Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Αγαπημένη Σειρά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
παντως εκτος απο τις ξενες τηλεοπτικες σειρες που υπαρχει πορωση και τις βλεπουν ολοι σχεδον..ειναι και οι ελληνικες..που εχει υψηλα νουμερα.που εχουν πει και στην τηλεοραση..οπως κωνσταντινου και ελενης..το καφε της χαρας..ειναι τοσο παλια αλλα καταβαθος ολοι εχουν πορωση
Εγώ από ελληνικές σειρές φέτος μόνο τα κλεμμένα όνειρα έβλεπα, τώρα το καλοκαίρι δεν την ανοίγω καθόλου την τηλεόραση γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω τα ίδια και τα ίδια. Μόνο στο star αν έχει καμία καλή ταινία
Εγώ από ελληνικές σειρές φέτος μόνο τα κλεμμένα όνειρα έβλεπα, τώρα το καλοκαίρι δεν την ανοίγω καθόλου την τηλεόραση γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω τα ίδια και τα ίδια. Μόνο στο star αν έχει καμία καλή ταινία
και τα κλεμμενα ονειρα μια χαρα ειναι..απλα εγω ειπα για πολυ παλιες σειρες..που παρολο ειναι παλιες καποιοι εξακολουθουν να τα βλεπουν μην πω σχεδον ολοι και καλα κανουν..ειδικα οι ατακες απο κωνσταντινου και ελενης και εγκληματα εινα ολα τα λεφτα για την υψηλη τηλεθεαση δεν το λεω μονο εγω αλλα και η τηλεοραση!!
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
και τα κλεμμενα ονειρα μια χαρα ειναι..απλα εγω ειπα για πολυ παλιες σειρες..που παρολο ειναι παλιες καποιοι εξακολουθουν να τα βλεπουν μην πω σχεδον ολοι και καλα κανουν..ειδικα οι ατακες απο κωνσταντινου και ελενης και εγκληματα εινα ολα τα λεφτα για την υψηλη τηλεθεαση δεν το λεω μονο εγω αλλα και η τηλεοραση!!
Ναι δεν λέω κάνουν τηλεθέαση, αλλά εγώ προσωπικά προτιμάω να δω κάτι καινούργιο γι'αυτό έχω δει πολλές ξένες σειρές,από ελληνικές σειρές θα ήθελα να ξανά δω το νησί, η οποία είναι η πιο ακριβή παραγωγή στην ελληνική τηλεόραση
Ναι δεν λέω κάνουν τηλεθέαση, αλλά εγώ προσωπικά προτιμάω να δω κάτι καινούργιο γι'αυτό έχω δει πολλές ξένες σειρές,από ελληνικές σειρές θα ήθελα να ξανά δω το νησί, η οποία είναι η πιο ακριβή παραγωγή στην ελληνική τηλεόραση
ναι και το νησι φανταστικηηη σειρααα
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Για το vampire diaries (απορίες)
1. Πότε τα φτιάχνει ο κλάους με την καρολάιν;
2. Ο τζέρεμι τι παθαίνει και βλέπει τις πεθαμένες;
Και σχόλιο: Η μάνα του τάιλερ είναι ηλίθια
δε θυμάμαι ακριβώς τι γίνεται αλλά νομίζω κάποιο ξορκι έκανε η μπονι και δεν πήγε καλά γιατί θα γεμίσει ο τόπος πεθαμένους
Gate4
Επιφανές μέλος
ΚατάλαβαΜέχρι στιγμής δεν τα έχουν φτιάξει
δε θυμάμαι ακριβώς τι γίνεται αλλά νομίζω κάποιο ξορκι έκανε η μπονι και δεν πήγε καλά γιατί θα γεμίσει ο τόπος πεθαμένους
ε ναι ρε θα προσπαθήσει να πείσει ως Στεφαν για να δει πως θα πάρει τη θεραπεία από την Καθριν αλλά λογικά οντειμον θα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά και θα γίνουν διάφορα... εγώ έτσι πιστεύω! και το φάντασμα μπονι λογικά θα παίξει καποιο ρόλο σε όλο αυτό
Guest 892943
Επισκέπτης
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Υπάρχει κάποιος που να βλέπει once upon a time να μου πει τη γνώμη του;
Έχω δει μερικά επεισόδια, καλό ήταν αλλά τπτ ιδιαίτερο κατά τα άλλα. Μπορεί και να σου αρέσει.
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είδα λίγα επεισόδια, αλλά πολύ βαρετή σειρά, τώρα δεν ξέρω αν αργότερα γίνετε κάτι το ενδιαφέρον, αλλά κατά την γνώμη μου υπάρχουν καλύτερες σειρές να δειςΥπάρχει κάποιος που να βλέπει once upon a time να μου πει τη γνώμη του;
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το χω δει και εγώ.Πολύ καλή σειρά .Αν και η αρχή και το όλο story είναι πολυχρησιμοποιημένο το walking dead δεν είναι όπως τα άλλα.Στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Αν και έχω μείνει στην τρίτη σεζόν.Δεν την τέλειωσα ακόμα.
Χαχα, ε αφού το προτείνετε τόσοι τόσο ένθερμα, μάλλον θα το ξεκινήσω...
Gate4
Επιφανές μέλος
Κων.
Νεοφερμένος
Έχω δει τον 1ο κύκλο και μέχρι το 14 στο 2ο. Συμπαθητικό είναι αλλά βαρέθηκα και σταμάτησα, δεν ξέρω αν θα το συνεχισω κάποια στιγμή.Υπάρχει κάποιος που να βλέπει once upon a time να μου πει τη γνώμη του;
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
tvd
τι παίζει με αυτόν που κυνηγάει τον κλάους;
ποιον λες ακριβώς? τον elijah?
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
Για S5e11 breaking bad
μπορεί να εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς συνέβη με το ricin cigarette του jesse; υποτίθεται οτι ηταν ψευτικο , γιατι εβαλε ο walt τον saul+huel να το κλέψουν ;
Θα μακρηγορήσω λίγο αλλά δεν μπορώ να σου απαντήσω χωρίς να κάνω μια αναδρομή. Ένα ένα:
Μετά ο Jesse έχασε το τσιγάρο, και λίγο αργότερα βρέθηκε δηλητηριασμένος ο πιτσιρικάς ο Brock.
Αρχικά υποψιάστηκε ότι το έκανε ο Walt, για να τον στρέψει εναντίον του Gus, καθώς νομίζω ήταν η περίοδος που ο Gus υπολόγιζε τον Jesse για βασικό μάγειρα.
Τότε όταν πήγε ο Walt σπίτι του Jesse, αυτός του κόλλησε το όπλο στο κεφάλι γιατί πίστευε ότι αυτός είχε δηλητηριάσει τον μικρό.
Ο Walt του εξήγησε ότι όλο αυτό ήταν σχέδιο του Gus, για να στρέψει τον Jesse εναντίον του (+ ότι ο Gus είχε σκοτώσει και στο παρελθόν παιδί για να πετύχει τους στόχους του). Τότε ο Jesse τον πίστεψε και συνεργάστηκαν για να σκοτώσουν τον Gus.
Αργότερα, όταν βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών, μάθανε ότι η δηλητηρίαση δεν ήταν από ricin, αλλά από ένα είδος λουλουδιού (το οποίο,στο φινάλε της 4ης σεζόν, δείχνει ότι το έχει ο Walt στην αυλή του). Εκεί λοιπόν καταλαβαίνουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα ο Walt δηλητηρίασε το μικρό.
Εξαρχής λοιπόν, ο Walt είχε βάλει τον Saul και τον χοντρό να κλέψουν το τσιγάρο, για να γίνει όλο αυτό το σκηνικό που περιέγραψα, και να καταφέρει να στρέψει τον Jesse εναντίον του Gus.
Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Jesse κάπνιζε τα ζεζαλιζέ του, οπότε ο Saul αναγκάστηκε να βάλει τον χοντρό να του τα πάρει, για να μην πάει μαστουρωμένος στο ραντεβού που του έκλεισε.
Όταν ο Jesse κατάλαβε ότι του έλειπε το χορταράκι, και πόσο ταχυδακτυλουργικά του τα βούτηξε ο χοντρός, του ήρθε φλασιά για τον τρόπο που έχασε το ricing cigarette (και τότε λίγο πριν καταλάβει ότι το έχασε, του είχε κάνει σωματικό έλεγχο ο χοντρός), και για το σχέδιο που τελικά είχε στήσει ο Walt.
VeeM
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.