Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Προτάσεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolascy
Νεοφερμένος
Ωραιος είναι και ο 4ος απλά διαφέρει από τους προηγούμενους γιατί είναι πιο πολύ αλα Boyrne-Mission Impossible φάση παρά απόδραση.
Δεν ξέρω τι σκηνή είδες, αλλά επειδή κ εμένα μου είχαν σποιλαρει το τέλος γιατί το είδα αρκετά αργότερα έκλαιγα από την αρχή μεχρι το τέλος του επεισοδίου. Λογικό είναι να σου φαίνεται βλακεία, θα μάθεις λεπτομέρειες αργότερα που το δικαιολογούν και δένει ωραία γενικά αλλά ήταν από τα πιο δυσάρεστα series finale που έχω δει.
Ειδα το τελος πρωτου καν αρχισω να βλεπω τα πρωτα επεισοδια της σειρας και με συγκινησε .Παντως απ τα λεγομενα σου μου δινεις θαρρος να συνεχισω την σειρα την στιγμη που ειχα αρχισει να απογοητευομαι απο το υφος μερικων που οταν τους πεις "prison break " σε κοιτανε καπως !! Αντε παω να την τελειωσω και να σου πω εντυπωσεις
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ειδα το τελος πρωτου καν αρχισω να βλεπω τα πρωτα επεισοδια της σειρας και με συγκινησε .Παντως απ τα λεγομενα σου μου δινεις θαρρος να συνεχισω την σειρα την στιγμη που ειχα αρχισει να απογοητευομαι απο το υφος μερικων που οταν τους πεις "prison break " σε κοιτανε καπως !! Αντε παω να την τελειωσω και να σου πω εντυπωσεις
Ωωω κατάλαβα... Άσχημο ρε παιδί μου να ξέρεις τέτοιο πράγμα από την αρχη και ειδικά όταν δεν καταλαβαίνεις γιατί γίνεται. Για μένα πάντως αξίζει. Οκ είναι τραβηγμένη κάπως από τον 3ο και μετά γιατί νταξ η υπόθεση ήταν η απόδραση και το πως θα τα βγάλουν πέρα μετά οπότε τα πρόσθετα από ένα σημείο και μετά κουράζουν. Βλέπεται άνετα πάντως και μετά. Εγώ εκείνη την εποχή τα έβλεπα 7-7 προς το τέλος.
Να μου πεις.
Έχω δει ολόκληρα Breaking Bad και Game of Thrones, τα όποια λάτρεψα (άντε να περιμένεις την επόμενη σεζόν του GoT) και το True Detective το οποίο με κέρδισε πολύ από ερμηνείες, φωτογραφία και γενικότερη ατμόσφαιρα, αλλά με τσάντισαν οι προφορές και η πλοκή μου φάνηκε αρκετά καλή, όχι κάτι wow. Έχω δει τις 8 πρώτες σεζόν του Grey's Anatomy, κανά 2-3 σεζόν Dexter, 1η σεζόν Lost και Prison Break. To θέμα είναι ότι δεν με ψήνει να συνεχίσω κάποια από αυτές, όχι γιατί δεν μου άρεσαν, απλά σκέφτομαι να ξεκινήσω (και) κάποια καινούρια.
Προτάσεις;
WALKING DEAD
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Καμιά άποψη για το Sherlock;
Το σεναριο ειναι καλο και καθε ωρα παιζουν με το μυαλο σου αλλα τον εχουν κανει πολυ "γαμαω και δερνω" τον τυπο και εμενα προσωπικα δε μου αρεσε και παρα πολυ αυτο
Gate4
Επιφανές μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Game of thrones (1ος κύκλος, 8ο επισόδειο)
Εκεί που είναι ο σνούου τι ήταν αυτό που εμφανίστηκε και δεν μπορούσε να το σκοτώσει και στο τέλος του πέταξε φωτιά; Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα.
Gate4
Επιφανές μέλος
Σκέψου το σαν υπηρέτη των whitewalkers. Αναλυτικά εδώ. Προσοχή όμως έχει SPOILERS πιο κάτω στην σελίδα. Μην πας εκεί που λέει για κάθε season ξεχωριστά.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Κάτι σαν ζόμπι ξέρω γω. Μάλιστα.
Γενικά δεν είναι κρυφό ότι πρέπει να τους καίνε τους νεκρούς αλλιώς μπορεί να "επιστρέψουν".
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Για το Game of Thrones έχω ακούσει ότι έχει πολλή βια, αίματα κλπ οπότε γιοκ.
Θα συνεχίσω μάλλον με TBBT αλλά δεν ξέρω που μπορώ να το βρω με ελληνικούς υπότιτλους... Ξέρει κανένας;
Gate4
Επιφανές μέλος
Για αυτό είναι ωραίο!Για το Game of Thrones έχω ακούσει ότι έχει πολλή βια, αίματα κλπ οπότε γιοκ.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Το σταρ έβαλε το The Lying Game, μη το δείτε. Το έβλεπα πριν 2 χρόνια και ξαφνικά στη 3η σεζόν το' κοψαν και δεν μάθαμε ποτέ το τέλος.
Μπορουν απλα να το κατεβασουν
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Λογικά εννοεί ότι σταμάτησε να προβάλεται γενικά χωρίς να τελειώσει κανονικά.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Σου λέω την έκοψαν. Δε συνεχίστηκε ποτέ.
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.