geo_7_
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Δεν ξέρω θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνειΕ δεν νομίζω να είναι τόσο ηλίθιοι να τον σκοτώσουν έτσι και απλά να τον στείλουν 2-3 φορές στα όνειρα της παμ και της γουίλα
όντως, δεν μπορώ να σκεφτώ πιο αντιπαθητικό ρόλο!
Ε μα! Και με τη σπάει που όλο νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Ρε άι σιχτίρ -.-
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
δεν είσαι ο μόνοςΛιγο ακυρος εγω αλλα αντε να αρχισει ο 9οσ απο το Supernatural....!!!!
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Δεν ξέρω θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει
Ε μα! Και με τη σπάει που όλο νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Ρε άι σιχτίρ -.-
Πόσο μακριά φαίνεται... Και δεν έχω και πολλά να βλέπω το χειμώνα...
που όλοι σκίζονται να την προστατέψουν/βοηθήσουν και αυτή κοιτάει την πάρτη της μόνο και που η ηθοποιός παίζει απαίσια δεν στη σπάει?
Gate4
Επιφανές μέλος
Τον Οκτώβριο θα βγει ο 5ος κύκλος του tvd κάτι θα έχουμε να δούμε Εγώ έχω αρχίσει και το Grey's AnatomyΠόσο μακριά φαίνεται... Και δεν έχω και πολλά να βλέπω το χειμώνα...
που όλοι σκίζονται να την προστατέψουν/βοηθήσουν και αυτή κοιτάει την πάρτη της μόνο και που η ηθοποιός παίζει απαίσια δεν στη σπάει?
Όλα με την σπάνε στη σούκι Δεν έχω συγκεκριμένη παρατήρηση
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Τον Οκτώβριο θα βγει ο 5ος κύκλος του tvd κάτι θα έχουμε να δούμε Εγώ έχω αρχίσει και το Grey's Anatomy
Όλα με την σπάνε στη σούκι Δεν έχω συγκεκριμένη παρατήρηση
Α ναι είναι κ αυτό! εγώ πιο πολύ για το originals ανυπομονώ αλλά και το tvd θα το βλέπω
το γκρεισ το χω δει ο ντεξτερ και το σουιτσ τελειώνουν σύντομα και μετά θα μείνω με 2 επεισόδια τη βδομάδα
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
dexter
Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λιγο ακυρος εγω αλλα αντε να αρχισει ο 9οσ απο το Supernatural....!!!!
Ναιιι!!!
Αντε, γιατι αυτο το φιναλε σκεφτομουν ολο το καλοκαιρι!!!
P.S.
Gate4
Επιφανές μέλος
To originals θα το δω και εγώ ελπίζω να αξίζει! Για το tvd δεν το συζητάμε.. DAMON!Α ναι είναι κ αυτό! εγώ πιο πολύ για το originals ανυπομονώ αλλά και το tvd θα το βλέπω
το γκρεισ το χω δει ο ντεξτερ και το σουιτσ τελειώνουν σύντομα και μετά θα μείνω με 2 επεισόδια τη βδομάδα
To Grey's Anatomy το χω δει λίγο από όλους του κύκλους όχι έτσι με τη σειρά άρα όπως καταλαβαίνεις θα χω να βλέπω
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
breaking bad
Τι λέτε φοβάται περισσότερο ο Walt? Την αποτυχία ή το να χάσει τα λεφτά του? Δλδ θα προτιμούσε να κρατήσει τα λεφτά αλλά να μην τον υπολογιζει κανείς ή το αντίθετο?
dexter
Αυτός ο αστυνομικός που κυνηγάει την Hannah λέτε να βρεθεί στο τραπέζι του Dexter ή δηλητηριασμένος?
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
θεωρητικά να χάσει τα λεφτά του αν και νομίζω πλέον βλέπει τα πράγματα και εντελώς εγωιστικά..ναι έχει γίνει ένας στυγνός εγκληματίας και δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτοθα προτιμούσα να βρεθεί στο τραπέζι, οπότε να κλείσει η σειρά με άλλον έναν φόνο..κάτι που δεν είδαμε στην τελευταία σεζόν. Βέβαια αν θέλουν να το κάνουν ανατρεπτικό κ.λ.π δεν θα με χάλαγε να δούμε και το ''τέλος του Ντέξτερ''...πίσω από τα σίδερα
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
μπα, θα με χαλούσε να έβλεπα να τον dexter στην φυλακή σαν έναν απλό εγκληματία, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει επικό τέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν!
ακριβώς!
Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ
Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν.
Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter.
χμ ίσως
btw,
Συνημμένα
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
και όπως τόσα βραβεία φέτος, θα πάει και αυτό στο Homeland!χμ ίσως
btw,
youhou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος
χμ ίσως
btw,
Αν και λατρευω τις περισσοτερες υποψηφιες, νομιζω (προσωπικη αποψη, παντα) οτι η Maggie Smith εχει αλλη ποιοτητα!
dark_passenger
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.