mairou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ξεκίνησα προχθές.
Και πώς σου φαίνεται?εμένα οι φίλες μου με δουλεύουν που απο dexter κατέληξα να βλέπω glee
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943
Επισκέπτης
Κοίτα, το glee θα το δεις πιστεύω ως κάτι χαλαρό, για να γελάσεις, για κάτι πιο κοινωνικό και πιο εφηβικό ας πούμε. Το τι θα δεις πάει ανάλογα με τη διάθεση. Το dexter έχει πιο σοβαρό χαρακτήρα. Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να βλέπω παρατεταμένα ταινίες/σειρές/anime που έχουν ίδια διάθεση γιατί θα βαρεθώ. Θέλω να αλλάζει η ατμόσφαιρα αυτού που θα δω ανάλογα με το τι έχω όρεξη να παρακολουθήσω.Και πώς σου φαίνεται?εμένα οι φίλες μου με δουλεύουν που απο dexter κατέληξα να βλέπω glee
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοίτα, το glee θα το δεις πιστεύω ως κάτι χαλαρό, για να γελάσεις, για κάτι πιο κοινωνικό και πιο εφηβικό ας πούμε. Το τι θα δεις πάει ανάλογα με τη διάθεση. Το dexter έχει πιο σοβαρό χαρακτήρα. Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να βλέπω παρατεταμένα ταινίες/σειρές/anime που έχουν ίδια διάθεση γιατί θα βαρεθώ. Θέλω να αλλάζει η ατμόσφαιρα αυτού που θα δω ανάλογα με το τι έχω όρεξη να παρακολουθήσω.
Όντως και εμένα μου άρεσε πολύ για μια αλλαγη ..έχει και πολύ χορό επίσης κάτι που μου αρέσει πολύ
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Όχι. Έχουν αλλάξει άπειρα πράγματα.
Άπειρα? Οι σοβαρές αλλαγές είναι 2-3.
γεια σας παιδια..ειμαι καινουργιος στο site..anyway ..τελειωνω το six feet under και θελω να ξεκινησω ειτε το game of thrones ή το homeland...ποια προτεινετε;
game of thrones θα σου έλεγα εγώ
Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος
βλέπει κανείς glee ή μπαα..??
Βλεπω εγω Glee! Εεε....ενταξει δεν ειναι καμια σειρα απιστευτη που θα σε καθηλωσει. Εχει πλακα, ειναι ευχαριστη και χαρουμενη. Ειναι για να αλλαζεις λιγο στυλ σε αυτα που βλεπεις.....δηλαδη εγω την ειδα αφου τελιωσα το LOST.
γεια σας παιδια..ειμαι καινουργιος στο site..anyway ..τελειωνω το six feet under και θελω να ξεκινησω ειτε το game of thrones ή το homeland...ποια προτεινετε;
Game Of Thrones!!
NoName
Νεοφερμένος
Για το Dexter τι να πω..Η αλήθεια ειναι οτι έτσι όπως εξελισσοταν δεν περιμέναμε χαρούμενο τέλος αλλα θα μπορούσαν να το δουλέψουν περισσότερο..Για παράδειγμα μετα τον τριάδα είχε πει να μην ξανακάνει το ίδιο λάθος..Επίσης η σκηνή με το νοσοκομείο και το πως σκηνοθέτησε τον θάνατο δεν βγάζουν νόημα(το πως εβγαλε την αδερφη του και το πως σωθηκε απο την καταιγιδα). Απλά κρίμα για μια τόσο δουλεμενη σειρά να τελειώνει έτσι!
Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγαπημένες σειρές Dexter(δεν μου αρεσε το τέλος) και Sons of Anarchy(η καλύτερη για μένα)..Τελευταία βλέπω και το HIMYM που ειναι κωμική και πιο χαλαρή..
Για το Dexter τι να πω..Η αλήθεια ειναι οτι έτσι όπως εξελισσοταν δεν περιμέναμε χαρούμενο τέλος αλλα θα μπορούσαν να το δουλέψουν περισσότερο..Για παράδειγμα μετα τον τριάδα είχε πει να μην ξανακάνει το ίδιο λάθος..Επίσης η σκηνή με το νοσοκομείο και το πως σκηνοθέτησε τον θάνατο δεν βγάζουν νόημα(το πως εβγαλε την αδερφη του και το πως σωθηκε απο την καταιγιδα). Απλά κρίμα για μια τόσο δουλεμενη σειρά να τελειώνει έτσι!
Ειλικρινα, δε νομιζω να ακουσα ουτε εναν ανθρωπο που να ειπε οτι του αρεσε το φιναλε!
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Και πώς σου φαίνεται?εμένα οι φίλες μου με δουλεύουν που απο dexter κατέληξα να βλέπω glee
Ένσταση, εγώ τι να πω που βλέπω και Gossip Girl?
Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ένσταση, εγώ τι να πω που βλέπω και Gossip Girl?
Εγω παω απο Supernatural σε Gossip Girl, Dexter σε Glee και απο Hannibal σε 2 Broke Girls. (Για να μη μιλησω για αλλες χαζες σειρες που βλεπω κατα καιρους...π.χ. Jane by Design ή The New Normal)
Καλες ειναι οι αλλαγες!
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Εγώ βλέπω διάφορα, στο fox ειδικά.
Maria Petrou
Νεοφερμένος
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Μόνο εμένα μου φαίνεται βαρετή η πλοκή και αδιάφορο το τρειλερ?
5 κύκλοι δεν είναι και λίγοι
Eμένα και λίγοι μου φαίνονται .
Δεν πειράζει.. Βασικά πιστεύω είναι καλά μέχρι τον 5ο κύκλο να γίνει και μετά να τελειώσει..
Ναι κι εγώ έτσι πιστεύω...
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
εγώ ψηφίζω homelandγεια σας παιδια..ειμαι καινουργιος στο site..anyway ..τελειωνω το six feet under και θελω να ξεκινησω ειτε το game of thrones ή το homeland...ποια προτεινετε;
george91095
Νεοφερμένος
κaτε_αlx
Πολύ δραστήριο μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Under the Dome
Χθες ειδα το 13ο και τελευταιο επεισοδιο του Under the Dome, αλλα δεν εγιναν τρομερες αποκαλυψεις. Και ο πιο χαζος θα μπορουσε να καταλαβει οτι η Julia ειναι ''ο μοναρχης''. Επισης, δεν καταλαβα ακομη τι ακριβως ειναι τα ροζ αστερια και πως σχετιζονται με τον θολο αλλα και απο τι πρεπει να προστατεψει τους κατοικους. Αφησε πολλα ερωτηματα αναπαντητα και αγωνια ειδικά στην τελευταια σκηνη και ελπιζω να απαντηθουν στον επομενο κυκλο (που αρχιζει το καλοκαιρι του 2014 ).
Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μου αρεσε. Αν δεν ριξουν την ποιοτητα στην πορεια νομιζω οτι θα αποδειχθει πολυ καλη σειρα!!
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Επίσης θέλω guest star του Robert Downey Jr.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.