Emilouko
Περιβόητο μέλος
Τώρα τι μου το θύμησες αυτό;Εγώ απλά έχω πατήσει pause. Θα συνεχίσω ρεΌπως τη δίαιτα;
Εγώ πάντως ψήθηκα γιατί έχει πολύ καλές κριτικές.
Από Σεπτέμβρη..
Εγώ μπορεί να την ξεκινήσω νωρίτερα. Δε θα σου spoilάρω τίποτα . Don't worry. Και εγώ λόγω κριτικών ψήθηκα και από την περιγραφή μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρουσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Χμ,εγώ από Σεπτέμβρη με κόβω.Τώρα τι μου το θύμησες αυτό;Εγώ απλά έχω πατήσει pause. Θα συνεχίσω ρε
Εγώ μπορεί να την ξεκινήσω νωρίτερα. Δε θα σου spoilάρω τίποτα . Don't worry. Και εγώ λόγω κριτικών ψήθηκα και από την περιγραφή μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρουσα.
'Εχω να βγάλω 6η σεζόν Ντεξ.KIll me.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Εγώ θέλω να μπω 3η season. Η αδερφή μου είδε χωρίς εμένα και την τελειώνει. Λέω να τ' αφήσω για Σεπτέμβρη για να έχω υλικό.Χμ,εγώ από Σεπτέμβρη με κόβω.
'Εχω να βγάλω 6η σεζόν Ντεξ.KIll me.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Ναι γιατί με τις ταχύτητες που πας θα δεις ό,τι σειρά υπάρχει.Εγώ θέλω να μπω 3η season. Η αδερφή μου είδε χωρίς εμένα και την τελειώνει. Λέω να τ' αφήσω για Σεπτέμβρη για να έχω υλικό.
Η 3η είναι ωραία σεζόν όπως και η 4η.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Χμμ, ναι έτσι μου έχουν πει και άλλοι.Γι 'αυτό θέλω να τις δω άνεταΝαι γιατί με τις ταχύτητες που πας θα δεις ό,τι σειρά υπάρχει.
Η 3η είναι ωραία σεζόν όπως και η 4η.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Και η 5η το ίδιο.Χμμ, ναι έτσι μου έχουν πει και άλλοι.Γι 'αυτό θέλω να τις δω άνετα
Η 6η κατ'εμέ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει μετά τη 2η.
Αν δε σ'αρέσει το κεντρικό θέμα,δεν παίζει να τη δεις.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Μπορεί να την δω.Κάτσε να φτάσω πρώτα. Θέλω να τελειώσω και GoT και Teen Wolf κ από Οκτώβριο έχω και νέες season από σειρές που παρακολουθώ.Και η 5η το ίδιο.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Και η 5η το ίδιο.
Η 6η είναι γαμάτη και η 5η βαρετή.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Your opinion.
Η 6η είναι γαμάτη και η 5η βαρετή.
Μία φίλη μου με ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να τη δω και΄γω βαριέμαι.
Με βλέπω να τη βλέπω στο ΣΚΑΪ.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Your opinion.
Μία φίλη μου με ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να τη δω και΄γω βαριέμαι.
Με βλέπω να τη βλέπω στο ΣΚΑΪ.
Στην 6η Ο κακός είναι μια αξία συνέχεια του Τριαδα. Στην 5η είναι ένα μαλακοπιτουρο.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Στην 6η Ο κακός είναι μια αξία συνέχεια του Τριαδα. Στην 5η είναι ένα μαλακοπιτουρο.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Προσωπικά το όλο με την Λούμεν μ'αρέσει. Σε ηρεμάει από την ένταση με τον Τριάδα.
Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες.Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Αποτοξίνωση κάνεις;Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Όχι,αποφεύγω τη σεζόν.Αποτοξίνωση κάνεις;
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Όχι,αποφεύγω τη σεζόν.
Λόγω της Debra;
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Την Debra,την αγαπάω.Λόγω της Debra;
Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
BrBadΤελείωσα sons of anarchy!
Αναμένουμε 7η σεζόν τώρα.
Να συνεχίσω Asylum ή BrBad?
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Α όχι λόγω του τι κάνει αυτή στον 6ο.Την Debra,την αγαπάω.
Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο.
Περί ορέξεως σουφλέ σοκολάτας.
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος
Believe
αλλά δυστυχώς δεν έχει παραπάνω απο 1 κύκλο. Κρίμα.
Lie to Me
ΤΕΛΕΙΑ σειρα!!! εχω δρομο ακομα μεχρι να την ολοκληρωσω.
αλλά και εγώ καίγομαι με το True Blood
και ανυπομονώ να δω πως θα ολοκληρωθεί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.