Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Περιμένουμε 50th Anniversary!!
Tick Tock, goes the clock, even for the Doctor (γιατί να φύγεις ρε Matt? )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κων.
Νεοφερμένος
4, 2 και 1, για εμέναΠοιες είναι οι καλύτερες season στο Dexter;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
εντάξει καμία συγκριση το μέρλιν με οποιαδήποτε άλλη από τις σειρές..αλλά εντάξει περνάς τον χρόνο σου αν είσαι εντελώς καμμένοςΔες Merlin. Είναι πιο light σειρά από το Game Of Thrones, αλλά πολύ καλή!
Αγαπημένα επεισόδια!! Το Blink ειλικρινά δε θυμάμαι πόσες φορές το έχω δει.
Περιμένουμε 50th Anniversary!!
Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tick Tock, goes the clock, even for the Doctor (γιατί να φύγεις ρε Matt? )
Μαζι με τον David ειναι οι αγαπημενοι μου!! (ok, ισως προτιμω λιγο παραπανω Tennant )
Να δουμε πως θα ειναι ο 12th τωρα...
εντάξει καμία συγκριση το μέρλιν με οποιαδήποτε άλλη από τις σειρές..αλλά εντάξει περνάς τον χρόνο σου αν είσαι εντελώς καμμένος
Συμφωνω, δεν τιθεται συγκριση...
Το προτεινα περισσοτερο για την ομοιοτητα στην εποχη.
boo 41
Νεοφερμένος
Για μενα οι καλυτερες ειναι 4,2 και 7 .Χειροτερη η 6 by far.Ποιες είναι οι καλύτερες season στο Dexter;
steliospap
Νεοφερμένος
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Για μενα οι καλυτερες ειναι 4,2 και 7 .Χειροτερη η 6 by far.
Για εμενα η 6η ηταν απο τις καλυτερες, η πιο βαρετη ηταν η 2η. Προσωπικη αποψη παντα!
Ποιες είναι οι καλύτερες season στο Dexter;
Για εμενα, 1,4,6..
Dexter Make Your Own Kind of Music
Τον υποψιαζόμουνα από την αρχή τον γκόμενο της Cassie. Αλλά δεν φανταζόμουν ότι μπορεί να είναι γιός της Vogel
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
Πάντως η 2η μ'άρεσε περισσότερο απ΄την 1η.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το επεισόδιο του breaking bad θεωρήθηκε τόσο καλύτερο από το επεισόδιο του ντέξτερ...
Γιατί ήταν πολλοί λόγοι
Τόσο καλά
Οι πεθαμένοι τελικά πως κατάφεραν να εμφανιστούν κανονικά; (άννα, λέξι κτλ)
Gate4
Επιφανές μέλος
Ναι προχώρησα με τα επισόδεια είδα τι έγινε!Δε θυμάμαι ακριβώς... είδες στην αρχή τους έβλεπε μόνο ο τζέρεμι, που είχε γυρίσει από το θάνατο 500 φορές... νομίζω όμως ότι έγινε από ένα ξόρκι. Προσπαθούσαν να κατεβάσουν το "τείχος" μεταξύ νεκρών υπερφυσικών πλασμάτων και ζωντανών για να στείλουν κάποιον στην άλλη πλευρά, με τους νεκρούς. Ε, στην πορεία στράβωσε το πράγμα...
Είμαι στον 3ο κύκλο 17ο επισόδειο.. Λέω να τελειώσω με αυτό σήμερα και να αρχίσω τον 4ο αύριο
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
θέλω να μου πεις τουλάχιστον 2 λόγους..πάντως το Imdb ειναι καθαρά υποκειμενικό στο θέμα του breaking bad αφου απλως όλοι του βάζουν 9 και 10 χωρίς καν να δούν το επεισόδιο φαντάζομαι..δεν έιναι δυνατό αυτό το επεισόδιο με 2 λεπτά δράση να έχει 9,6..θα το έβαζα άνετα στα πιο αδιάφορα και των 4 τελευταίων κύκλωνΓιατί ήταν πολλοί λόγοι
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
dark_passenger
Νεοφερμένος
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το επεισόδιο του breaking bad θεωρήθηκε τόσο καλύτερο από το επεισόδιο του ντέξτερ...
Γενικά το breaking bad εχει πολύ υψηλότερη βαθμολογία απο dexter στα περισσότερα επεισόδια στο imdb.Γούστα είναι αυτά.Προφανώς η κοινή γνώμη προτιμά breaking bad.Για μενα o dexter είναι ξεκάθαρα πολύ καλύτερη σειρά.Καλύτερο θέμα,πιο συγκλονιστικές εξελίξεις,πιο γρήγορο και δεν σε κάνει να βαριέσαι όσο το breaking bad που τελευταία περνάνε 5 λεπτά και οι ηθοποιοί απλώς στέκονται κοιτώντας το υπερπέραν.Άσε που στον dexter ειδικά στους μονολόγους του σε κάνει να σκεφτείς για φιλοσοφικά ή καθημερινά ψυχολογικά θέματα.Δεν είναι μια σειρά μόνο ποιος πηδήχθηκε με ποιον η ποιος σκότωσε ποιον.Και εγώ προσωπικά έχω ταυτιστεί με τον dexter πολύ περισσότερο από ότι με τον heisenberg.Δεν λέω πολύ καλή σειρά το breaking bad αλλα όχι και έτσι.Δεν μπορώ να καταλάβω τον ντόρο που δημιουργείται
Έχω παρατηρήσει ότι στον Dexter η σειρά ασχολείται με τις ανθρώπινες σχέσεις σε κάθε φάση ενός ανθρώπου
1ος κύκλος: εργένικη ζωή, ερωτική σχέση με Ριτα, σχέση με τον μεγαλύτερο αδερφό
2ος κύκλος:προβλήματα με ερωτική σχέση,απάτη της Ρίτα με την Αγγλίδα
3ος κύκλος:Φιλική σχέση(Μιγκέλ)
4ος κύκλος: Γάμος,γέννηση παιδιού
5ος κύκλος:Απώλεια(Ρίτα)
6ος κύκλος:Θρησκευτική και φιλοσοφική αναζήτηση
Και σε όλους τους κύκλους σχέση με την μικρότερη αδερφή(Ντέμπρα)
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
θέλω να μου πεις τουλάχιστον 2 λόγους..πάντως το Imdb ειναι καθαρά υποκειμενικό στο θέμα του breaking bad αφου απλως όλοι του βάζουν 9 και 10 χωρίς καν να δούν το επεισόδιο φαντάζομαι..δεν έιναι δυνατό αυτό το επεισόδιο με 2 λεπτά δράση να έχει 9,6..θα το έβαζα άνετα στα πιο αδιάφορα και των 4 τελευταίων κύκλων
Θα σου πω 3
1. Ερμηνείες: Στο Dexter πέρα από τον Mickle C. Hall, Jennifer Carpetenter, Yvonne και αυτόν που κάνει τον Batista όλοι οι άλλοι απλά δεν πείθουν (ειδικά στο επεισόδιο 8 )
2. Πρωτοποριακή σκηνοθεσία. Δεν θα δούμε ποτέ στο Dexter φάση: Seriously? Hello Kitty?
3. Στα 4 τελευταία επεισόδια έχουν βάλει τόση υπόθεση που το σενάριο παρεκτρέπεται ανεξέλεγκτα. Στο ένα βλέπεις τον Dexter σουπερ προσεκτικό και στο άλλο ειναι έτοιμος να τα παρατήσει όλα για να πάει να ζήσει Αργεντινή. Κάτι τέτοια είναι που με ξενερώνουν με αρκετές σειρές.
Ναι προχώρησα με τα επισόδεια είδα τι έγινε!
Είμαι στον 3ο κύκλο 17ο επισόδειο.. Λέω να τελειώσω με αυτό σήμερα και να αρχίσω τον 4ο αύριο
Περιμένω εντυπώσεις!!!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
βασικα η ένσταση μου είναι στα 9,5 που παίρνει το μπρεικινγκ μπαντ..δεν αξίζει 9,5..8,5-9 ναι αλλά οι βαθμολογίες που παίρνει είναι καθαρά λόγω ονόματος..δεν γίνεται όλα τα επεισόδια να είναι τόσο ουάου προφανώςΘα σου πω 3
1. Ερμηνείες: Στο Dexter πέρα από τον Mickle C. Hall, Jennifer Carpetenter, Yvonne και αυτόν που κάνει τον Batista όλοι οι άλλοι απλά δεν πείθουν (ειδικά στο επεισόδιο 8 )
2. Πρωτοποριακή σκηνοθεσία. Δεν θα δούμε ποτέ στο Dexter φάση: Seriously? Hello Kitty?
3. Στα 4 τελευταία επεισόδια έχουν βάλει τόση υπόθεση που το σενάριο παρεκτρέπεται ανεξέλεγκτα. Στο ένα βλέπεις τον Dexter σουπερ προσεκτικό και στο άλλο ειναι έτοιμος να τα παρατήσει όλα για να πάει να ζήσει Αργεντινή. Κάτι τέτοια είναι που με ξενερώνουν με αρκετές σειρές.
1. Έλα τώρα..τι πιο τρομερό βλέπεις στο μπρεικινγκ μπαντ από θέμα ερμηνείας? Ή μήπως ο Σολ πχ είναι κανένας φοβερός ηθοποιός?
3. Δεν το βλέπω τόσο κακό αυτό..βλέπουμε πολλές εναλλαγές συμπεριφοράς σε καταστάσεις πανικού και εξελίξεων όπως βρίσκεται ο Ντέξτερ...
2. Δεν έχω κάτι να σχολιάσω να πω την αλήθεια, δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς σε τι αναφέρεσαι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.