vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 717 μηνύματα.

23-11-14

20:15
Κι εγώ το βλέπω αλλά πιο πολύ απο συνήθεια παρά επειδή τρελαινομαι :p Τώρα που είπε αυτη η Sheppard οτι μπορεί να χειρουργησει την αλλη απέκτησε λίγο ενδιαφέρον αλλά γενικά πιστεύω πως έχει κουράσει σαν σειρά, ιδίως οι παλιοί χαρακτήρες shepperd-grey, robbins-calie κτλ.
Το the walking dead μέτριο, δεν είναι σαν τις πρωτες σεζόν αλλά κάποια επεισόδια είναι ακόμα καλά.
Modern family βλέπω ακόμα αλλά κι αυτό δεν με εντυπωσιάζει πια.
Ξεκίνησα πάντως το how to get away with murder κι εχω πωρωθει τρελά!! Τη συνιστω ανεπιφύλακτα!
Γενικά πάντως μόλις περάσουν οι 2-3 πρωτες σεζόν τις ψιλοβαριεμαι...
Βλέπω και ελληνικές σειρές πάντως φέτος όπως το μάνα εξ ουρανού,το ταμαμ και το μοντερνα οικογένεια
Το the walking dead μέτριο, δεν είναι σαν τις πρωτες σεζόν αλλά κάποια επεισόδια είναι ακόμα καλά.
Modern family βλέπω ακόμα αλλά κι αυτό δεν με εντυπωσιάζει πια.
Ξεκίνησα πάντως το how to get away with murder κι εχω πωρωθει τρελά!! Τη συνιστω ανεπιφύλακτα!
Γενικά πάντως μόλις περάσουν οι 2-3 πρωτες σεζόν τις ψιλοβαριεμαι...
Βλέπω και ελληνικές σειρές πάντως φέτος όπως το μάνα εξ ουρανού,το ταμαμ και το μοντερνα οικογένεια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.