Gate4
Επιφανές μέλος
Χαχαχαχα ναι το κορίτσι αφού (παραδόξως) μπορείΚαι αυτή τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα Τι να πεις, αχάριστη!
Να σχολιάσω το 7ο επισόδειο που μόλις είδα..
Η σάρα πρέπει να πεθάνει (κλασικά )
Πάει η νόρα :/ Κρίμα πάντως έγινε κομμάτια ο έρικ
Αν δεν τους βοηθήσει η σούκι μετά καλό ψόφο
Σε γενικές γραμμές αυτά.. Θα συνεχίσω αύριο 2 επισόδεια έχω ακόμα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Χαχαχαχα ναι το κορίτσι αφού (παραδόξως) μπορεί
Να σχολιάσω το 7ο επισόδειο που μόλις είδα..
Η σάρα πρέπει να πεθάνει (κλασικά )
Πάει η νόρα :/ Κρίμα πάντως έγινε κομμάτια ο έρικ
Αν δεν τους βοηθήσει η σούκι μετά καλό ψόφο
Σε γενικές γραμμές αυτά.. Θα συνεχίσω αύριο 2 επισόδεια έχω ακόμα..
H Σαρα ακόμα δεν έχει τρελαθεί πλήρως
Πολύ στεναχωρήθηκα που τη σκοτώσανε, μου άρεσε
Να βοηθήσει? Μπα!
Πόσα είδες σήμερα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Το χει χαμένο γενικότερα η σάρα, τι να πεις..H Σαρα ακόμα δεν έχει τρελαθεί πλήρως
Πολύ στεναχωρήθηκα που τη σκοτώσανε, μου άρεσε
Να βοηθήσει? Μπα!
Πόσα είδες σήμερα?
Με τον γουόρλοου εννοώ δεν θα κάνει τη χάρη στον μπιλ; Και άντε άσε τον μπιλ θα αφήσει την τάρα να καεί;
Εμ είδα 7 επισόδεια αλλά είχα και αναμονή γιατί κάναν ώρα να κατέβουν
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Το χει χαμένο γενικότερα η σάρα, τι να πεις..
Με τον γουόρλοου εννοώ δεν θα κάνει τη χάρη στον μπιλ; Και άντε άσε τον μπιλ θα αφήσει την τάρα να καεί;
Εμ είδα 7 επισόδεια αλλά είχα και αναμονή γιατί κάναν ώρα να κατέβουν
Θα δεις είναι μπερδεμένο. Ποιά Τάρα? Σκοτώθηκε η κοπέλα να της σώσει τη ζωή και από τότε μας τελείωσε η φιλία
Πο ρε συ πολλά είδες και ειναι και μεγάλα εγώ πλέον δεν αντέχω πάνω απο 4 επεισόδια από οτιδήποτε την ημέρα
Gate4
Επιφανές μέλος
Αυτό πάλι που το πας; Ένιγουέι δε νομίζω ότι θα την αφήσει. Ναι είναι ηλίθια η σούκι αλλά τόσο πολύ δε νομίζωΘα δεις είναι μπερδεμένο. Ποιά Τάρα? Σκοτώθηκε η κοπέλα να της σώσει τη ζωή και από τότε μας τελείωσε η φιλία
Πο ρε συ πολλά είδες και ειναι και μεγάλα εγώ πλέον δεν αντέχω πάνω απο 4 επεισόδια από οτιδήποτε την ημέρα
Ναι ξέρω από το true blood είχα δει 9 σε μια μέρα, ρεκόρ
Ντάξυ ανάλογα είναι αυτό με τα επισόδεια.. Αν δεν έχω να κάνω τίποτα άλλο βλέπω τα επισόδεια σερί
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό πάλι που το πας; Ένιγουέι δε νομίζω ότι θα την αφήσει. Ναι είναι ηλίθια η σούκι αλλά τόσο πολύ δε νομίζω
Ναι ξέρω από το true blood είχα δει 9 σε μια μέρα, ρεκόρ
Ντάξυ ανάλογα είναι αυτό με τα επισόδεια.. Αν δεν έχω να κάνω τίποτα άλλο βλέπω τα επισόδεια σερί
Γενικά από τότε που δέχτηκε η Παμ να ασχοληθεί σοβαρά με την Ταρα δεν έχουν και πολλές επαφές με τη Σνουκι κι ας ήταν κολλητές
Gate4
Επιφανές μέλος
E ναι όμως η Παμ είναι δημιουργός της τάρα και πρέπει να είναι μαζί της.. Αν η σούκι είναι ηλίθια δεν φταίει κανείςΓενικά από τότε που δέχτηκε η Παμ να ασχοληθεί σοβαρά με την Ταρα δεν έχουν και πολλές επαφές με τη Σνουκι κι ας ήταν κολλητές
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
E ναι όμως η Παμ είναι δημιουργός της τάρα και πρέπει να είναι μαζί της.. Αν η σούκι είναι ηλίθια δεν φταίει κανείς
όσο να πεις ένα δίκιο το χεις
Gate4
Επιφανές μέλος
Ρε συ δεν κατάλαβα ο έρικ πως πήγε εκεί που ήταν ο γουόρλοου; Θα ζήσει αυτός;όσο να πεις ένα δίκιο το χεις
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ρε συ δεν κατάλαβα ο έρικ πως πήγε εκεί που ήταν ο γουόρλοου; Θα ζήσει αυτός;
ήπιε το αίμα της νεραιδουλας έτσι τον βοηθησε η μικρή
ναι θα ζήσει!
Gate4
Επιφανές μέλος
Ναι άλλο λέω γιατί προσπάθησε να κάνει κακό στον γουόρλοου;ήπιε το αίμα της νεραιδουλας έτσι τον βοηθησε η μικρή
ναι θα ζήσει!
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ναι άλλο λέω γιατί προσπάθησε να κάνει κακό στον γουόρλοου;
δεν του έκανε κακό ρε το αίμα του ήπιε για να μπορεί να κυκλοφορεί μέρα να πάει στο στρατόπεδο. το αν τον άφησε αναίσθητο είναι άλλη ιστορία : P
Gate4
Επιφανές μέλος
Χαχαχαχα άλλη ιστορία λέειδεν του έκανε κακό ρε το αίμα του ήπιε για να μπορεί να κυκλοφορεί μέρα να πάει στο στρατόπεδο. το αν τον άφησε αναίσθητο είναι άλλη ιστορία : P
Στο 9 είπαμε το ανατινάζουν; Θα ζήσει κανένα βαμπίρ ή μπα;
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Χαχαχαχα άλλη ιστορία λέει
Στο 9 είπαμε το ανατινάζουν; Θα ζήσει κανένα βαμπίρ ή μπα;
δεν το ανατιναζουν ακριβώς αλλά ναι στο 9 γίνεται ότι γίνεται
θα ζήσουν όλοι
Gate4
Επιφανές μέλος
Ναι το έκανα ένα πέρασμα το επισόδειο στα γρήγορα γιατί δεν προλαβαίνω να το δω τώρα.δεν το ανατιναζουν ακριβώς αλλά ναι στο 9 γίνεται ότι γίνεται
θα ζήσουν όλοι
Θέλω η σούκι να γίνει βαμπίρ. Αυτό.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ναι το έκανα ένα πέρασμα το επισόδειο στα γρήγορα γιατί δεν προλαβαίνω να το δω τώρα.
Θέλω η σούκι να γίνει βαμπίρ. Αυτό.
βασικα από το 9 το μόνο που αξίζει είναι οι σκηνές στο στρατόπεδο η κηδεία είναι βαρετή εγώ τις πέρασα τις σκηνές αυτές και σε ένα μισάωρο το είχα ξεπετάξει
εγώ θέλω να τα ξαναφτιαξει με τον ερικ αλλά πιο πιθανό είναι αυτό που λες εσυ :/
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Breaking Bad.Απλά υπέρτατο.
Πλέον ο Hank άνοιξε τα χαρτιά του και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον χώσει μέσα.Μένει να δούμε τι θα κάνει ο Heisenberg.Από την αρχή πάντως του επεισοδίου φάνηκε ότι θα γίνει της τρελής στη συνέχεια.Έχουμε ακόμα πολλά να περιμένουμε.
Μια χαρά ήταν.
Εκανε και ρεκορ τηλεθεασης
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
βασικά έκανε ρεκορ τηλεθεασης γιατί πολύ απλά το περιμέναμε με αγωνία ένα χρόνοΜια χαρά ήταν.
Εκανε και ρεκορ τηλεθεασης
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
βασικά έκανε ρεκορ τηλεθεασης γιατί πολύ απλά το περιμέναμε με αγωνία ένα χρόνο
ε δεν ειχα τιποτα αλλο να σχολιασω
απλο επεισοδιο , καλες σκηνες , σε καποιους αρεσε πολυ ο διάλογος walter - hank , αλλα περα απο αυτα ... τιποτα το τρομερο.
Σκεφτομαι μήπως ειναι καλυτερο να περιμενω να τελειωσει η σειρα και μετα να τα δω ολα.
για maximum απολαυση
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.