*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Respect στην Lena Headey.
O Stannis κακομοίρης ζουσε κακομοίρης ψωφησε. Ήθελε και iron throne τρομαρα του.
Η Αrya ειδωλο. Ο Theon ξυπνησε. Ο Ramsay ζει ακόμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alan
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
akikos
Επιφανές μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
GOT
Αναμενόμενος ο θάνατος του Χιονιά. Τον ευχαριστήθηκα καθώς με κούρασε όλη τη season. Δεν νομίζω να τον αναστήσει η μάγισσα.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Είδατε το καινούριο hannibal?
Δεν λέω, πολύ ωραίο, αλλά το βρίσκω κάπως κουραστικό και δυσνόητο. Μερικές φορές δεν ξεχωρίζω πότε ο κάθε χαρακτήρας φαντάζεται κάτι και πότε όντως συμβαίνει. Ειδικά το πρώτο επεισόδιο με μπέρδεψε αρκετά γιατί δεν θυμόμουν πως είχε τελειώσει ο δεύτερος κύκλος.
Επίσης δεν έχουμε δει καθόλου τα υπόλοιπα πρόσωπα, δεν θα τους ξαναδούμε αυτούς?
Πως είναι δυνατόν αυτό?
Μπορεί να το είχε δει πριν απο πολύ καιρό, αν και εγώ που το τελείωσα τον δεύτερο κύκλο τον Απρίλη (νομίζω) στο τέλος είχα μπερδευτεί αρκετά. Το μόνο που θυμόμουν ήταν η έξτρα σκηνή. Μετά το είδα ξανά όμως.
Δεν ξέρω :p , αν και ήταν τρομερός είχα ξεχάσει τι έγινε. Ειδικά εκεί στην αρχή που έδειχνε τον hannibal στην ιταλία με την ψυχίατρό του νόμιζα ότι ήταν από το παρελθόν. Δεν υποτίθεται ότι είχε σταματήσει να μιλάει με αυτήν? Στο imdb μετά διάβασα ότι πήγε στην ιταλία με αυτή για να διαφύγει.
Δεν έχεις δει την έξτρα σκηνή, amigo.
akikos
Επιφανές μέλος
Θα σε στεναχωρήσω αλλά κατά 99% θα αναστηθεί γιατί είναι ο azor ahai, ο άνθρωπος που θα νικήσει τους whitewalkers.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Είναι κάτι που το περιμένουν όλοι. Ότι περιμένουν όλοι στο GOT στο τέλος δεν γίνεται
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Aχ πείτε μου ότι λέει ψέματαThis is my understanding of it. I had a sit-down with Dan and David, we did the Tony Soprano walk [letting an actor know they’re being whacked]. And they said, “Look, you’re gone, it’s done.” And as far as the salary thing goes, that angered me when that story came out. I don’t know where it came from, but it was inaccurate in many ways. It’s going to put questions into your head and into fans’ heads that things are not what they are. Quite honestly, I have never been told the future of things in this show, but this is the one time I have. They sat me down and said, “This is how it is.” If anything in the future is not like that, then I don’t know about it – it’s only in David and Dan and George’s heads. But I’ve been told I’m dead. I’m dead. I’m not coming back next season. So that’s all I can tell you, really.
https://www.mtv.com/news/2184712/game-of-thrones-jon-snow-dead/ Με πείθει
Gate4
Επιφανές μέλος
Καλά δεν ξέρω πόση εμπιστοσύνη γίνεται να έχουν στα οράματα της κόκκινης. Θυσίασε το κοριτσάκι και έφυγε το χιόνι μόνο. Όλοι οι άλλοι πέθαναν (για τον στάνις το ευχαριστίθηκα κιόλας). Μακάρι να κάνει κάτι να φέρει πίσω τον σνόου. Όχι ότι του έχω καμιά αδυναμία αλλά έχει κάνει πολλά για το τείχος και τον σκότωσαν οι ηλίθιοι σαν δειλοί.
Η γυναίκα ο όμπεριν πραγματικά τη μίσησα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι της έφταιγε η μαρσέλα. Στην τελική ο άντρας της μόνος του πήγε στη μονομαχία δεν τον έβαλε κανείς με το ζόρι.
Η σέρσει θα τους γαμήσει όλους τώρα με αυτό που έγινε το πιστεύω.
Ο θύον και η σάνσα που στο καλό θα πάνε ρε παιδιά και δεν θα τους βρει ο άλλος;
Alan
Δραστήριο μέλος
GoT
Του θανατά το 10ο επισόδειο.
Καλά δεν ξέρω πόση εμπιστοσύνη γίνεται να έχουν στα οράματα της κόκκινης. Θυσίασε το κοριτσάκι και έφυγε το χιόνι μόνο. Όλοι οι άλλοι πέθαναν (για τον στάνις το ευχαριστίθηκα κιόλας). Μακάρι να κάνει κάτι να φέρει πίσω τον σνόου. Όχι ότι του έχω καμιά αδυναμία αλλά έχει κάνει πολλά για το τείχος και τον σκότωσαν οι ηλίθιοι σαν δειλοί.
Η γυναίκα ο όμπεριν πραγματικά τη μίσησα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι της έφταιγε η μαρσέλα. Στην τελική ο άντρας της μόνος του πήγε στη μονομαχία δεν τον έβαλε κανείς με το ζόρι.
Η σέρσει θα τους γαμήσει όλους τώρα με αυτό που έγινε το πιστεύω.
Ο θύον και η σάνσα που στο καλό θα πάνε ρε παιδιά και δεν θα τους βρει ο άλλος;
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Συνέντευξη του Kit Harington για τον θάνατο του Snow
Aχ πείτε μου ότι λέει ψέματα
https://www.mtv.com/news/2184712/game-of-thrones-jon-snow-dead/ Με πείθει
Επίσης ξέχασα να πω κρίμα μωρέ η Μυρσελα και ήταν ωραίο ζευγάρι με τον Τρισταν. Και ο Τζειμι πάνω που φέρθηκε σαν πατέρας για ένα από τα παιδιά του να του πεθαίνει μέσα στα χέρια.
Gate4
Επιφανές μέλος
Ο Stannis δεν έχει πεθάνει.Είμαι 99% σιγουρος πως δεν παίζει να έχει πεθάνει.
Signor Positivo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Είδα και Vikings. Να δείτε και Vikings.
Σκέφτομαι να το αρχίσω το καλοκαίρι, μαζί με GoT και 3η σίζον Hannibal.
Επίσης αντί για αυτό έχω σκεφτεί και Constantine (μια σίζον είναι αφού το κόψανε) - Gangland Undercover - Dominion.
Signor Positivo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σκέφτομαι να το αρχίσω το καλοκαίρι, μαζί με GoT και 3η σίζον Hannibal.
Επίσης αντί για αυτό έχω σκεφτεί και Constantine (μια σίζον είναι αφού το κόψανε) - Gangland Undercover - Dominion.
Εγώ άλλες που έχω κατά νου είναι το Penny Dreadful και το Doctor Who. Καμία σχέση το ένα με το άλλο βέβαια. Οι καλές σειρές τελειώνουν και σύντομα δε θα έχουμε τι να δούμε, το κόβω...
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Signor Positivo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το Doctor Who το ξεκίνησα πριν ένα μήνα, είμαι στη μέση. Δεν είναι μεγάλη η νέα σειρά, έχει όμως πολλά σπέσιαλ. Αν βαριέσαι στα πρώτα επεισόδια, υπομονή, θα αλλάξει.
Μού έχει πει άτομο που εμπιστεύομαι ότι αν το δω θα μπει στο τοπ 3 μου. ^_^
Alma Libre
Επιφανές μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.