Gate4
Επιφανές μέλος
Με καθησήχασες τώρα.Θα τη βρεις μόλις αρχίσει η σχολή. Και μενα στις πιο άκυρες στιγμές με πιάνει η πώρωση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Με καθησήχασες τώρα.
Καθήκον μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Πράγματι, μπορώ να πω ότι έχει ένα διαφορετικό αλλά ωραίο ενδιαφέρον από το βιβλιο...Μεγάλο κόλλημα με το under the dome τώρα τελευταία!
Guest 892943
Επισκέπτης
Έχεις διαβάσει το βιβλίο; Είναι ωραίο; Έχει πολλές διαφορές από τη σειρά;Πράγματι, μπορώ να πω ότι έχει ένα διαφορετικό αλλά ωραίο ενδιαφέρον από το βιβλιο...
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Μεγάλο κόλλημα με το under the dome τώρα τελευταία!
Για εμένα έχει αρχίσει να χαλάει. Δυνατός πιλότος με προοπτική αλλα για εμένα χάλασε.
Πλέον το βλέπω επειδή το άρχισα και θέλω να δω το τέλος. Δεν με εξιτάρει.
Guest 892943
Επισκέπτης
Να σου πω την αλήθεια για μένα ούτε ο πιλότος ήταν καλός. Τα τέσσερα πρώτα επεισόδια του πρώτου κύκλου τα είδα απλά για να τα δω. Μετά από αυτά άρχισε να με πορώνει. Και μέχρι το τέλος της πρώτης σεζόν που έχω δει γενικά είμαι ικανοποιημένος.Για εμένα έχει αρχίσει να χαλάει. Δυνατός πιλότος με προοπτική αλλα για εμένα χάλασε.
Πλέον το βλέπω επειδή το άρχισα και θέλω να δω το τέλος. Δεν με εξιτάρει.
Από τη δεύτερη σεζόν έχω δει μόνο το πρώτο επεισόδιο το οποίο
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
SoA, Dexter.Εχω δει breaking bad,game of thrones,sherlock,lost,prison break
Ποιες εχετε να προτεινετε μεταξυ των sons of anarchy,suits,house of cards,person of interest,dexter?
Ειναι καποια απο αυτες σε αυτοτελη επεισοδια (για να ξερω να την αποφυγω)?
Είναι οι τοπ αγαπημένες μου.
Ξεκίνα Dexter. Οι πρώτοι κύκλοι αξίζουν πραγματικά. Συστήνω και Person of Interest, αλλά πρέπει κάπως να περάσεις από τα πρώτα επεισόδια που σε εισάγουν στη σειρά. Καθώς συνεχίζεις, η σειρά θυμίζει Lost σχετικά με το "wow factor" που αναφέρεις.
Το Dexter για εμένα έκανε κοιλιά στην τελευταία σεζόν, όλες οι άλλες σεζόν ήταν αξιόλογες αλλά με διαφορά - προσωπική άποψη - καλύτερες ήταν οι 1, 4, 6.
Όσοι θέλουν να πάρουν μια γεύση βέβαια, μπορούν να δουν το 1x01 που ήταν για εμένα αριστούργημα ή το δεύτερο της έβδομης σεζόν που θα το δείξει για πρώτη φορά το ΣΚΑΙ την Τρίτη.
Ειδα 2 επεισοδια Breaking Bad και μου αρεσαν αρκετα.Αξιζει να δω ολες τις σεζον¨?
Ναι. Κατ'εμέ είναι αξιόλογη σειρά αν και πάει λίγο αργά (είμαι πρώτη σεζόν ακόμη:Ρ)
Εγω ειχα ξεκινησει το Teen Wolf περσι και το παρατησα μεση 2ης σεζον. Και φετος αποφασισα να το συνεχισω μιας και δεν ειχα κατι αλλο να δω... Μια απο τις καλυτερες σειρες!Εκει που σε ξεκιναει σαν μια απλη υπερφυσικη σειρουλα ισα ισα για να σκοτωσεις το χρονο σου, μετα τα μεσα της 3 σεζον ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ, και ειδικα οι ηθοποιοι τα δινουν ολα (Nogitsune Stiles )
Καλες σειρες για μενα ηταν :
Black Sails ( κατι σαν Game of Thrones με πειρατες, ongoing δυστυχως )
Game of Thrones (γερη πώρωση)
Teen Wolf
American Horror Story (2η σεζον τα σπαει!)
Once Upon a Time (μονο και μονο για τις αντιδρασεις των ηρωων και την Regina!)
Glee (μεχρι την 3η σεζον, μετα δεν μου αρεσε)
Είμαι 4ο επεισόδιο δεύτερη σεζόν, AHS.
Black Sails μου έχουν προτείνει.
Θα προτείνω και εγώ μια σειρά:"The Knick".Άρχισε να προβάλλεται από τις 8 Αυγούστου(4 επεισόδια έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής).Λοιπόν είναι μία τύπου House σειρά με πρωταγωνιστή έναν badass,drug-addict χειρουργό.Τοποθετείται χρονικά στο 1900 σε ένα νοσοκομείο της Νέας Υόρκης και παρουσιάζει με αρκετά ρεαλιστικό και ακριβή τρόπο(κατά την άποψη μου) το πως ασκούνταν η ιατρική τότε.Ορίστε το trailer της σειράς:https://www.youtube.com/watch?v=JOXbU8TOZVM
Interesting.
Παλιότερα είχα κολλήσει με το Breaking Bad
τώρα κάτι παρόμοιο συμβαίνει με το Sons of Anarchy.
Φοβερές σειρές και οι δύο.
SoA, σειράρα!!! Δε μου έχει δοθεί η ευκαιρία να δω τον έβδομο κύκλο ακόμη γιατί έχω διάβασμα και δουλειές αλλά οι σεζόν γίνονταν μια προς μια και καλύτερες. Αλλά αποκορύφωμα ήταν η δεύτερη και η πέμπτη πιστεύω, αν και η πέμπτη ήταν κάπως στενάχωρη για εμένα. Την σειρά την έβγαλα σε 6 μήνες () και αυτό το χρονικό διάστημα με το πρόγραμμα που έχω θεωρείται πως δεν έκανα τίποτα άλλο απο το να βλέπω sons.
Τώρα BrBad είχα ξεκινήσει και χάλασε ο υπολογιστής μου που είχα περασμένες δύο σεζόν, έτσι, έμεινα πίσω. Είμαι τέταρτο επεισόδιο νομίζω, αλλά τώρα έχουμε το SoA σε πρόγραμμα.
PinkFreud
Νεοφερμένος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
HannibalΈχει δει κανείς True Detective ή Hannibal? Αξίζουν να τα ξεκινήσω?
PinkFreud
Νεοφερμένος
Hannibal
Τι στυλ είναι?
Alma Libre
Επιφανές μέλος
True Detective.Έχει δει κανείς True Detective ή Hannibal? Αξίζουν να τα ξεκινήσω?
Έχω δει τη πρεμιέρα και μου φάνηκε αρκετά καλό αλλά σαν πλοκή θα έλεγα το δεύτερο (δεν το έχω δει).
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Τα έχω δει και τα δύο. Απο true detective όλα τα λεφτά είναι η ερμηνεία του mcconaughey,η πλοκή στο τέλος χαλάει... Hannibal με τα χίλια! Απο τα καλυτερα ψυχολογικού θρίλερ/δράματος και οι πιο ενδιαφέρουσες σκηνές εγκλήματος!Από πλοκή το Hannibal δηλαδή...Έχει δει κανείς True Detective ή Hannibal? Αξίζουν να τα ξεκινήσω?
Ναι το έχω διαβάσει. Έχει πάρα πολλές διαφορές και κάπου το κουράζει με τις λεπτομέρειες,αλλά είναι πολύ καλό φυσικά. Προς το τέλος της δεύτερης σεζόν γίνεται πάντως πολύ ενδιαφέρουσα και η σειρα,αλλά αυτό που περιμένω απο τη σειρα είναι η εξήγηση του θόλου (ξέρω βέβαια από το βιβλίο τι είναι,αλλά θέλω να δω η σειρα πού θα το πάει...).Έχεις διαβάσει το βιβλίο; Είναι ωραίο; Έχει πολλές διαφορές από τη σειρά;
PinkFreud
Νεοφερμένος
spiros87
Νεοφερμένος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Εχει δει κανεις Αrrow;;; .... δεν το περιμενα να μου αρεσει....
Εγώ πριν από κανένα μήνα περίπου. Και μένα μάρεσε πολύ!! Thia-Roy
Εγώ πριν από κανένα μήνα περίπου. Και μένα μάρεσε πολύ!! Thia-Roy
ειναι παρα πολυ καλο δεν το περιμενα..εχει δραση ))...Το ειδα ολο σε 1 μηνα..και τους 2 κυκλους!!!...καλοι κ αυτοι αλλαααααααα...ΦΕΛΙΣΙΤΙ Κ ΟΛΙΒΕΡ 333333....
στο 3ο κυκλο θα τα φτιαξουν λενε οι writers...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.