Gate4
Επιφανές μέλος
Ουφ άντε να δω το originals με την ησυχία μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mirto.dr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
φοβερη σειρα...την ειχα αρχισει παλια, αλλα την ειχα αφησει στον πρωτο κυκλο...
Guest 892943
Επισκέπτης
Κι εγώ τώρα θα την ξεκινήσω. Είχα δει τα πρώτα 4-5 αλλά είπα να τα αφήσω να τα δώ όλα μαζί αλλά αυτό δεν το κανα με το the vamp diaries Αν και το the vamp diaries το τα μάζευα και τα έβλεπα τις γιορτές κυρίως.Επιτέλους τέλειωσα και τον 10ο κύκλο του Grey's Anatomy.
Ουφ άντε να δω το originals με την ησυχία μου.
Señora
Νεοφερμένος
Gate4
Επιφανές μέλος
Και εγώ το άφησα στην αρχή σχετικά λόγω πανελληνίων. Αλλά θέλω να το δω!Κι εγώ τώρα θα την ξεκινήσω. Είχα δει τα πρώτα 4-5 αλλά είπα να τα αφήσω να τα δώ όλα μαζί αλλά αυτό δεν το κανα με το the vamp diaries Αν και το the vamp diaries το τα μάζευα και τα έβλεπα τις γιορτές κυρίως.
haroldpoi
Νεοφερμένος
Guest 892943
Επισκέπτης
Γενικά απ' όσα είδα, μ' άρεσε πόσο καλοστημμένο είναι! Αλλά ρε συ μου έχουν σποιλάρει ένα μέρος του τελευταίου επεισοδίου της σεζόν και ζορίστηκα! Άσε! Να μη σε σποιλάρω όμως!Και εγώ το άφησα στην αρχή σχετικά λόγω πανελληνίων. Αλλά θέλω να το δω!
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
orange is the new black
Gate4
Επιφανές μέλος
Να σε πω την αλήθεια και εγώ ξέρω τι γίνεται πάνω κάτω και έχω δει κάποιες σκηνές από το τελευταίο επισόδειο. Αλλά δεν με πειράζει να ξέρω τι θα γίνει. (παίζει να είμαι η μόνη )Γενικά απ' όσα είδα, μ' άρεσε πόσο καλοστημμένο είναι! Αλλά ρε συ μου έχουν σποιλάρει ένα μέρος του τελευταίου επεισοδίου της σεζόν και ζορίστηκα! Άσε! Να μη σε σποιλάρω όμως!
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
orange is the new black
Αξίζει? Διάβασα περίληψη και μαρεσε. Είναι πιο κωμωδία ή δράμα?
lady_godiva
Νεοφερμένος
Πολύ καλό, δεν είναι κωμωδία αν και έχει που και που κωμικά στοιχεία. Περιστρέφεται γύρω από μια γυναίκα η οποία μπλέχτηκε σε εγκλήματα (λόγω του ότι είχε μια σχέση με εμπλεκόμενο άτομο ) και αποφασίζει να εκτίσει την ποινή της. Οπότε δείχνει την κατάσταση μέσα στη φυλακή. Βασίζεται σε αληθινή ιστορία, βέβαια έχει πολλές παραλλαγές.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Μετά το Game of Thrones αυτή θα δω. Την έχω καιρό στο περίμενε.Ξεκινήστε το Breaking Bad.Η σειρά,όπως λέει και ο τίτλος της, τα σπάει. Αξίζει με τα χίλια.Έχω φτάσει στην 4η σεζον και την παρακολουθώ λιγότερο από δύο εβδομάδες.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν ξερω εαν το ξεκινησες , αξιζει παντως και ειναι οπως αυτοπαρουσιαζεται , comedy - drama χωρις να υπερτερει το κωμικο στοιχείο.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
την εχει δει κανενας αυτη τη σειρα;
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Και μακαρι να την σταματουσανε στην 4η! Οι προσπαθειες επανεκκινησης για μενα ηταν μαπα το καρπουζι που λεμε...Ξεκινήστε το Breaking Bad.Η σειρά,όπως λέει και ο τίτλος της, τα σπάει. Αξίζει με τα χίλια.Έχω φτάσει στην 4η σεζον και την παρακολουθώ λιγότερο από δύο εβδομάδες.
Ξεκινησα sherlok, βρε μανια να υπαρχει παντα καποιος που γαμαει, που το μυαλο του παει πιο καλα και απο κβαντικο υπολογιστη... τι να πω. Μ αρεσει το σεναριο σε οσα εχω δει αλλα μεχρι εκει!
BionicNikos
Νεοφερμένος
Όσον αφορά το Supernatural, βλέπει κανένας από 'δω; Πώς σας φάνηκε η 9η σεζόν;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.