία πάντως να δω τι θα παίξει με τους 4 main χαρακτήρες.
Signor Positivo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ είδα True DetectiveΠολύ μου άρεσε αν και με μπέρδεψαν οι χαρακτήρες.
Δεν κατάλαβα τι έκανε ο Κόλιν Φάρελ όταν μπήκε σ ένα σπίτι και έκανε "shh" στο πρεζάκι.
Έχω μεγάλη απορία πάντως να δω τι θα παίξει με τους 4 main χαρακτήρες.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Από την άλλη εγώ είδα True Detective (2η σεζόν). Καλό φάνηκε το πρώτο επεισόδιο όμως δεν έχει ανοίξει καθόλου η πλοκή, πιο πολύ εισαγωγή στους χαρακτήρες ήταν. Δεν φαίνεται να έχουμε κάποιον ιδιαίτερο χαρακτήρα όπως ήταν ο Rust, αλλά οι χαρακτήρες όντως φαίνονται κάπως "προβληματικοί" με την έννοια ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την τωρινή ζωή τους.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Anonyme
Δραστήριο μέλος
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου φαίνεται έχω α΄φησει το Mad men στον 6ο κύκλο...
True Detective 2x01
Προσωπικα θα κάτσω να δω δεύτερο κύκλο σε μια-δυο μέρες. Μου τη δίνει να περιμένω
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Προσωπικα θα κάτσω να δω δεύτερο κύκλο σε μια-δυο μέρες. Μου τη δίνει να περιμένω
Νόμιζα πως ήμουν η μόνη που το κάνει αυτό. Αλλά συνήθως καταλήγω να βλέπω απο τη μέση της σεζόν και μετά να περιμένω κάθε βδομάδα.
Εγώ μέχρι να βγει ο τρίτος κύκλος Hannibal θα έχω τελειώσει Doctor Who (δύο σίζον ακόμη!!!) και θα έχω δει Constantine, ελπίζω. Και μετά GoT ή Breaking Bad.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
ισχυει?
Guest 892943
Επισκέπτης
Για το κανάλι στο οποίο παίζεται τώρα, ναι.κατι ακουσα οτι η τριτη σεζον hannibal ειναι η τελευαταια
ισχυει?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.