mirto.dr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσον αφορά την σειρά από ότι λένε οι παραγωγοί θα συνεχιστεί και θα αλλάξουν το σενάριο.Θα ''σκοτώσουν'' τον Finn,τον ήρωα που υποδυόταν και θα αφιερώσουν ένα επεισόδια στην μνήμη του.Γενικά είναι βαρύ το κλίμα στους παράγοντες της σειράς και τους ηθοποιούς και ιδιαιτερά για την κοπέλα του που είναι κοπέλα του και σεναριακά η Reachel.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Το true blood τελειώνει στην 6η σεζόν; Ξες;Μαζί με τα tb που έχω φτάσει 6η season ξεκίνησα να βλέπω και dexter είμαι ακόμα στην πρώτη season αλλά μου έχει κάνει τρομερά καλή εντύπωση..ο τύπος είναι έρωτας!
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Το true blood τελειώνει στην 6η σεζόν; Ξες;
Ανακοινώθηκε ότι συνεχίζεται και του χρόνου. Προχθές το διάβασα κάπου
Gate4
Επιφανές μέλος
ΤέλειαΑνακοινώθηκε ότι συνεχίζεται και του χρόνου. Προχθές το διάβασα κάπου
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Τέλεια
Καλά μη χαίρεσαι Άμα μετά από τα 4 επεισόδια που έχει ακόμα ζει ο Mr Northman τότε να χαρείς.
Αν και προβλέπω ότι η υπόθεση του επόμενου κύκλου θα είναι μπούρδα
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Μαζί με τα tb που έχω φτάσει 6η season ξεκίνησα να βλέπω και dexter είμαι ακόμα στην πρώτη season αλλά μου έχει κάνει τρομερά καλή εντύπωση..ο τύπος είναι έρωτας!
Έρωτας;
Καλή συνέχεια.
Έκανες καλή επιλογή. ^^
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Αυτό εννοείται. Αφού αν δεν ζήσει o έρικ δεν παίζει να δω τον 6o κύκλο επομένως ούτε τον 7oΚαλά μη χαίρεσαι Άμα μετά από τα 4 επεισόδια που έχει ακόμα ζει ο Mr Northman τότε να χαρείς.
Αν και προβλέπω ότι η υπόθεση του επόμενου κύκλου θα είναι μπούρδα
Μην είσαι προκατειλημμένη καλέ δεν το ξες αυτό
fisher96
Εκκολαπτόμενο μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό εννοείται. Αφού αν δεν ζήσει o έρικ δεν παίζει να δω τον 6o κύκλο επομένως ούτε τον 7o
Μην είσαι προκατειλημμένη καλέ δεν το ξες αυτό
Βασικά άμα δε ζήσει δες τον 6ο γιατί έχει γαμάτες σκηνές και παράτα το μετά.
Αμα μείνει έγκυος η Σνουκι θα επαληθευτούν οι προβλέψεις μου
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Ούτε καν άμα ξέρω ότι πέθανε o έρικ δεν θα μπορώ να το δω.Βασικά άμα δε ζήσει δες τον 6ο γιατί έχει γαμάτες σκηνές και παράτα το μετά.
Αμα μείνει έγκυος η Σνουκι θα επαληθευτούν οι προβλέψεις μου
Ποιος θα την γκαστρώσει αυτήν; ;ρ
mairou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ούτε καν άμα ξέρω ότι πέθανε o έρικ δεν θα μπορώ να το δω.
Ποιός δεν θα την γκαστρώσει είναι η ερώτηση ..Όλο το καστ έχει πάρει..εγώ άκουσα πάντως ότι ο ερικ θα κινδύνευε να πεθάνει στο 6ο επ αλλά το είδα το 6ο και όλα καλά..δεν παίζει να τον σκοτώσουν πόσο έξυπνο είναι να σκοτώσεις ένα ψηλό ξανθό γαλανομάτη με τέτοια προφορά και συγχρόνως να είναι και ο πιο γαμάτος χαρακτήρας..δεν παίζουν αυτά!
Gate4
Επιφανές μέλος
Αυτό που τους παίρνει όλους και μετά κάνει τη δύσκολη είναι ελεεινό. ;ρΠοιός δεν θα την γκαστρώσει είναι η ερώτηση ..Όλο το καστ έχει πάρει..εγώ άκουσα πάντως ότι ο ερικ θα κινδύνευε να πεθάνει στο 6ο επ αλλά το είδα το 6ο και όλα καλά..δεν παίζει να τον σκοτώσουν πόσο έξυπνο είναι να σκοτώσεις ένα ψηλό ξανθό γαλανομάτη με τέτοια προφορά και συγχρόνως να είναι και ο πιο γαμάτος χαρακτήρας..δεν παίζουν αυτά!
Θα είναι μαλακία να τον σκοτώσουν και εγώ αυτό σκέφτομαι ;ρ
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ούτε καν άμα ξέρω ότι πέθανε o έρικ δεν θα μπορώ να το δω.
Εσύ θα χάσεις. Στον 6ο κύκλο είναι πιο ωραίος από ποτέ κατά τη γνώμη μου, και στα επεισόδια 4-5-6 έχει ισως τις καλύτερες σκηνές που είχε ποτέ
Εγώ πιστεύω ότι θα την αφήσει έγκυο ο καινούριος νέος, ωραίος και τρελά ερωτευμένος μαζί της και στον επόμενο κύκλο ο Μπιλ και ο Ερικ θα τρέχουν να προστατέψουν τα παιδάκια της από κάποιον κακό που θα θέλει να τα φάει
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Εγώ αν ήμουν στη θέση του μπιλ ή του έρικ στην περίπτωση που λες θα τα έτρωγα τα παιδάκια τηςΕσύ θα χάσεις. Στον 6ο κύκλο είναι πιο ωραίος από ποτέ κατά τη γνώμη μου, και στα επεισόδια 4-5-6 έχει ισως τις καλύτερες σκηνές που είχε ποτέ
Εγώ πιστεύω ότι θα την αφήσει έγκυο ο καινούριος νέος, ωραίος και τρελά ερωτευμένος μαζί της και στον επόμενο κύκλο ο Μπιλ και ο Ερικ θα τρέχουν να προστατέψουν τα παιδάκια της από κάποιον κακό που θα θέλει να τα φάει
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ αν ήμουν στη θέση του μπιλ ή του έρικ στην περίπτωση που λες θα τα έτρωγα τα παιδάκια της
Αχαχαχαχαχα ναι έχεις ένα δίκιο... Αλλά μια που αυτοί δεν μπορούν να κάνουν παιδιά ίσως να την δουν πατέρες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.