Emilouko
Περιβόητο μέλος
Nαιιι.Και το επόμενο με Beatles θα' ναι τέλεια.Ηταν τελειο!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
Έχει βγει εδώ και καιρό.Αύριο πρώτο επεισόδιο Homeland.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Έχει βγει εδώ και καιρό.
I know αλλά ήταν leaked και unfinished version.
Gate4
Επιφανές μέλος
Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nαιιι.Και το επόμενο με Beatles θα' ναι τέλεια.
Το τέλος δεν ήταν πολύ γλυκό; Μα πόσο πιο χαριτωμένος μπορεί να γίνει ο Blaine ;
Ο Blaine ειναι ο καλυτερος χαρακτηρας της σειρας ever. (Μπορει να εχω ενα "μικρο" κολλημα οπως καταλαβες!)
Και το επομενο θα ειναι με Beatles, ναι.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Ο Blaine ειναι ο καλυτερος χαρακτηρας της σειρας ever. (Μπορει να εχω ενα "μικρο" κολλημα οπως καταλαβες!)
Και το επομενο θα ειναι με Beatles, ναι.
Και στο τριτο θα κλαιμε για παντα, γιατι θα ειναι το αφιερωμενο επεισοδιο στον Finn (Corey Monteith).
Ναι ελπίζω να το διαχειριστούν σωστά.
CaptainBilly
Νεοφερμένος
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είδες τι κακό μας κάνει το σχολείο,και εγώ έχω αφήσει πολλές σειρές .Του χρόνου όμως το καλοκαίρι θα του δώσω να καταλάβει .Το πρώτο επεισόδιο θα το δω
Για τα επόμενα δε ξέρω αν θα έχω χρόνο..
Σκέφτομαι πόσες σειρές θα αφήσω φέτος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Πόσα επεισόδια έχεις ακόμα;Πρώτα ο θεός, το πάω για Dexter σήμερα. Κοντεύω στο τέλος..
Alma Libre
Επιφανές μέλος
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχεις ακόμα. Αναμένουμε την γνώμη σου για το φινάλε(όταν το δείς).Θα δω 9ο-10ο σήμερα.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Όσο δω σήμερα, και τα υπόλοιπα μέχρι την άλλη Κυριακή ελπίζω να τα έχω τελειώσει.
Ελπίζω να μη πέσω σε κατάθλιψη με το τέλος..
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Εγώ το καλοκαίρι θα το ρίξω έξω . Μετά αν με το καλό έχω περάσει θα επανορθώσω και με το παραπάνωΕίδες τι κακό μας κάνει το σχολείο,και εγώ έχω αφήσει πολλές σειρές .Του χρόνου όμως το καλοκαίρι θα του δώσω να καταλάβει .
Wild_Boy
Διάσημο μέλος
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ το καλοκαίρι θα το ρίξω έξω . Μετά αν με το καλό έχω περάσει θα επανορθώσω και με το παραπάνω
Ααααα ναι εσύ είσαι 3η λυκείου,καλή επιτυχία σου εύχομαι και να περάσεις εκεί που θες,όσο για το καλοκαίρι και εγώ όλη μέρα έξω ήμουν αλλά κοιμόμουνα 7 η ώρα το πρωί,από τις 1 μέχρι τις 7 σειρές έβλεπα,ξέρω το είχα ξεφτιλίσει το θέμα .
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Επιτέλους το είδα και αύριο με το καλό το 10ο τέτοια ώρα που είδα αυτό σήμερα.
Καταλήγουμε στο οτι ο Χειρουργός Εγκεφάλων είναι ο γιος της Βόγκελ, το μαναράκι.
Ο Κλέιτον είναι πολύ σπαστικός μπορώ να πω, και υπάρχουν πολλές σκηνές Κουιν-Ντεμπ στα τελευταία επεισόδια.
Η σκηνή με το τζουκ μποξ με συγκίνησε μπορώ να πω, αλλά μετά που έσκασε τα λάστιχα του Ντέξτερ ο Ντάνιελ, νευρίασα αφάνταστα.
Περιττό οτι η τελευταία σκηνή μου το χάλασε.
Γενικά το επεισόδιο ήταν πολύ καλό, είναι ωραίο να βλέπεις την Βόγκελ να το παίζει διπλό ταμπλό (Ντέξτερ-Ντάνιελ) και να ξέρεις οτι θα ψοφήσει κάποια στιγμή.
Δηλώνω απογοητευμένη που η Λούμεν δεν θα εμφανιστεί.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Ααααα ναι εσύ είσαι 3η λυκείου,καλή επιτυχία σου εύχομαι και να περάσεις εκεί που θες,όσο για το καλοκαίρι και εγώ όλη μέρα έξω ήμουν αλλά κοιμόμουνα 7 η ώρα το πρωί,από τις 1 μέχρι τις 7 σειρές έβλεπα,ξέρω το είχα ξεφτιλίσει το θέμα .
Εγω θύμαμαι οταν ξεκινούσα σειρά μπορεί να καθόμουν 12 το μεσημέρι στο pc κ να το έκλεινα τα μεσάνυχτα. ( με διαλείμματα βέβαια. :-P)
Ειναι μην εθιστώ.
Φέτος το καλοκαίρι τις παράτησα ομως . Δεν έβλεπα σχεδόν τίποτα.
Διάβαζα κ μετά μόνο για να βγαίνω μου κάνε καρδιά :-P
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Σκέφτομαι να αρχίσω Dexter. Λέει; Τα επεισόδια είναι αυτοτελή;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.