salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kurosaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kurosaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα από την αρχή αυτό ήταν το concept.Κάθε χρόνο καινούρια ιστορία με καινούριους ηθοποιούς
Αγαπώ τον McConaughey όμως
HarissonFord
Νεοφερμένος
Πολύ καλή σειρά!Το μόνο σπαστικό είναι ότι αργούν να βγουν οι κύκλοι και δυστυχώς αναγκάζεσαι να περιμένεις πολύ μέχρι να βγουν οι επόμενοι...
Κατά τα άλλα έχει πολύ καλή ροή σαν σειρά και επίσης δεν επαναλαμβάνεται!Το τελευταίο ειδικά το θεωρώ πολύ σημαντικό...
Johnny15
Επιφανές μέλος
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Signor Positivo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Game of thrones!
Πολύ καλή σειρά!Το μόνο σπαστικό είναι ότι αργούν να βγουν οι κύκλοι και δυστυχώς αναγκάζεσαι να περιμένεις πολύ μέχρι να βγουν οι επόμενοι...
Κατά τα άλλα έχει πολύ καλή ροή σαν σειρά και επίσης δεν επαναλαμβάνεται!Το τελευταίο ειδικά το θεωρώ πολύ σημαντικό...
Αργεί το Game of Thrones; Eίσαι σοβαρός; Τι να πούμε όσοι βλέπαμε Sherlock δλδ Τι θέλεις, 2 σεζόν το χρόνο;
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Αργεί το Game of Thrones; Eίσαι σοβαρός; Τι να πούμε όσοι βλέπαμε Sherlock δλδ Τι θέλεις, 2 σεζόν το χρόνο;
Να αγιάσει το στόμα σου.. Όσοι βλέπουμε sherlock καταλαβαίνουμε τον πόνο του να αργεί να βγει η νέα σίζον...
Signor Positivo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να αγιάσει το στόμα σου.. Όσοι βλέπουμε sherlock καταλαβαίνουμε τον πόνο του να αργεί να βγει η νέα σίζον...
Καλά το Sherlock είναι λίγο ιδιαίτερη περίπτωση, αλλά το Game of Thrones πάει ρολόι μέχρι τώρα Επίσης παίζει και να είμαι ο μόνος αλλά το έχω βαρεθεί πλέον. Οι μόνες σειρές που περιμένω πώς και πώς να βγάλουν νέα σεζόν είναι Hannibal, The Fall, Da Vinci's Demons, και φυσικά Sherlock.
Johnny15
Επιφανές μέλος
vikings βλέπετε?
Ναι. Θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα!
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Καλά το Sherlock είναι λίγο ιδιαίτερη περίπτωση, αλλά το Game of Thrones πάει ρολόι μέχρι τώρα Επίσης παίζει και να είμαι ο μόνος αλλά το έχω βαρεθεί πλέον. Οι μόνες σειρές που περιμένω πώς και πώς να βγάλουν νέα σεζόν είναι Hannibal, The Fall, Da Vinci's Demons, και φυσικά Sherlock.
Το sherlock είναι κάτι που αξίζει να περιμένεις και μια αιωνιότητα!
Εμένα προσωπικά το GoT δε με έχει ξετρελάνει. Έχω δει μερικά τυχαία επεισόδια αλλά δεν ψήθηκα να το ξεκινήσω.
Signor Positivo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα προσωπικά το GoT δε με έχει ξετρελάνει. Έχω δει μερικά τυχαία επεισόδια αλλά δεν ψήθηκα να το ξεκινήσω.
Απ' την αρχή πρέπει να το πιάσεις, απλά προσωπικά, παρόλο που είναι πολύ ιδιαίτερη σειρά, την έχω ξεπεράσει πλέον.
salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
PS έχω κατα νου το American Horror Story και το House of Cards αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνω.
Δες HoC! Θα το λατρέψεις!Τώρα που είδα True Detective τι μου προτείνετε? Θα ήθελα κάτι στο ίδιο στυλ. Δηλαδή σοβαρό, ρεαλιστικό και ενδιαφέρον.
PS έχω κατα νου το American Horror Story και το House of Cards αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνω.
Guest 892943
Επισκέπτης
Δεν έχει το στυλ των προηγούμενων σειρών του, όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό τουλάχιστον. Είναι ευχάριστη και θίγει κοινωνικά θέματα της Ελλάδας της κρίσης. Το προτείνω ανεπιφύλακτα ακόμα και σ' όσους δεν είναι λάτρεις των ελληνικών σειρών.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.