Emilouko
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pioneer
Νεοφερμένος
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ναι φαντάζομαι όλοι αυτό θα θέλαμε. Όμως για να έχει και νεο κυκλο έχω μια τρελή ιδέα:Μετά από καιρό θυμήθηκα να τελειώσω ότι έχει παίξει από Homeland.
Αν και θα το προτιμούσα να έβγαζε η Καρι τον Μπροντι απο εκεί και να φεύγανε κάπου μαζί, οκ ταιριάζει έτσι όπως έγινε. Απλά τώρα δεν ξέρω τι νόημα έχει να συνεχίζεται.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Αρχική Δημοσίευση από chester105026:Ναι φαντάζομαι όλοι αυτό θα θέλαμε. Όμως για να έχει και νεο κυκλο έχω μια τρελή ιδέα:
Ότι ο θάνατος του Μπρόντι σκηνοθετήθηκε για διάφορους λόγους. Δεν ξέρω αν παιζει κατι τέτοιο βέβαια... Αλλά ποιος ο λογος να συνεχιστεί η σειρα χωρίς τον βασικό της πρωταγωνιστή?
Gate4
Επιφανές μέλος
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε... Αλλά αυτόν τον κρέμασαν δημόσια. Δηλαδή οκ τον κρέμασαν δημόσια. Θα είναι πολύ γελοίο να εμφανιστεί μια στιγμή ολοζωντανος το μόνο που θα μαρεσει είναι η Κάρι κάπως να εκδικηθεί για το θάνατο του τον διευθυντή της Και αυτόν που τον έπιασε και η οικογένειά του να μάθει τι έκανε και να τελειώσει εδώ.
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και μονο απο το trailer μπορει να κολλησετε
σας το προτεινω , 30 περιπου λεπτα κραταει το ενα επεισοδιο
Gnx
Νεοφερμένος
Στρουφιτα
Εκκολαπτόμενο μέλος
κι εγω και η κολλητη μου το Awkward.
Equilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
τώρα κάτι παρόμοιο συμβαίνει με το Sons of Anarchy.
Φοβερές σειρές και οι δύο.
eyb0ss
Δραστήριο μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Χαχαχαχαχα άρχισε τώρα γιατί δεν θα προλάβεις!Πρέπει να βγάλω πρόγραμμα.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Χαχαχαχαχα άρχισε τώρα γιατί δεν θα προλάβεις!
Άσε. Μην κάτσω να μετρήσω τι θέλω να βλεπω φανατικα καλύτερα.
Gate4
Επιφανές μέλος
Εγώ θέλω να δω ουάτ και δεν έχω όρεξη. Άστα να πάνε!Άσε. Μην κάτσω να μετρήσω τι θέλω να βλεπω φανατικα καλύτερα.
Guest 892943
Επισκέπτης
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ θέλω να δω ουάτ και δεν έχω όρεξη. Άστα να πάνε!
Θα τη βρεις μόλις αρχίσει η σχολή. Και μενα στις πιο άκυρες στιγμές με πιάνει η πώρωση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.