hidd
Εκκολαπτόμενο μέλος
το breaking bad με τι εχει σχεση?καποιος να προτεινει κατι σε comedy?
ΑΝ θες comedy δες το αμερικανικο The Office (πολυ γελιοο)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Big Bang Theoryτο breaking bad με τι εχει σχεση?καποιος να προτεινει κατι σε comedy?
It's always sunny in Philadelphia
How I met your mother
Family Guy
Two and a half men
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Κωμωδιες προτειναν αλλοι, θα σου πω για το bb οτι ειναι μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ γαματη σειρα.Εν ολιγοις, δυο τυποι φτιαχνουν μεθαδονη και περνουν διαφορες καταστασεις μαζι. Δεν ακουγεται τοσο συναρπαστικο οπως το περιγραφω αλλα αξιζει να το δεις.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Κωμωδιες προτειναν αλλοι, θα σου πω για το bb οτι ειναι μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ γαματη σειρα.Εν ολιγοις, δυο τυποι φτιαχνουν μεθαδονη και περνουν διαφορες καταστασεις μαζι. Δεν ακουγεται τοσο συναρπαστικο οπως το περιγραφω αλλα αξιζει να το δεις.
μεθαμφεταμίνη φτιάχνουν κατα τα αλλα συμφωνώ
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Καλύτερες κωμωδίες κατ' εμε είναι το αμερικάνικο The Office και το South Park
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
μεθαμφεταμίνη φτιάχνουν κατα τα αλλα συμφωνώ
ωχ ναι
StewieFG
Νεοφερμένος
kafess13
Νεοφερμένος
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
hidd
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
pretty little liars ξερω αμερικανια και τετοια αλλα την αγαπω.επισης 24 και dexter ειναι τελειες!! να ξεκινησω got (ειχα δει 3 επισοδεια και ψιλοβαριομουν)γινεται ενδιαφερουσα μετα; η να δω το originals ως λατρης του tvd;
Dexteeeeeeer! Μόνο αυτό.
24 έχω δει στο Fox κάτι επεισόδια, δε με τρέλανε, pll θα αποπειραθώ να δω σε λίγο καιρό που θα έχει στο σταρ
Sons of anarchy δείτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Για το τελευταίο το σκέφτομαι.Είναι καλό;Τι παίζει με την πλοκή;Dexteeeeeeer! Μόνο αυτό.
24 έχω δει στο Fox κάτι επεισόδια, δε με τρέλανε, pll θα αποπειραθώ να δω σε λίγο καιρό που θα έχει στο σταρ
Sons of anarchy δείτε.
girly14
Εκκολαπτόμενο μέλος
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Εγώ το έχω δει. Είναι και καλά ένας εκατομμυριούχος που έμεινε για 5 χρόνια σε νησί ναυαγός και γυρνάει στην πόλη του για να εκδικηθεί όσους την αδικούν. Βέβαια εγώ στην περιγράφω χάλια την ιστορία αλλά κάπως ετσι είναι. Εμένα μου θύμισε λίγο Μπάτμαν η όλη φάση.το arrow το βλεπει κανεις ; ποια ειναι η υποθεση ;αν ειναι να το ξεκινησω..
Σου προτείνω να το δεις.Εγώ μόλις τελειώσαμε Πανελλήνιες είδα 2ο κύκλο σε 2 μέρες.
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος
ωραια φαινεται.. θα την ξεκινησω καιρο εχω η υποθεση φερνει καπως στη σειρα revengeΕγώ το έχω δει. Είναι και καλά ένας εκατομμυριούχος που έμεινε για 5 χρόνια σε νησί ναυαγός και γυρνάει στην πόλη του για να εκδικηθεί όσους την αδικούν. Βέβαια εγώ στην περιγράφω χάλια την ιστορία αλλά κάπως ετσι είναι. Εμένα μου θύμισε λίγο Μπάτμαν η όλη φάση.
Σου προτείνω να το δεις.Εγώ μόλις τελειώσαμε Πανελλήνιες είδα 2ο κύκλο σε 2 μέρες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.